2012. április 13., péntek

Mit jelent számodra a country stílus? - IX. rész: A Kicsi Ház bloggerének válasza

[Country Komfort:] Sosem gondoltam volna, hogy a születésnapomra egy flexet, magyar nevén sarokcsiszolót fogok kérni. Pedig de; minden álmom egy flex, és kész. Ennek oka pedig A Kicsi Ház. Írója, a ma már stylistként is dolgozó Kata olyan svunggal és szorgalommal esik neki egy-egy reménytelennek tűnő bútordarabnak, hogy nem lehet nem követni és vele együtt lelkesedni. Fantáziadús re-bútorok kerülnek ki a keze alól, és a blogtörténelem része, hogy hazánkban először ő engedett be tömegeket - virtuálisan, persze - a saját otthonába, amelynek alakulása sokunk számára tanulságos és inspiráló.

Miért aktuális a vidékies stílus 2012-ben?

A country stílus letisztultságával, visszafogottságával, a gyökerek keresésével mindig aktuális, de talán most, 2012-ben, különösen. 


Milyenek az aktuális country trendek?

Azt hiszem, a vidékies trendek a 2012-es előrejelzések szerint a skandinávos visszafogottság, letisztultság és fehérség a fő motívumait hordozzák magukon, sok-sok natúr fafelülettel kombinálva. Nekem személy szerint az újrahasznosítás jegyeit is magán viselő franciás hangulatú vidéki stílus a kedvencem, ami azért nem nélkülöz némi nőies glamourt sem.

Melyik a kedvenc boltod/magazinod/terméked a témában és miért?

A Ka International textiljei között mindenképpen lehet találni a vidéki stílushoz illő kárpitot, a Kéttemplom Galéria pedig gyönyörű franciás hangulatú, country stílusú bútorokat árul. A témában a legszebb tartalom a neten: www.dreamywhites.blogspot.com - a képeket is innen válogattam.

Kata


[Érdekel a többiek válasza is? Kattints a bejegyzés alatt a blogger szóra!]

3 megjegyzés:

  1. Hát a Kéttemplom..az nem piskóta..oda sok pénz kellene..de azért imádom!

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi vagyok, Kata fiai mennyi idő alatt amortizálnák le a "dreamywhites" fehér kanapéját!Amúgy az a blog tényleg fantasztikus...

    VálaszTörlés
  3. Ez kimaradt a végéről! :-)

    VálaszTörlés