2012. április 17., kedd

A Ti tavaszi zászlófüzéreitek: JÁTÉK!

Köszönöm mindenkinek, aki értékelte a Facebookon közétett mappa fotóit, és izgatottan jelentem, hogy tíz (!) pályamű, tíz csodaszép bunting érkezett, sőt többen két-három fényképet küldtek! Indulhat a szavazás.

A játék menete:

1. Ma reggel közzéteszem a fényképeket a Facebookon. Játékosonként egy fotót választottam, hogy a szavazatok ne oszoljanak meg. Kérem az alkotókat, jelöljék be magukat a saját fotójukon - ez a rajongóknak sem tilos, ők is nyugodtan tag-elhetnek.

2. Amelyik bunting-fotó a legtöbb lájkot kapja a Country Komfort Facebook-követőitől 2012. április 23-án, hétfőn 21 óráig, nyer!

3. Van még egy jó hírem: a második és a harmadik helyezett is csodaszép nyereményben részesül!

4. Az első helyezett választhat, hogy az alábbiak közül melyik ajándékot kéri:

a) két darab nagy, levendulás fűszertartó a Boróka Otthonbolt jóvoltából (értékük 5600 forint, átvételük a Boróka Otthonboltban, Budapesten, a XI. kerületi Fadrusz u. 12. szám alatt lehetséges):b) Tavaszi vegyes csokor a Medinilla Virágművészet jóvoltából (értéke 5600 forint, átvétele a Medinilla boltjában, Budapesten, az I. kerületi Pauler u. 7. szám alatt lehetséges):c) Először a blog történetében: csodálatos, kézzel varrott, romantikus dekoráció Évi műhelyéből! Ez még igazi meglepetés, hiszen most készül... képet és leírást hamarosan hozok róla.


A második helyezett értelemszerűen két ajándék közül választhat, a harmadik helyezett pedig automatikusan megkapja a harmadik ajándékot. Azért teszünk így, mert mindhárom ajándék 5000 forint feletti értékű, így a személyes preferenciák fognak dönteni. Szuper, hogy három nyertesünk is lesz, ugye?

Ha sokan szavaznak, még egy meglepetéssel fogunk előrukkolni - de ez még titok!

Nincs más hátra, mint: SZAVAZZ a kedvencedre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése