2012. április 9., hétfő

Last Minute Húsvét: eljegyzés farmer-stílusban

Hogy telt a hétvégétek?
Nálunk a szombat húzós volt, de belefértek a következők: sonkafőzés, komoly reggeli a szokásos húsvéti cuccokkal (idén csak a majonézes torma volt finom, a sima tormák nagyon nem), kétféle ebéd elkészítése + elfogyasztása, hatalmas kalács megsütése, Margitsziget (ééés még épp nem áztunk el), rég nem látott barátok meglátogatása vidéken, gyönyörű környezetben...
Vasárnapi highlight: az áprilisi Country Homes and Interiors magazin (köszönet a Boróka Otthonboltnak). Lekváros linzer. Délutáni alvás.
Hétfői highlight: reggel szűk három óra olvasás = 1 könyv elejétől a végéig (McCarthy: Az út.). Mégis ki lehetett menni, mert szépen sütött a nap! Csendes Duna-part. Kacsakövek.
***
A képeket tartogatom egy ideje, mert a húsvéthoz kötődnek. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nálunk is egészen biztosan lehet találni hasonló kaliberű épületet, és lám-lám, milyen nagyszerű hátteret ad a zöld és a barna szín, slusszpoén gyanánt pedig ott vannak a szerencsepatkók! A fiatalok eljegyzési sorozata újabb bizonyítéka annak, hogy a rozsda eszméletlenül romantikus. Mondjuk, azt nem tudtam, hogy a szögesdrót is... sag schon.(forrás)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése