2011. november 9., szerda

(Még) 7 dolog magamról

Van ez a régi blogos sorozat. Az ember elárul magáról néhány dolgot, ami a blogjából nem feltétlenül derül ki róla azonnal. Itt a második rész - komoly és vicces dolgok a müzlistálkától a dobogó legfelső fokáig.

1. Masszív meggyőződésem, hogy az Angol Sétány Nizzában a világ egyik legjobb helye.


2. Írószermániás vagyok. Különösen az üdvözlőlapokra és a noteszekre gerjedek.


3. Imádok kis tálkákból enni. Kanállal, villával, persze, de akkor is. Tulajdonképpen csak kis tálkákból szeretek enni. Kb. ilyenekből:


4. Legutóbb akkor sírtam művészi élmény hatása alatt, amikor ezt a dalt hallottam élőben.


5. Részben saját ötlet alapján, részben Via és az Urban:Eve hatására pár hónapja eszeveszett szortírozásba kezdtem. Amolyan durván átfogó jellegűbe: pincetakarítással, könyvtárrendezéssel, családiruhatár-átfésüléssel. Rengeteg érdekes cuccot találtam, és hetente járok a Máltai Szeretetszolgálathoz is. A rendhez vezető út felfordulással van kikövezve... Hogy mikor lesz vége? Fogalmam sincs.

6. Ennek szerves következménye, hogy néhány bútordarab is feleslegessé vált. Bár nem szoktam ilyesmire használni a blogot, most kivételt teszek: a képen saját lakásunk részlete látható! Upsz, kicsit poros a parketta, bocs... :-) A lényeg viszont jól látszik: a kárpitozásra szoruló, ellenben míves és igazi fából készült, kinyitható kanapé. Jelképes, minimális összegért elvihető. Részletek a countrykomfort@gmail.com címen.


7. Sokat gondolkodtam azon, hogy a vidéki házak iránti rajongásomat milyen formában tudnám még kifejezni a blog mellett, a blogoláson kívül. A legjobbkor jött a Vidéki Élet című online magazin pályázata, amelyre beneveztem, és "Vidéki Ház és Kert" kategóriában első helyezést értem el! A nyertes házriportom hamarosan olvashatjátok a videkielet.hu-n, és itt is beszámolok a fejleményekről.


Az első 7 dolog: itt.
(képek: nizza.hu, designboom.com, thesweetestoccasion.com)

7 megjegyzés:

 1. Gratulálok a díjhoz, kiváncsian várom a házriportot!

  VálaszTörlés
 2. Először is: most olvastam a cikked! Szuper! Gratulálok! :)
  Másodszor: sajnos a világ legtutibb helyén még nem jártam...kis tálkák? Jöhetnek! Szalóki Ági! Az egyik legjobb!!! Én is tettem már fel a blogomra Tőle...nagyon szeretem! A takarítást most hagyjuk:kellene, de nem visz rá a lélek. :(
  kanapé? Óhhh..de jó lenne, de sajnos most még csekély összeg sem futja rá...remélem jó kezekbe kerül. Odavagyok mindenért ami régi! Lassan a férjem is! :)
  Köszi, hogy beengedsz "Hozzád" minket egy kicsit! Szép napot! És sok-sok gratulációt a cikkedhez!!!! :))

  VálaszTörlés
 3. Éva! Köszönöm!
  Fróni: neked is, a lelkesedésed mindig nagyon jólesik. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia,

  remélem ez a kanapé már elkelt. Nagyon érdekes blog.

  Üdv!

  VálaszTörlés