2011. november 15., kedd

Bútortuning 1000! - interjú és JÁTÉK


 
Gabit "a Borókából" mindenki ismeri a lakberendezőblog-szférában; nekem több okból kedves ismerősöm. Ő volt az, aki a Country Komfort kiskorában első szóra jött, és fantasztikus tengerész stílusú nyereményeket ajánlott fel nekünk. A CK nagyobb korában pedig az egyik legemlékezetesebb játékunkat köszönhettük neki, a bútorgombosat... Most nagy tervünk van, amelyről az interjú végén olvashattok! A Bútortuning.hu, a BorókaLand és a Boróka Otthonbolt tulajdonosával, egyben legújabb blogger-kollégámmal, Merkl Gabriellával beszélgettem.

- Szerinted mi a jó a bútor-újragombolásban, te mit szeretsz benne? 

- Azt, hogy igazán egyedivé tehető vele bármilyen egyszerű vagy akár eredetileg csúnya bútor is.
Amikor elkezdtünk fiókgombokat forgalmazni (akkor még csak a Boróka Otthonbolt keretein belül) rögtön az elején kiderült, hogy nagyon sokan vásárolnak a régi bútoruk “feldobására” szép fiókgombokat. Nem ritka az sem, hogy 12 fiókra 12 különböző fiókgombot vagy fogantyút vesznek, ami szerintem nagyon izgalmas dolog. Ilyenkor mindenkit megkérek, hogy ha teheti, küldjön fényképet a kész bútorról, mert nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre…

- Milyen re-bútorod van (vagy lesz)?

- Na igen, ez a fodrász és a lenőtt haj esete… Majd talán januárban megvalósul az első igazi saját kezűleg végrehajtott bútor átalakításom, és akkor felhasználok néhány fiókgombot a kínálatunkból. Addig meg marad a tervezgetés, és a tanácsadás a boltba betérő vásárlóknak.
- Mikor támadnak a legjobb ötleteid a munkával kapcsolatban (például a névadásra - BorókaLand, Otthonblog - és az új termékekre gondolok)?

- Ezek a legtöbbször nem is az én ötleteim. :-) A webáruházakkal és a bloggal kapcsolatos munkát - rajtam kívül - két-három olyan ember kitartó és önfeláldozó munkája segíti, akik sokszor az ötletekben is kreatívabbnak bizonyulnak, mint én.
A termékek beszerzése egy folyamat. A végeredmény, ami a bolt polcain, illetve a webáruházakban látható, egy hosszú, kompromisszumokban is bővelkedő kutató- és gyűjtőmunka eredménye. Kutatómunka, mert felhajtani a beszerzési forrásokat, anélkül, hogy túl sokat ismételnénk a hasonló boltok kínálatát, sok-sok böngészést igényel. És kompromisszum, mert állandó mérlegelést igényel az is, hogy azért az összegért, amennyiért kínálni tudjuk az adott terméket, lesznek-e vásárlók, akik majd megveszik.

- Árulj el nekünk valamit a shabbychic.hu weboldalról!

- A ‘shabby chic’ kifejezés talán nem cseng teljesen ismeretlenül a lakberendezés és lakásdekoráció terén otthonosan mozgó közönségnek. A weboldalon egy olyan webáruházat tervezünk felépíteni, ahol tényleg csak az ebbe a stílusba illeszkedő tárgyak és kellékek lesznek elérhetőek. Sok minden egyebet nem szeretnék róla elárulni, legyen meglepetés.

megvalósult re-bútor-projekt: Ancsa a CK és a Bútortuning előző játékában nyerte a bútorgombokat
- Milyen érzés blogolni? Mikor szakítasz rá időt és milyen visszajelzések érkeztek eddig?

- Blogolás… Hát igen, ez nagyon jó lenne, ha tudnék rá több időt szánni.
A blog azért indult el, mert volt (van) rengeteg ötletem, gondolatom, amit ezen a remek fórumon tudok a legjobban megosztani másokkal. Az írást éjszaka szoktam elkövetni, a képeket pedig sokszor nem összevadászom az internetről és/vagy más blogokról, hanem a férjem készíti őket, akinek a képeken kívül is nagyon sokat köszönhetek. A segítsége nélkül sehol nem lenne az egész vállalkozás.
A visszajelzések alapján még nem tudom eldönteni, hogy jó-e a blog vagy sem… De mivel még sok írnivalóm van, egy darabig biztosan “boldogítani” fogom a virtuális követőimet. :-)

Sok sikert kívánunk Gabinak; most pedig jöjjön a

JÁTÉK: Bútortuning 1000!

Egy szerencsés olvasó ajándékba kapja egy szebb bútor lehetőségét, mert ötezer forintos Bútortuning.hu-vásárlási utalványt nyer!

Teendők, ha szeretnél részt venni a sorsoláson:

1) Legyél a Bútortuning.hu és a Country Komfort követője a Facebookon (itt és itt); és

2) legyél a Country Komfort blog rendszeres olvasója (jobb oldalon, itt a blogon, "feliratkozás a webhelyre" nevű kék gomb), és

3) a Country Komfort Facebook-oldalán jelöld be magad a 2. Bútortuning-JÁTÉK! nevű mappa egyik fotóján (nyomatékosan kérünk mindenkit: egy képen, egyszer!:), valamint, ha lehet,

4) Lájkold és oszd meg ismerőseiddel ezt a bejegyzést.

Határidő helyett: őszi-téli nyereményözön a Country Komforttal és támogatóival. Amint a Bútortuning.hu eléri az 1000., a CK pedig a 2300. követőt, sorsolunk (leghamarabb 2011. november 21-én), és eláruljuk, mi lesz a következő nyeremény!

 
(A képek a Bútortuning.hu tulajdonai.)

20 megjegyzés:

 1. Jó játékot!
  megosztva:)

  Ambrus Ágnes

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó a riport és a játék is :)!feltételek teljesítve,hajrá!
  Szabó Ilus (Szami)

  VálaszTörlés
 3. Szeretem olvasni az interjúidat!:) Köszönöm a lehetőséget. megosztva:)

  VálaszTörlés
 4. Osztottam ;)
  Az interjú szuper lett, gratulálok!

  VálaszTörlés
 5. megosztva. a fogantyúkínálat nem bővül majd?

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszenek ezek a bútorgombok, rá is vetettem magam a lehetőségre!

  VálaszTörlés
 7. Köszönjük mindenkinek! Zsófi: biztosan bővül, erről részletesebb információk is jönnek majd.

  VálaszTörlés
 8. Szuper! Jó lenne minél hamarabb sorsolni :-)

  VálaszTörlés
 9. Megosztva, lájkolva, bejelölve..:)))

  VálaszTörlés
 10. Megosztva, lájkolva, bejelölve..:)))

  VálaszTörlés
 11. Jelölve, lájkolva és megosztva :)

  VálaszTörlés
 12. Köszönjük, Piros! Most már csak 6, azaz hat ember kell! Zsír! ;)

  VálaszTörlés
 13. Már csak öt ember kell, és hajrá! Tetszik, szétosztottam és még új e-mail fiókot is hoztam létre, hogy feliratkozhassak. :) Továbbá következő életemben szeretnék egy olyan szép fiókgomb lenni, mint amilyen a képen vagyok... :)

  VálaszTörlés