2011. november 7., hétfő

Anchati Kft.: másodszor játszunk!

Emlékeztek még arra a régebbi játékunkra, amelyben egy csodaszép country stílusú ágyneműt lehetett nyerni? A virágos ágyneműszett négyszáznál is több lájkolójával a blog történetének legnépszerűbb nyereménye volt. Karácsony közeledtével az Anchati Kft. ismét szép és különleges terméket ajánlott fel a Country Komfort olvasóinak: egy elegáns díszpárna- és ágysál-szettet, amely tökéletes karácsonyi ajándék lehet akár saját magadnak, akár az egyik családtagodnak. A cég tulajdonosával, Annával beszélgettem.  


- Az Anchati függönyvarrással foglalkozik. Kik általában a megrendelőid, s milyen jellegű függönyöket készítesz?

- Megrendelőim általában visszatérő ügyfeleim, olyan vevőm is van, akinek immár hat éve minden évben kétszer is készítünk új függönyt (télre és nyárra) az épp aktuális trendek szerint.  Sok kedves ügyfelemmel már inkább baráti, mint üzleti a kapcsolatom. Ügyfeleim ilyenkor télen nagyon kedvelik a hőszigetelő függönyt, aminek a varrási technikáját mi fejlesztettük ki, tudomásom szerint itthon csak mi készítünk ilyet. Szállodáknak az előírt lángmentes anyagokból, kórházaknak, egészségügyi létesítményeknek pedig a lángmentes + antibakteriális textíliák felhasználásával készítünk függönyöket, igény szerint térelválasztó paneleket. Nagykövetségeknek természetesen a "hazai" kultúrát követjük, ezzel próbáljuk az otthonosság érzetét megadni az ott dolgozóknak. A hagyományos függönyözésen kívül készítünk lapfüggönyöket, panelfüggönyöket, rolókat is.

egy ún. black-out függöny: Dália
- Miért érdemes függönyt varratni, karnist készíttetni?

- Rengeteg készre varrt függöny kapható a különböző üzletekben, mégis egy varratott függöny képes közvetíteni a saját elképzelésünket, ízlésvilágunkat. Nem beszélve az anyagok változatosságáról, a színekről és fazonokról, amiben megmutatkozik egyéniségünk is. Boltíves ablakra lehet hajlítani karnist, viszont kész függönyt már nem lehet kapni, ezt mindenképpen készíttetni kell. Egy függöny felöltözteti az ablakot, ezáltal a szobát is, így nem szabad időt és energiát sajnálni arra, hogy utánajárjunk, felkutassuk a számunkra legmegfelelőbb megoldásokat, újdonságokat. Emellett egy függönyt általában nem pár hónapra veszünk, általában évekig fogjuk nézni, ezért fontos, hogy elégedettek legyünk a végeredménnyel.

vidékies függöny a konyhába
- Majdnem mindegyik játékpartnertől megkérdeztem, így Te sem lehetsz kivétel: melyik a kedvenc lakberendezési stílusod, s olvasol-e a témában magazinokat, blogokat?

- Ez egy nagyon nehéz kérdés számomra. Vízöntő lévén megyek az újdonságok után, nálam semmi nem állandó, mindig változom/változtatok. Szeretem a vidéki/country stílust, de ezt későbbre tartogatom, ez egy álom, ami hajt előre. Rengeteget olvasok és kutatok új ötletek után, jelenleg próbálom hazacsempészni az amerikai függönyözési kultúrát igen nagy sikerrel. Ez köszönhető a húgomnak, aki kint él és felkutatja a kapcsolatokat a helyi nagykereskedésekkel.  

- Mivel készül az Anchati Kft. az ünnepekre?

- A függönyözésben nehéz az ünnepekre készülni külön termékekkel, ilyenkor indul a legnagyobb hajtás, mivel karácsonyra általában új ruhát szeretnének az ügyfelek az ablakra, testes és ünnepi fazonokat, mint a bogen például. Természetesen bekészítettük a karácsonyi színeket, az arany és ezüst paszományokat, elkötőket, a színjátszó organzákat, taftokat és karácsonyi terítőnek való vízlepergető teflon anyagokat. Karácsonyi terítőink már most is elérhetőek. Készítünk terítőket lángmentes anyagból is, a karácsonyi balesetek elkerülése érdekében.


- Az ágysál ötlete honnan származik, és hogyan mutat igazán jól?

- Az ágysálat a szállodai felhasználásból hoztam át, szeretném megismertetni a magánemberekkel is, mivel lényegesen kedvezőbb az árfekvése, mint egy ágytakaróé, nem beszélve a kezelhetőségéről és tisztításáról. Többet is beszerezve a napi hangulatunknak megfelelően változtathatunk a hálószobán. Ágysálaink szettben kaphatóak, díszpárnát is tartalmaznak, amit ha nem az ágyra, hanem a fotelra dobunk, máris visszaköszön egy ismerős szín. Egy szépen megvetett ágy végére keresztben feltéve, de akár egyszínű, nem steppelt ágytakaróra is felhelyezhetjük, ami rendkívül dekoratív és nem kell percekig igazgatni, a sarkokra húzni, stb. Mindenképpen az ágyneművel kontrasztos színt válasszunk, ezzel igazán feldobhatjuk a szoba hangulatát.

egyik ágysál: Como
JÁTÉK: 

egy szerencsés Country Komfort-olvasó hamarosan ki is pipálhat egy itemet az ajándéklistáján, mert megnyeri az Anchati Kft. ágysál-szettjét. Hogy melyiket, az rajtad is múlik!

másik ágysál: Parma
Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, a következőket tedd:

1) Legyél az Anchati Kft. és a Country Komfort követője a Facebookon (itt és itt); és

2) Legyél a Country Komfort blog rendszeres olvasója (a jobb oldalsávban, a "feliratkozás a webhelyre" nevű kék gombbal tudod ezt megtenni); és

3) SZAVAZZ: a Country Komfort Anchati Kft.-JÁTÉK nevű mappájában nyomj egy lájkot a Como vagy a Parma ágysál-szett fotójához - ahhoz, amelyik jobban tetszik! Azt az ágysálat sorsoljuk majd ki, amelyik a legtöbb szavazatot kapja.

4) Lájkold és oszd meg ezt a bejegyzést.

Határidő helyett:

őszi-téli nyereményözön a Country Komforttal és támogatóival: az ajándék értékére való tekintettel, amint az Anchati Kft. követőinek száma eléri az 500 főt, a CK-é pedig a 2200-at, sorsolunk, és kiderül, mi lesz a következő nyeremény! Hajrá!

(A képek az Anchati Kft. tulajdonai.)

18 megjegyzés:

 1. Minden kész! :)
  Sallai László

  VálaszTörlés
 2. Küldetés teljesítve, szuper a nyeremény! :)

  VálaszTörlés
 3. hajrá! minél több követőt!!!!!!!

  VálaszTörlés
 4. "Feladat" elvégezve ;) Életemben először játszom, mert egy ilyen gyönyörűségért igazán érdemes!
  Hajrá mindenki :)

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  A küldetés teljesítve.:)
  Várom a sorsolást!
  Üdv:
  Brigitta

  VálaszTörlés
 6. kész minden lépés :) hajrá:)VÁRADI-CZINCZÁR ARANKA

  VálaszTörlés
 7. Szatai-Stampf Rita2011. november 10. 17:04

  Nagyon-nagyon szép!!! Szeretném...

  VálaszTörlés
 8. Minden kész!
  Parma tetszik jobban! :)

  VálaszTörlés
 9. Szuper! Ismét nagyon népszerű a játék. Kérlek benneteket, osszátok meg az oldalakat, hogy mihamarabb sorsolhassunk!

  VálaszTörlés
 10. Osztom és játszom!
  Csodás napot mindenkinek!
  Ambrus Ágnes

  VálaszTörlés
 11. Feladat kész:)Csodás nyeremény:)
  Osztva minden:)

  VálaszTörlés
 12. Szia! Nekem egyik játékodnál sem sikerül feliratkozni a webhelyre, nem dob fel ilyen lehetőséget. Szerinted miért? A rendszeres olvasóidat sem látom, gondolom alatta kellene legyen.

  VálaszTörlés