2011. november 8., kedd

Adottságok

     Jó érzés azt hinni, hogy rajtunk - az ízlésünkön, a személyiségünkön, a tudásunkon - múlik minden. Van azonban néhány ingatlantípus, amely az arcunkba nevet, amikor elbízzunk magunkat a lakberendezés terén. Ilyen például ez a Nyugat-Sussexben található 15. századi (!) épület, a maga harminc hektárnyi birtokával, erdeivel, kertjének végében a tengerrel. Mintha azt mondaná: én itt állok, ti ugráljatok csak! 
     A későbbi toldások szépen illeszkednek az eredeti falakhoz, a  belső terek egyértelműen igazodnak a ház szelleméhez. A rusztikus gerendák visszaköszönnek a hentespultból avanzsált konyhapulton, illetve a szenzációs türkiz-kék-szürke nappali lerakóasztalán. Néhány vagányabb húzás: a világos-polcos konyha, a (már-már elcsépeltnek ható) plexiszékekekkel megbolondított étkező és a "drámai" fürdő is belefér. Attól ez még az, ami.(forrás)

2 megjegyzés:

 1. Engem valójában az utolsó kép fogott meg...

  az ilyen nagyon régi szellem-kastély szerű házaknak jót tesz, ha a rusztikusság mellett egy cseppnyi modern -t és színt csempésznek bele... a megfelelő módon természetesen...

  Az utolsó szoba az fantasztikus! :)

  VálaszTörlés
 2. Orsolya,
  egyetértek veled! Az utolsó képet nem véletlenül nagyítottam ki ilyen gigantikusra...

  VálaszTörlés