2011. november 10., csütörtök

Tízből mennyi? - IV. rész

Egy norvég ház nappalija. Várom a kritikus megjegyzéseket. Más szóval: nyomjátok a pontokat. :-)

(forrás)

13 megjegyzés:

 1. Na, de egy kép alapján? :)

  Nekem 6-os...

  Jó a hangulat, szép világos, kellemes terasz, viszonylag összehangolt berendezés..


  A tükör kilóg nekem a sorból, valamint fő bajom, hogy nem szimmetrikus az elrendezés , azt hiszem ezt ők is érzékelték, ezért tettek a kanapé fölé polcot.

  És az egész háttérfal nekem nagyon üresen kong. meg félrecsúszva.

  Egyébként a hangulata megfogott. AZt szeretem :)

  meg a tapétát, a padlót, és a nagy, fehér nyílászárókat :))

  VálaszTörlés
 2. Nem tudom, van bennem egy kis hiányérzet. Alapvetően igen, jó a hangulata, DE lehet, hogy nekem kicsit szűk? Én másképp rendezném el, lehet, hogy sarkosan, hogy nagyobb legyen a tér, és a nagy erkélyajtó előtt szabad legyen - mármint a tér. Így én olyan 7-8 pontot adnék. Mert amúgy a színek, a berendezés nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Nekem olyan befejezetlen,ideiglenes hangulata van.Akad benne jó pár dolog,mégis üres érzetet ad.6 pont.

  VálaszTörlés
 4. A rózsás tapéta, és a tükör nálam 10 pont! Az összhatás 1 szűk szoba.. pedig a képen látható étkező asztal miatt gondolom sokkal nagyobb a tér! valamint a rácsos ágy is inkább emlékeztet 1 hálóra, mint 1 nappalira!

  VálaszTörlés
 5. Valószínűleg én sem így rendezném el,viszont minden berendezési tárgy nagyon nagyon tetszik a fal meg egyszerűen tökéletes,nálam 9-es :)

  VálaszTörlés
 6. Külön minden nagyon jó, együtt azonban van valami bibi. Az étkezőasztal, padló, tükör hármasa egységes a maga visszafogott kopottságában. A fonott szék is gyönyörű a padlóval, de a tükörrel szerintem már ütik egymást. A hátsó oldal színei, viszont az előzőket ütik. Itt a fa már nem a kopott szürkés színben játszik, inkább lenolajos, sárgás hatása van, a tapétával együtt. Az elrendezést illetően én a kanapét az ablakkal szembe tettem volna, a fonott szék került volna az ablak melletti sarokba, és a tapéta sem takarta volna az egész szemközti falat. De lehet, hogy ez sem segített volna a fent leírtak miatt. Nehéz pontozni. Külön-külön minden 10, együtt 6.

  VálaszTörlés
 7. Ugye? :) mondom én, hogy 6-os :)

  Külön-külön minden jó benne, de valahogy együtt nem rezonálnak megfelelően.

  VálaszTörlés
 8. Én nagyon jól érezném magam ebben a szobában,tiszta,fehér,kellemes!A tapétát is vagy megszoknám,vagy lecserélném...8,5pont!Másfél a tapéta...M.Évi

  VálaszTörlés
 9. Szamival értek egyett,valahogy nincs befejezve és maradék bútorok innen onnan. 4pont

  VálaszTörlés
 10. Ami igen: a padló és a fenyőasztal. Ami inkább nem, mint igen: a tapéta és a magában szép nádfekhely - nélküle máris jobban tetszene az enteriőr. Ami nagyon nem: a furcsán letakart asztalok és a GABONÁSZSÁKOK mint párnák; végtelenül modorosak és végtelenül divatosak, sajnos. Egyetértek: a franciás shabby chicnek, a kunyhó-stílusnak és a skandinávnak egy nem eléggé tehetséges kevercse. 6 pont, jobb napjaimon esetleg 7.

  VálaszTörlés
 11. hüüüü,de kemény voltál! :-)Évi

  VálaszTörlés
 12. Évi! Igen... sz@rul aludtam, lehetséges, hogy ezért :o

  VálaszTörlés
 13. Sziasztok!
  Nekem 4-os, szépek a tárgyak, de ez a tapéta, ahogy összefut a faborítású mennyezettel agyoncsap mindent. Ami még zavaró számomra, az a vasalt abrosz a dohányzóasztalon...és remélem, hogy csak rosszul látom, hogy az egy krómozott lábú asztal :)Rendetlen a long chair és az is nagyon zavaró :( B.Mariann

  VálaszTörlés