2011. november 19., szombat

Tízből mennyi? - hétvégi különkiadás

     Ez a Connecticut állambeli ház ki fogja verni a biztosítékot nálatok, mégis beválogattam a blogra kerülő külföldi példák közé. Mégpedig azért, mert az amerikai kunyhóstílus igenis létezik, virul, sőt: burjánzik, és valamilyen véleményünk kell, hogy legyen róla. Most is az a kérdés: a maximális tíz pontból hányat adnál rá, és miért? Részletesebben: melyik megoldás az, amit soha nem vállalnál fel, mert olyan, mint a cukros vajkrém és melyik berendezési ötlet/enteriőr felel meg annak, amit el tudnál képzelni egy hétvégi házban? Jöhetnek a pozitív, közömbös és lesújtó kommentek.(forrás)

6 megjegyzés:

 1. Hát nem is tudom hogy is mondjam....nekem együtt az égész csak egy nagy káosz,bár nagyon szeretem a színeket és nagyon szeretem a rózsás sötétítőket is,na meg a mintás tapétákat....mégis nagyon sok és tömény lett,persze ez az én szerény kis véleményem :)......Na de azért tudnék mit haza hozni magamnak :)

  VálaszTörlés
 2. A konyhában lévő tapétát és a rózsaszínt kicserélném, plusz a szőnyeget a padlástérben, egyébként szerethető a ház :) Kívülről kifejezetten imádom 10/8-at kapna és a hétvégéket szívesen tölteném itt. Igazán bátran keverik a színeket, szerintem igen vidám lehet még télen is ez a kis házikó.

  VálaszTörlés
 3. Az egész ház tetszik kivéve a tapéták és a szönyegek mert ettöl lesznek csicsássak és tömények. Különössen tetszik a zártveranda a festet virágok nélkül és persze a szönyegsem kell:) Összeségében tetszik és nem nyaralónak használnám:) persze azon a helyen:)Én 8 pontot adok.

  VálaszTörlés
 4. Nekem az az érzésem mintha két külön lakás lenne.. az egyik tetszik a másik nem :)

  VálaszTörlés
 5. Tapétákat, szőnyegeket és a nagyvirágos kanapé huzatát+függönyt lecserélném. A hálószobában maradhat a tapéta, ott a függönyt cserélném/venném le, meg a képeket a falról. A veranda bútorai sem az igaziak - én nem szeretem az üveglapos asztalokat.
  Ház és kert jöhet! A le-fel tologatós ablakokat imádom.

  VálaszTörlés
 6. Miután egy elegáns mozdulattal lerántanám az ÖSSZES függönyt és terítőt, máris jobban tetszene. A fotelek közül jópár jöhet, a konyhát bútortuningos fogantyúkkal örömmel használatba venném. A nappaliban vérciki, ahogy üresen tátong a könyvespolc - kivéve, ha van egy külön könyvtárszoba, ehem... A ház külseje és kertje nagyon is kedvemre való. Összességében, bár szinte lehetetlen ezt így pontozni, 5.

  VálaszTörlés