2011. október 5., szerda

Tízből mennyi? - II. rész

Új sorozatunkban felszínre engedheted kritikusi éned! A kérdés továbbra is az, hogy a maximális tíz pontból mennyit adnál a képen látható enteriőrre - és miért. Ma erre az eredetileg konyhaasztalként funkcionáló darabra esett a választásom, főként az őszies színek és dekoráció miatt. Kíváncsian várom, hogy mit szóltok!


(fotóforrás)

9 megjegyzés:

 1. Na, ez most jobban bejött, mint az előző:) Nagyon tetszik. Nagyon szeretem, hogy nem patent, patyolat. Hanem nagyon természetes, igazi, élhető környezetet sugall. Az én szememet mondjuk biztos zavarná a ferde kép, de nem baj:) A pöttyös köcsög, a festett székek, minden ok. Ez legalább 9 nálam.

  VálaszTörlés
 2. Az asztal nagyon jó. Nekem kicsit sok a kép a falon, nem elég szellős. A széklábak színe remek az asztal alatt a csíkos tapétával. 7 pont
  Szilvi

  VálaszTörlés
 3. Nálam csak 6. Az asztal, köcsög zöld üvegek tuti. A széket még tolerálnám, bár nem választanám, a képek viszont kifejezetten zavaróak. Sok, és nincs benne semmi egyediség. Egy préselt levél több lenne, mint egy rakat tucatjával gyártott nyomat. Persze ha ez a nagyi növényhatározójából van az más, de még akkor is sok egy kicsit.

  VálaszTörlés
 4. Az asztal és a szék tuti. Még az asztalon elhelyezett holmikkal sincs baj, de a képek Nekem sem jönnek be. Szerintem az ősz sokkal gazdagabb annál színekben és formákban, mint amit ez a kompozíció mutat....lehetne a sok kép sokkal izgalmasabb is. A kék csíkos tapéta pedig vhogy egyáltalán nem jön be.6 pont

  VálaszTörlés
 5. A képkeretek nélkül én 7 pontot adok:)

  VálaszTörlés
 6. 8 pont. Ezek a gyümölcsos képek annyira nem tetszenek.

  VálaszTörlés
 7. Nálam 10-ből 9. Pont ilyen hangulatban vagyok :) otthonos, vidékies :)

  VálaszTörlés
 8. 7. A rusztikus asztalhoz és székhez én is másféle, nagyon egyszerű képkereteket választottam volna, de amúgy az illusztrációk tetszenek. A tapétát én sem értem. Valahogy az egész hangulat jó egyébként, csak kis híján átbillen túl-rusztikusba, amit ma már nem jól viselek - ezért nem adtam több pontot.

  VálaszTörlés
 9. Külön-külön a darabokra tíz pontot adnék, így együtt csak 7-et.

  VálaszTörlés