2011. október 27., csütörtök

Country stílusú esküvők I.: ősz-tél

      Bár az esküvő mint lehetséges blogtéma abszolút nem nekem jutott eszembe először (ott van például az Ágy-asztal-tv blog Igen! című sorozata vagy Hungarian Provence különleges játéka), megvan a magyarázata annak, hogy miért pont itt és miért pont a szezon után szerepelnek ezek az összegyűjtött képek: internetes szörföléseim alatt szembejött "a" legjobb őszi fotómontázs, amelyen ugyan a halloween-tök volt a lényeg (őt is kerestem egyébként), az egész tök-téma mégis egy esküvő keretei között szerepelt.

Méghozzá olyan jól, hogy nem lehetett neki ellenállni. Látnom kellett az összes hasonló inspirációs képet azon a blogon, amely a cseppet csöpögős(nek tűnő...) heartloveweddings nevet viseli.

Milyenek ezek a country stílusú hangulatok? Nagyon ámerikaiak. Többnyire valahol a habcukorgiccs és a követendő ötletparádé között. 

Jelen blog írója tehát elnézést kér a cowboyokért, a mályvacukorért, az "Igen!" helyett olvasható sok "I do"-ért - sőt: ha kell, még Pearl Harbourért is.

Mivel azonban neki (pontosabban a Country Komfortnak) a jövő héten szerdán szülinapja lesz, azt csinál, ami neki tetszik. És most ez tetszik. :-)


2 megjegyzés:

  1. "Kedves Country Komfort"! Szerintem nincs ok az elnézést kérésre,holmi "I do" feliratok miatt,mert aki ezeket a képeket megnézi (bár ez az én véleményem) a fotók hangulatteremtő erejével lesz elfoglalva. Nekem fel sem tűntek,előbb képet néztem,aztán olvastam...Hihetetlen, hogy egy egy fénykép,vagy azokból egy összeállítás milyen hangulatot tud varázsolni,így inkább megköszönjük,mintsem mályvacukor,vagy cowboy allergiát kapjunk!

    VálaszTörlés
  2. Lulu! Szerintem is hangulatosak, a "bocs" ezért csak félkomoly volt, kösz a dicséretet!

    VálaszTörlés