2011. október 28., péntek

Country stílusú esküvők II.: tavasz-nyár

     Tegnap a sütőtökből és a szalmabálából kiindulva jutottunk el a gyűrűkig; a ma bemutatott tematikus esküvők nem kevésbé rafináltak, titkolózósak, édesek és édeskések. Mivel egyre többen kedvelik a vidékies stílust, bízom abban, hogy nálunk is lesznek olyan esküvők, amelyek valóban a házasulandók személyiségét tükrözik, nem pedig valamilyen merev idea vagy esküvőszervező cég katalógusa alapján születnek. Legmerészebb álmaimban sok vicces, sikkes, laza és nagyon személyes esküvőt látok - country stílusú kiegészítőkkel, tálalóbútorokkal, esetleg éppen a kedvenc hazai, kisszériás dekorációkat készítő iparművész és bútorbolt munkáit sztárolva... A Meskán például iszonyú jó köszönőajándékokat, koszorúkat, egyedi babákat, szívecskéket, füzéreket lehet találni pár kattintással.

Örülnék, ha a bejegyzés alatt komment formájában hagynátok néhány ötletet: Ti milyen dekorációt választanátok egy igazi, vidékies esküvőhöz?

Egy biztos: a country-s esküvő  főként a természetből merít ihletet - és nemcsak a levendulamezőkből ám, hanem nagyon sokféle, első pillantásra antiromantikusnak tűnő helyszínből. 

Jó nézegetést - ma indul az új játékunk, figyeljétek a blogot!(forrás)

2 megjegyzés:

  1. A touch of blush és a levendulás design nagyon tetszik! Ami pedig szerintem különleges még, az a narancsos víz, amiben az egyik képen a virág van:)

    VálaszTörlés
  2. Igen, szépek. Nekem a kavicsok és a halványsárga rózsák tetszenek a legjobban!

    VálaszTörlés