2011. október 14., péntek

Tízből mennyi? - III. rész

      Az ideális gyerekszobáról mindannyian órákig tudnánk mesélni. Továbbmegyek: rengeteget tudnánk vitatkozni ("élénk színek" vs. "pasztell"-hívők)... Persze, (sok) minden attól függ, hogy fiú vagy lány számára rendezzük be, hogy egy, kettő vagy három (stb.) lurkó lakja-e az adott kuckót, sőt: attól is, hogy maguk a gyerekek bele akarnak-e szólni abba, hogy milyen irányt vegyen a dekoráció. Most is annyi a kérdés, hogy szerinted a maximális tíz pontból hányat érdemel ez az enteriőr - és miért. Kellemes hétvégét, a játék még hat napig dübörög!


(forrás: housetohome.co.uk)

8 megjegyzés:

 1. Nekem ez bizony 10-es, biztos vagyok abban hogy a lakója már nem két éves és van neki saját ízlésvilága,nagyon édesek a kék kockás szívecskék és a nagyon íves vaskeretes ágy,ezek rögtön elárulják hogy bizony egy kis hercegnő ennek a szobának a lakója :)

  VálaszTörlés
 2. Én is arra tippelnék, hogy ez lány szoba, asok kék ellenére. Az Én kisfiamnak piros földig érő függönye van és imádja. És egyáltalán nem lányos. Ami Nekem annyira nem jön be, aza modern asztalka és szék. Merthogy alapvetően romantikus, vidékies stílusú lenne a komód és az ágy ill. a textilek miatt. Tudom, hogy mostanában divat a stílusok keverése(nemrég tettem fel egy összeállítást az étkezőre vonatkozóan ebben a témában)...itt mégis úgy érzem, hogy Nekem akkor lenne tökéletes, ha egy helyes kis kopottan fehér vagy akár világoskék éjjeliszekrényke vagy stokedli állna az ágy mellett. Viszont meg kell említenem a római rolót, ami sztem telitalálat! nekem ez a szoba a modern bútorok miatt 8 pont.

  VálaszTörlés
 3. Hát, ez nekem is 10-es! Kislányomnak hasonlót tudnék elképzelni, de ő még nem hagyja. Ő kis 5 évesen még a rózsaszín korszakát éli, és a rumlisat. Ilyen szép csak a heti takarítások alkalmával lenne 1-1 órára. Ma éppen kiviszek tőle két zsák kacatot megint:)

  VálaszTörlés
 4. Hogy folytassam a sormintát: nálam is 8. Gond, hogy nincs éjjeliszekrény, és a földre tett hangfalak egy ilyen klasszul megkomponált szobában bántják a szemet. Ami nagyon bejön: a bunting (http://videkistilus.blogspot.com/2011/08/kis-szines-zaszlofuzer-mas-neven.html), a világosság, az ágy és a vagonnyi barátságos, kockás textil. :)

  VálaszTörlés
 5. Én 9 pontot adnék rá, mert a modern szék és asztal nekem sem illik az összképbe. Amúgy simán el tudnék képzelni egy ilyen gyerekszobát a gyerekimnek. Egy fiam és egy lányom van, akik egy szobában laknak így ez a színvilág és dekoráció teljesen jó lenne nekik, kivéve a hifit meg a földgömböt, mert még kicsik :)
  Megmutattam a lányomnak (4 éves) a képet, és megkérdezte, hogy az ővé lehet e a szoba. :)

  VálaszTörlés
 6. Dóri: neked nagyon helyes lányod van - és jó az ízlése!

  VálaszTörlés
 7. Lehet hogy egy kicsit férfi vagyok? Nekem az szúrt szemet, hogy vezetéke nincs sehol se a hangfalaknak, se a hifinek. A lakberendezés egyik megoldani való kérdése pedig mindig az, hogy hova rejtsük őket. Én itt ezt átverésnek éreztem.

  VálaszTörlés
 8. Otthonteremtő, aztaa! Teljesen igazad van! Amúgy HA össze lennének kötve a hangfalak a hifivel, akkor se lenne jó a hangzás így...

  VálaszTörlés