Ugrás a fő tartalomra

Magazinmánia! - JÁTÉK HungaroPress-utalványért

UPDATE: október 9. kedd éjfélig meghosszabbítjuk a játékot, annyian jeleztétek, hogy jönnétek! Köszönjük az eddigi rengeteg e-mailt is, még a mai napon mindenkinek küldünk visszaigazolást. :-)

Vannak partnerek, akikkel 100% élmény együttműködni. Ilyen a Hungaropress csapata is: eddigi játékaink során mindig kedves, segítőkész munkatársaikkal találkoztam, és nekik köszönhetően szebbnél szebb lakberendezési magazinokról írhattam ajánlócikkeket. Most, a CK blog 2. születésnapja előtt pár héttel olyat találtunk ki, amit még eddig sosem. Ezúttal nem mi válogattuk ki a lapokat, hanem szabad kezet adunk nektek. Itt a nagyszerű alkalom, hogy a család minden tagját megajándékozd a kedvenc külföldi magazinjával vagy könyvével, hiszen

egy szerencsés Country Komfort-olvasó nyereménye: 

egy 10.000.- forint értékű vásárlási utalvány, amelyet a Hungaropress webshopjában szabadon levásárolhat!

Választhat a többszáz magyar és idegen nyelvű lap és könyv közül. Például:

Tennivalók, ha szeretnél játszani:

1. Célunk az 500 fős HungaroPress-csapat: legyél a Hungaropress és a Country Komfort követője a Facebookon, és

2. Válaszolj a következő kérdésre:

Melyik két szenzációs könyvújdonság található a Hungaropress honlapján a KIEMELT AJÁNLAT részben?

Válaszod küldd el a countrykomfort@gmail.com címre. A tárgymezőbe írd be: Hungaropress-JÁTÉK.

3. Valamint: vidd a játék hírét lájkkal, megosztással.

Köszönjük!

4. Ha tetszenek az itt olvasott bejegyzések, lehetsz a Country Komfort rendszeres olvasója is! Jó érzés lenne, így, a második szülinap előtt. :-)

Az e-mail címeket nem használjuk fel semmire. 

 

A játék 2012. október 8-án, hétfőn éjfélkor ér véget.Megjegyzések

 1. Teljesítve:-) Köszönöm a lehetőséget:-)

  Csenteri Gabriella

  VálaszTörlés
 2. Szia,
  megírtam a választ, és a fb-on is teljesítettem a kéréseket, Ádám-Akhilásraya Emese-Manodhara néven.:)
  Üdv:Emese

  VálaszTörlés
 3. Feladat teljesítve! :)
  Üdv, Nagy Csilla

  VálaszTörlés
 4. csatlakozom az előttem szólókhoz:)

  VálaszTörlés
 5. Vissza igazoló email?Valamit nem jól csináltam?És hogy lehet feliratkozni a honlapra?Én nagyon béna vagyok,de sehol se lelem...Facebook-on Lakatos Adrienn

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Odry, minden oké, még MA kimennek a visszaigazoló emailek. A blog rendszeres olvasója a jobb oldalsávban lévő, kék "feliratkozás a webhelyre" gombbal tudsz lenni. Köszi!

   Törlés
  2. Ha tudnád,hányszor görgettem le-föl...mindig máson akadt meg a szemem...Deee,most már megvan,KÖSZÖNÖM a segítséget!!!! :D

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…