2012. október 11., csütörtök

Huszonöt gyönyörű otthon - folytatódik a magazinmánia

A 25 Beautiful Homes című magazin nálunk fellelhető néhány példánya eddig minden ismerősömet azonnal - na jó, két perc alatt - levette a lábáról.


(Mint korábban írtam, engem is minden alkalommal elbűvöl.)

A titka valószínűleg az, hogy okosan szerkesztik, így szinte bármelyik lakberendezési stílus rajongói találnak benne csemegét.


Nagy szerencsénkre legfőképpen a vidékies stílus kedvelői csettintenek, amikor meglátják: a 25 otthon között mindig van jó pár brit és skandináv falusi-kisvárosi házriport, és ezek között is mindig van egy-két francia kopott sikkért rajongó angol hölgy... vagy egy vagány loftlakó család, iparistílus-imádattal... vagy agyontapétázott-kályhás-porceláncsészés kunyhótulajdonos.


Most ráadásul indítottak egy menő sorozatot "hogyan tervezzünk szuper házat?" és "milyen hibákat ne kövessünk el?" témakörökben.

Nyelvtanulásnak is remek, és szerintem tökéletes ajándék kismamáknak, barátnőnek, anyukáknak... apropó: ha megvalósítjátok a múltkor ajánlott közös sütizést-kávézást és magazin-ajándékozást, ne felejtsetek el küldeni róla egy képet!


A magazin megrendelhető a Hungaropresstől itt, vagy kapható a kijelölt árusítóhelyeken.

4 megjegyzés:

 1. Novemberben megyek Angliába egy hétre unokát látogatni, majd hozok egy pár ilyen szépséget. Jövõ héten hozzál egy listát, hogy mik az abszolut kedvenceid, hogy tudjam mit kell keresnem! :-)
  Ja és rákattintottam az elsõ linkre, ami az egyik tavaly augusztusi posztodba küldött engem, amikor még nem ismertem a country comfort-ot és egész elhültem, hogy egy árva komment nem volt alatta. :-( Legalább manapság már jó kislányok vagyunk és írunk Neked. Így tudhatod, hogy itt vagyunk és szeretjük amiket írsz!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen - milyen jó, hogy akkor idetaláltál, és az is, hogy kommenteltek!

   Törlés
 2. Megrendeltem egy negyed évre, köszi a tippet!
  dolinka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dolinka, azt kívánom, hogy sok örömmel forgasd - és írd majd meg, hogy tetszik!

   Törlés