Ugrás a fő tartalomra

Huszonöt gyönyörű otthon - folytatódik a magazinmánia

A 25 Beautiful Homes című magazin nálunk fellelhető néhány példánya eddig minden ismerősömet azonnal - na jó, két perc alatt - levette a lábáról.


(Mint korábban írtam, engem is minden alkalommal elbűvöl.)

A titka valószínűleg az, hogy okosan szerkesztik, így szinte bármelyik lakberendezési stílus rajongói találnak benne csemegét.


Nagy szerencsénkre legfőképpen a vidékies stílus kedvelői csettintenek, amikor meglátják: a 25 otthon között mindig van jó pár brit és skandináv falusi-kisvárosi házriport, és ezek között is mindig van egy-két francia kopott sikkért rajongó angol hölgy... vagy egy vagány loftlakó család, iparistílus-imádattal... vagy agyontapétázott-kályhás-porceláncsészés kunyhótulajdonos.


Most ráadásul indítottak egy menő sorozatot "hogyan tervezzünk szuper házat?" és "milyen hibákat ne kövessünk el?" témakörökben.

Nyelvtanulásnak is remek, és szerintem tökéletes ajándék kismamáknak, barátnőnek, anyukáknak... apropó: ha megvalósítjátok a múltkor ajánlott közös sütizést-kávézást és magazin-ajándékozást, ne felejtsetek el küldeni róla egy képet!


A magazin megrendelhető a Hungaropresstől itt, vagy kapható a kijelölt árusítóhelyeken.
Megjegyzések

 1. Novemberben megyek Angliába egy hétre unokát látogatni, majd hozok egy pár ilyen szépséget. Jövõ héten hozzál egy listát, hogy mik az abszolut kedvenceid, hogy tudjam mit kell keresnem! :-)
  Ja és rákattintottam az elsõ linkre, ami az egyik tavaly augusztusi posztodba küldött engem, amikor még nem ismertem a country comfort-ot és egész elhültem, hogy egy árva komment nem volt alatta. :-( Legalább manapság már jó kislányok vagyunk és írunk Neked. Így tudhatod, hogy itt vagyunk és szeretjük amiket írsz!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen - milyen jó, hogy akkor idetaláltál, és az is, hogy kommenteltek!

   Törlés
 2. Megrendeltem egy negyed évre, köszi a tippet!
  dolinka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dolinka, azt kívánom, hogy sok örömmel forgasd - és írd majd meg, hogy tetszik!

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…