Ugrás a fő tartalomra

Leonardo Dome design és CK: JÁTÉK!

Ezzel a falovacskával hónapok óta szemezek. Amikor a Szent István körút felé tartva leszállok a 15-ös buszról a Radnóti utcánál, lelassítok, és várom, hogy meglássam a Dome üzlet kirakatát. És ott van.

Imádom.

Minden alkalommal eszembe juttatja a skandináv életérzést, az északi népek legjobb designötleteit, a fantasztikus finn, svéd és norvég country stílusú enteriőröket. Ezért választottam ki a Country Komfort egyik olvasójának...!

De nem csak a ló miatt gyakori program nálunk a Dome: már a kirakata is sugározza azt a hozzáértést és nívót, amely a legjobb üzletek sajátja.



az egyik Pannónia utcai kirakat belülről
      Most, hogy alkalmam nyílt beszélgetni a tulajdonosokkal, akik 2000 óta a piacvezető német Leonardo, ASA-Selection és Zack termékek magyarországi forgalmazói, egészen másképpen tekintek egy-egy üvegtárgyra: megpróbálom megérteni a történetét, a technológiát és a tapasztalatot, ami mögötte van. Jó játék. 

Sokat tanultam tegnap.

szivárvány Leonardo-poharakból és -vázákból
      Az egyedülállóan gazdag felhozatal sokféle terméket takar, a Pannónia utcai Dome mellett pedig az Árkád Bevásárlóközpontban található, 2002-ben megnyílt üzletben is érdemes körülnézni. Most a kedvenceimet sorolom csak: itt vannak mindjárt a Reisenthel bevásárlókosarak.

tök jók
Minden CK-olvasó figyelmébe ajánlom továbbá:
  • az egyedi, kézzel készített, műtárgynak is beillő Leonardo-vázákat;
  • a mindenféle formájú, kiváló minőségű borospoharat;
  • a modern country stílusú kiegészítőket (nagy részük újrahasznosított, zöldes színű üvegből készült, gyönyörűek),
  • a sokféle, szép, olykor letisztult, olykor vicces, de sosem giccses húsvéti dekorációt a nyúltól a csibéig;
  • a Zack és egyéb márkájú exkluzív konyhai eszközöket (gourmet-k előnyben!);
  • a Koziol szintén "zöld" technológiával készült, poénos és színes háztartási designtárgyait, amelyek nagyon népszerű ajándéktárgyak is.
a koziol-konzol!
Azt szeretnénk, ha most valaki kiválaszthatna ezek közül az igényes designtermékek közül egyet magának. 

Vagy valakinek, akit nagyon szeret.

Ezért úgy döntöttünk, hogy legyen a nyertesé - Dala lovon kívül - egy ötezer forintos vásárlási utalvány!


Jó lesz így? :-)

Választhatsz a többszáz szezonális vagy éppen egész évben használható minőségi üvegtárgy, konyhai kiegészítő vagy dekoráció közül. Nem lesz könnyű - de a válogatás maga is színtiszta élvezet, ezt garantálom.

húsvét is coming

Ha meg szeretnéd nyerni a lovat és a vásárlási utalványt, a következőket tedd:

1) Csatlakozz a Leonardo Dome Design és a Country Komfort rajongói táborához a Facebookon;
                                            valamint

2) "Tetszik"-eld és oszd meg ezt a bejegyzést.

(A nyertes a Leonardo Dome design bármely üzletében beválthatja az utalványt.)

A játék 2011. április 17-én éjfélig tart!




Megjegyzések

  1. Huu, wow, ez nagyon jó!!! :) a koziolt eddig is szerettem- fogkefetarto formájában pl :)

    VálaszTörlés
  2. ZP:) Örülök, hogy tetszik! Sok-sok féle koziol is van... Hajrá! CK

    VálaszTörlés
  3. sziasztok! nagyon tetszik az oldal és a termékek is :) természetesen ebből kifolyólag szinte mindent like-olok Facebook-on is :) és meg is osztottam, szóval remélem én leszek a szerencsés... üdv: Mangra Enikő

    VálaszTörlés
  4. Kedves Enikő! Nagyon jólesik a dicséret - like és hozzászólás formájában is! :-) CK

    VálaszTörlés
  5. Ha én oda betévednék egyszer! Ahh
    Lájkoltam és megosztottam, jól csináltam mindent?

    VálaszTörlés
  6. Szeretném megnyerni a fiamnak. Megosztottam.

    VálaszTörlés
  7. Ramimami! Térj be egyszer mindenképp! Egyébként: jól csináltad. :)

    rénszarvas: örülök, hogy tetszik! hétfőn sorsolás!

    Rita: kedves Tőled, köszönöm! Már csak három nap!

    VálaszTörlés
  8. megosztva! s lájkolva a 2 oldal!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm, Gabus, és Neked is drukkolok!

    VálaszTörlés
  10. Jó lenne nyerni.! :)
    Megosztottam!

    VálaszTörlés
  11. Megoszottam és likeoltam! :))

    Khéli Dávid

    VálaszTörlés
  12. Küldetés, teljesítve <3 L@jkolva és megosztva <3
    Ahogy látom nagyon hasznos és klassz dolgokat lehet itt kapni. Lehet, hogy nem nagyon tudnék választani és az egész árut hazavinném :-)

    VálaszTörlés
  13. Marcsi, Angyal: köszönöm, hogy teljesítettétek a küldetést! :-)
    Dávid! Ha a múltkor, a levendulás cikknél is Te voltál, bocs a "névtelen"-nek titulálásért, de "Anonymous" helyett mindig ezt írja ki a blogger. Csak az oldalsávban látszik a szebb "Anonymous". És kösz mindkét megjegyzést! És a megosztást.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Regénybe illő - vidéki házriport

Learning to let go ... (zene bekapcs.) Nagyon régóta várok arra, hogy bemutathassam ezt a házat. Gyerekkoromban egyszer jártam benne (akkoriban lakatlan volt), és máig emlékszem a színes üveggel kirakott padlásablakra. Már akkor, öt-hatévesen arról álmodoztam, hogy hasonló otthonom lesz egyszer. A ház másé lett, a lehető legértőbb kezekbe került, én felnőttem, az álmaim egy részét feladtam, és visszatértem. A visszatérés azért nem ment egykönnyen. A tulajdonosok ugyanis először vonakodtak - nem beengedni , kiváló vendéglátók és nagyszerű emberek, hanem: megjelenni . A házat megjeleníteni. A magazinoknak eddig sikerrel ellenálltak, Kos-természetemmel mégis rávettem őket, hogy a publikum elé tárják az otthonukat. Egy blogon. A látogatás után több hónapig a gépemben pihentek a fotók - féltve őriztem őket, és próbáltam más fórumra ajánlani a képriportot. A körülmények nem engedték, hogy máshol jelenjen meg. Nagyon boldog vagyok, hogy végül a saját blogomon lett a helye. Fr

Teázós

Totálisan összefüggéstelen lesz, amit ma írok; vegyük úgy, hogy az esőt nézve virtuálisan együtt iszunk valamilyen finom teát ( te-ázás, hahaha ), és van nálam tíz noteszlap mindenféle témában. Tegnap elkezdett poszt. 1. Aki szokott a Rossmann-tól rendelni, és szereti a szakácskönyveket, annak szerintem érdemes most élnie azzal az akcióval, amelyikben bio élelmiszerek mellé Stahl Judit-szakácskönyvet adnak ajándékba. Nem tudom, miért van így, mert a stílusa néhol elképesztően modoros, mégis ő tudja azt, amitől kb. önálló olvasmány lesz a receptgyűjtemény, de mint receptgyűjtemény önmagában is vérprofi. Továbbajándékozni szintén jó. 2. Azt hiszem, el kell fogadnom, hogy az érvényesülés és kapcsolatépítés címén végzett tevékenységek 9/10-e nekem nem megy -- és nem is tartom őket ízlésesnek (biztosan azért, mert kompenzálok). Magamat pedig gyakran tartom bénának, amiért nem építek és nem érvényesülök. Ami még rettenetesen irritál, az a  "ki kinek a kije"  nevű társadalmi társ

Lomtalanítás 2020

Megint visszafelé haladok az időben: ez a szuper gyűjtésünk még akkor történt, amikor nem világméretű járványról volt szó. Az egyik utolsó gondtalan esténk volt, mondhatni. A kerületünkben minden évben figyelem az évente egyszer legálisan utcára hordott tárgyakat (bútormániásként nem bírok nem odanézni), de egyrészt nekem is volt egy minimalista fordulatom, és óvatosabb lettem az esztelen halmozással kapcsolatban, másrészt emlékeim szerint az elmúlt pár évben az egyre erősödő tendencia az volt, hogy napokkal előbb megjelentek a lomisok, krétával felrajzolták a felségterületüket, a lomtalanítás napján pedig kiváló érzékkel, hangos perpatvarok közepette lefoglalták a legmenőbb cuccokat, majd azokat tőlük lehetett megvásárolni .    A gyerekeknek gyártottam is elméleteket arról, hogy végtére is társadalmilag - vagy mit tudom én, milyen szempontból - jól van ez így, hadd éljenek meg belőle, ez nekik így is egy _megalázó, durva_, sokat utazós, hosszú, munkás nap, a mi lakásunk p