Ugrás a fő tartalomra

Leonardo Dome design és CK: JÁTÉK!

Ezzel a falovacskával hónapok óta szemezek. Amikor a Szent István körút felé tartva leszállok a 15-ös buszról a Radnóti utcánál, lelassítok, és várom, hogy meglássam a Dome üzlet kirakatát. És ott van.

Imádom.

Minden alkalommal eszembe juttatja a skandináv életérzést, az északi népek legjobb designötleteit, a fantasztikus finn, svéd és norvég country stílusú enteriőröket. Ezért választottam ki a Country Komfort egyik olvasójának...!

De nem csak a ló miatt gyakori program nálunk a Dome: már a kirakata is sugározza azt a hozzáértést és nívót, amely a legjobb üzletek sajátja.



az egyik Pannónia utcai kirakat belülről
      Most, hogy alkalmam nyílt beszélgetni a tulajdonosokkal, akik 2000 óta a piacvezető német Leonardo, ASA-Selection és Zack termékek magyarországi forgalmazói, egészen másképpen tekintek egy-egy üvegtárgyra: megpróbálom megérteni a történetét, a technológiát és a tapasztalatot, ami mögötte van. Jó játék. 

Sokat tanultam tegnap.

szivárvány Leonardo-poharakból és -vázákból
      Az egyedülállóan gazdag felhozatal sokféle terméket takar, a Pannónia utcai Dome mellett pedig az Árkád Bevásárlóközpontban található, 2002-ben megnyílt üzletben is érdemes körülnézni. Most a kedvenceimet sorolom csak: itt vannak mindjárt a Reisenthel bevásárlókosarak.

tök jók
Minden CK-olvasó figyelmébe ajánlom továbbá:
  • az egyedi, kézzel készített, műtárgynak is beillő Leonardo-vázákat;
  • a mindenféle formájú, kiváló minőségű borospoharat;
  • a modern country stílusú kiegészítőket (nagy részük újrahasznosított, zöldes színű üvegből készült, gyönyörűek),
  • a sokféle, szép, olykor letisztult, olykor vicces, de sosem giccses húsvéti dekorációt a nyúltól a csibéig;
  • a Zack és egyéb márkájú exkluzív konyhai eszközöket (gourmet-k előnyben!);
  • a Koziol szintén "zöld" technológiával készült, poénos és színes háztartási designtárgyait, amelyek nagyon népszerű ajándéktárgyak is.
a koziol-konzol!
Azt szeretnénk, ha most valaki kiválaszthatna ezek közül az igényes designtermékek közül egyet magának. 

Vagy valakinek, akit nagyon szeret.

Ezért úgy döntöttünk, hogy legyen a nyertesé - Dala lovon kívül - egy ötezer forintos vásárlási utalvány!


Jó lesz így? :-)

Választhatsz a többszáz szezonális vagy éppen egész évben használható minőségi üvegtárgy, konyhai kiegészítő vagy dekoráció közül. Nem lesz könnyű - de a válogatás maga is színtiszta élvezet, ezt garantálom.

húsvét is coming

Ha meg szeretnéd nyerni a lovat és a vásárlási utalványt, a következőket tedd:

1) Csatlakozz a Leonardo Dome Design és a Country Komfort rajongói táborához a Facebookon;
                                            valamint

2) "Tetszik"-eld és oszd meg ezt a bejegyzést.

(A nyertes a Leonardo Dome design bármely üzletében beválthatja az utalványt.)

A játék 2011. április 17-én éjfélig tart!




Megjegyzések

  1. Huu, wow, ez nagyon jó!!! :) a koziolt eddig is szerettem- fogkefetarto formájában pl :)

    VálaszTörlés
  2. ZP:) Örülök, hogy tetszik! Sok-sok féle koziol is van... Hajrá! CK

    VálaszTörlés
  3. sziasztok! nagyon tetszik az oldal és a termékek is :) természetesen ebből kifolyólag szinte mindent like-olok Facebook-on is :) és meg is osztottam, szóval remélem én leszek a szerencsés... üdv: Mangra Enikő

    VálaszTörlés
  4. Kedves Enikő! Nagyon jólesik a dicséret - like és hozzászólás formájában is! :-) CK

    VálaszTörlés
  5. Ha én oda betévednék egyszer! Ahh
    Lájkoltam és megosztottam, jól csináltam mindent?

    VálaszTörlés
  6. Szeretném megnyerni a fiamnak. Megosztottam.

    VálaszTörlés
  7. Ramimami! Térj be egyszer mindenképp! Egyébként: jól csináltad. :)

    rénszarvas: örülök, hogy tetszik! hétfőn sorsolás!

    Rita: kedves Tőled, köszönöm! Már csak három nap!

    VálaszTörlés
  8. megosztva! s lájkolva a 2 oldal!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm, Gabus, és Neked is drukkolok!

    VálaszTörlés
  10. Jó lenne nyerni.! :)
    Megosztottam!

    VálaszTörlés
  11. Megoszottam és likeoltam! :))

    Khéli Dávid

    VálaszTörlés
  12. Küldetés, teljesítve <3 L@jkolva és megosztva <3
    Ahogy látom nagyon hasznos és klassz dolgokat lehet itt kapni. Lehet, hogy nem nagyon tudnék választani és az egész árut hazavinném :-)

    VálaszTörlés
  13. Marcsi, Angyal: köszönöm, hogy teljesítettétek a küldetést! :-)
    Dávid! Ha a múltkor, a levendulás cikknél is Te voltál, bocs a "névtelen"-nek titulálásért, de "Anonymous" helyett mindig ezt írja ki a blogger. Csak az oldalsávban látszik a szebb "Anonymous". És kösz mindkét megjegyzést! És a megosztást.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Regénybe illő - vidéki házriport

Learning to let go ... (zene bekapcs.) Nagyon régóta várok arra, hogy bemutathassam ezt a házat. Gyerekkoromban egyszer jártam benne (akkoriban lakatlan volt), és máig emlékszem a színes üveggel kirakott padlásablakra. Már akkor, öt-hatévesen arról álmodoztam, hogy hasonló otthonom lesz egyszer. A ház másé lett, a lehető legértőbb kezekbe került, én felnőttem, az álmaim egy részét feladtam, és visszatértem. A visszatérés azért nem ment egykönnyen. A tulajdonosok ugyanis először vonakodtak - nem beengedni , kiváló vendéglátók és nagyszerű emberek, hanem: megjelenni . A házat megjeleníteni. A magazinoknak eddig sikerrel ellenálltak, Kos-természetemmel mégis rávettem őket, hogy a publikum elé tárják az otthonukat. Egy blogon. A látogatás után több hónapig a gépemben pihentek a fotók - féltve őriztem őket, és próbáltam más fórumra ajánlani a képriportot. A körülmények nem engedték, hogy máshol jelenjen meg. Nagyon boldog vagyok, hogy végül a saját blogomon lett a helye. Fr

Hovatovább*

Nagyon régóta írom ezt a blogot -- és nagyon régóta nem. :) Írhatnám vicceskedve, hogy alkotói válságban vagyok, de az a helyzet, hogy tényleg abban érzem magam, és nem olyan vicces benne lenni. Jó volna folytatni az írást, de mindig elakadok, holott az évek során a részemmé vált ez a felület; úgy érzem, hogy a vidéki városi érdekes színfolt lett a hazai blogszférában, nekem kiváló kreatív csatorna, grafomán énem legjobb terepe, nektek pedig rendszeres olvasnivaló (volt). Bocsánat, hogy bevonlak benneteket a dilemmáimba, de úgy gondoltam, mégis jobb, ha írok valamiről (bármiről), mintha semmiről sem, ugye. Ugyanakkor a meta-diskurzust kifejezetten nem bírom, mert vagy van mondanivalója az embernek, és akkor írjon, vagy nincs, és akkor ne. (!) Most mégis a köztes állapotról öntenék ide néhány gondolatot, hátha nekem is tisztább lesz a kép: 1. A blog fő szerepe az, hogy a hobbimról, a lakberendezésről szóljon, másodlagosan pedig az, hogy ha valami történik a Háznál, azt megörökítse (ez

Lomtalanítás '23

Annak ellenére, hogy idén márciusban mindössze másfél óránk volt arra, hogy belevessük magunkat hű társammal, E.-vel a lomizás szenvedélyébe, eléggé eredményesen zártuk, azt hiszem.      A macska és a kertészkedéshez való összes szerszám, vödör stb. mind az autóban volt, mert éppen útra keltünk otthonról, hogy a hétvégét a háznál töltsük, és tudtam, hogy nem akarom és nem merem sokáig így hagyni őket, úgyhogy minden újabb, tíz-tizenötperces kör után ellenőriztük, hogy minden rendben van-e, ami erősen korlátozta a lehetőségeinket. (R. minden alkalommal jelezte, hogy ez neki egyáltalán nem tetszik, és menjünk már.) A felszabadult, egész délutános, kissé mániákus portya ennek következtében elmaradt, de nem baj: az adrenalin így is dolgozott bennünk, és örültünk mindennek, ami szembejött.      Az egész úgy indult, hogy befordultunk az egyik kedvenc utcánkba, és egy pillanat alatt kihalásztam a szemétkupacból ezt a képet: Innentől már nyert ügyünk volt, mert annyira tetszett, hogy minden má