2011. április 27., szerda

Kincsvadászat Chicagóban

      A Velvet and Linen blog szerzője, Brooke Gianetti lakberendező ellátogatott chicagói barátjához, Mary Anne-hez, aki a gazdaságosság jegyében "garázs- és sufnitakarítós" csere-bere vásárt szervezett. Kopottan elegáns csere-bere vásárt. Bár ebben az esetben is igaz a "rozsdás? romantikus! használhatatlan? romantikus!" alapvetés, és  az angyalkák nyakán azért diszkréten ott lifegnek az újrapapír-árcímkék, igazán megnéztem volna a felhozatalt élőben is...

      És ha már arra járt, Brooke ellátogatott egy kertészeti boltba is. A "Szentimentális kertek" vállaltan közelít a giccshez, de jól teszi. Észrevettétek egyébként, hogy egy kertben zseniálisan mutat minden, ami szentimentális? A kerti törpéig nem mernék elmenni, de egy kiköpött kerti béka határozottan ügyes választás. Egy kőbéka gyönyörűen ötvözi a rusztikusságot és a... cukifaktort.
Mit szóltok?

(forrás)

3 megjegyzés:

 1. Azt szólom,hogy nagggyyyon tetszik!és kár,hogy a mi társadalmunk nem tart még ott,hogy szégyenlés nélkül lehetne garázsvásárt tartani.
  Én csak a barátnőimnek tervezem a ruhabörzét a garázsunkban, de zárt ajtók mögött.Idegeneket nem engedek én sem a kapumon belül....:)

  VálaszTörlés
 2. Ja,és ebédidőben kimegyek a piacra a textileshez,ahol bizsukincsek szoktak lenni.:)Ez is jó.:)De még milyen!!!!!

  VálaszTörlés
 3. Mammka!
  Micsoda irónia: a mi pincénket ma törték fel...

  Igaz, egy közös téren is lehetne hasonló vásárt tartani (ami felveti a szállítás cseppet kényes/drága kérdését).

  Sok szerencsét a bizsuvásárláshoz, jó is az!

  VálaszTörlés