2011. május 23., hétfő

Anchati Kft. és Country Komfort: JÁTÉK!

UPDATE: nagyon örülünk a játék népszerűségének! Fontos megjegyzés: ha nemcsak "tetszik" a dolog, hanem játszani is szeretnél, akkor teljesíts minden feltételt, hiszen a nevedet csak akkor látjuk, ha követőnk vagy a Facebookon! Tehát, szép magyarsággal: Anchati: like, CK: like, ez a bejegyzés: like és share! :-)

    A - hamarosan folytatódó - nagybörzsönyi idill és az elmúlt hétvége után, amikor szinte fájó érzés volt vidékről visszatérni a városba, különösen aktuálisnak érzem a legújabb játékunkat!
 ***
    Álmodozzunk egy kicsit! Mi kell a tökéletes vidéki reggelhez? Madárcsicsergés. Friss levegő. Langyos kifli/croissant a helyi pékségből. Házi lekvár. Tejeskávé, tea, narancslé. És ropogós, virágmintás ágynemű!

Evelin
 
      Az Anchati Kft. és a Country Komfort közös játékában most egy kiváló minőségű ágyneműgarnitúrát nyerhetsz, amelyet Te választhatsz ki. 

Jó lesz így?

Nézzük, hogy ki járul hozzá a tökéletes vidéki hangulatú reggelünkhöz: :-)      A 2010-ben alapított Anchati Kft. mögött tizenöt éves tapasztalat áll. A cég fő profilja a függönyözés, karnisszerelés, tanácsadás, helyszíni felmérés-szerelés és lakástextíliák kereskedelme. Újdonságai az ágyneműk és a szintén country stílusú fürdőszobai és konyhai kiegészítők. Főbb referenciái között szállodakomplexumok, itthoni és külföldi szállodák, hotelek, óvodák, iskolák, magánházak- lakások szerepelnek.

      Ízelítő a konyhai vitrázsokból:
      Az ágyneműket az Anchati Kft. honlapján, itt tekintheted meg. Melyik a kedvenced? Könnyen lehet, hogy hamarosan a Tiéd lesz!

Ha meg szeretnéd nyerni az ágyneműt, a következőket tedd:

1. Legyél az Anchati Kft. és a Country Komfort követője a Facebookon;

és

2. "Tetszik"-eld és oszd meg ezt a bejegyzést.

A játék 2011. május 29-én este 8 óráig tart! Hajrá!

8 megjegyzés:

 1. Szeretném megnyerni. Gyönyörű!

  VálaszTörlés
 2. Hát én is nagyon szeretném:)

  VálaszTörlés
 3. Rita, erabera! Reméltem, hogy tetszeni fog! :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű mind,de a kékrózsás szerelem első látásra!:DD Persze,hogy játszok!!!:)

  VálaszTörlés
 5. Ha játék, akkor én is benne vagyok!:o) Remélem, mindenhol jól "lájkoltam":o)

  VálaszTörlés
 6. Megtartanám, olyan szép!

  VálaszTörlés
 7. nagyon jó lenne

  VálaszTörlés
 8. Ez valami gyönyörű! úgy szeretnék aludni benne!

  VálaszTörlés