Ugrás a fő tartalomra

Anchati Kft. és Country Komfort: JÁTÉK!

UPDATE: nagyon örülünk a játék népszerűségének! Fontos megjegyzés: ha nemcsak "tetszik" a dolog, hanem játszani is szeretnél, akkor teljesíts minden feltételt, hiszen a nevedet csak akkor látjuk, ha követőnk vagy a Facebookon! Tehát, szép magyarsággal: Anchati: like, CK: like, ez a bejegyzés: like és share! :-)

    A - hamarosan folytatódó - nagybörzsönyi idill és az elmúlt hétvége után, amikor szinte fájó érzés volt vidékről visszatérni a városba, különösen aktuálisnak érzem a legújabb játékunkat!
 ***
    Álmodozzunk egy kicsit! Mi kell a tökéletes vidéki reggelhez? Madárcsicsergés. Friss levegő. Langyos kifli/croissant a helyi pékségből. Házi lekvár. Tejeskávé, tea, narancslé. És ropogós, virágmintás ágynemű!

Evelin
 
      Az Anchati Kft. és a Country Komfort közös játékában most egy kiváló minőségű ágyneműgarnitúrát nyerhetsz, amelyet Te választhatsz ki. 

Jó lesz így?

Nézzük, hogy ki járul hozzá a tökéletes vidéki hangulatú reggelünkhöz: :-)      A 2010-ben alapított Anchati Kft. mögött tizenöt éves tapasztalat áll. A cég fő profilja a függönyözés, karnisszerelés, tanácsadás, helyszíni felmérés-szerelés és lakástextíliák kereskedelme. Újdonságai az ágyneműk és a szintén country stílusú fürdőszobai és konyhai kiegészítők. Főbb referenciái között szállodakomplexumok, itthoni és külföldi szállodák, hotelek, óvodák, iskolák, magánházak- lakások szerepelnek.

      Ízelítő a konyhai vitrázsokból:
      Az ágyneműket az Anchati Kft. honlapján, itt tekintheted meg. Melyik a kedvenced? Könnyen lehet, hogy hamarosan a Tiéd lesz!

Ha meg szeretnéd nyerni az ágyneműt, a következőket tedd:

1. Legyél az Anchati Kft. és a Country Komfort követője a Facebookon;

és

2. "Tetszik"-eld és oszd meg ezt a bejegyzést.

A játék 2011. május 29-én este 8 óráig tart! Hajrá!
Megjegyzések

 1. Szeretném megnyerni. Gyönyörű!

  VálaszTörlés
 2. Hát én is nagyon szeretném:)

  VálaszTörlés
 3. Rita, erabera! Reméltem, hogy tetszeni fog! :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű mind,de a kékrózsás szerelem első látásra!:DD Persze,hogy játszok!!!:)

  VálaszTörlés
 5. Ha játék, akkor én is benne vagyok!:o) Remélem, mindenhol jól "lájkoltam":o)

  VálaszTörlés
 6. Megtartanám, olyan szép!

  VálaszTörlés
 7. nagyon jó lenne

  VálaszTörlés
 8. Ez valami gyönyörű! úgy szeretnék aludni benne!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…