2012. január 6., péntek

Tízből mennyi? - V. rész

Játsszunk újra zsűrit: hány pontot adsz a maximális tízből az alábbi enteriőrre, amelyben a "Francia pillangós" mintázat a bútorkárpiton és a falon is, khm, jelentős szerepet tölt be?


Lepketúltengééés:-)


(forrás, nikonsniper.blogspot.com)

4 megjegyzés:

 1. 8-as!

  Vidám és talán nem is annyira túltúl...mégsem éri el a 10-est. Mert vhogy úgy vagyok vele, hogy vendégésgbe szívesen elmennék ide és eltöltenék egy kellemes órácskát, de minden nap nem nézegetném.
  Az ennyire harsány mintákkal csak annyi a bajom (vagyis velem van a baj!?), hogy ráunnék. Ha egyszínű a fal, akkor is ha színes, a kiegészítőkkel, textilekkel lehet variálni. De egy így betapétázott szobában csekély az esély a drasztikusabb változtatás lehetőségére...és attól még a pillangók továbbra is ott repkednek szanaszéjjel! :))

  VálaszTörlés
 2. Fróni: néha úgy írsz, mintha te lennél én :)

  Nyolcast azért nem adok, de 7 pontot igen. Én is inkább csak vendégségbe járnék ide, de azt nagyon szívesen tenném!

  Azért a pillangók kissé túl markánsak...

  Szép a szizálszőnyeg és gyönyörű a komód. Máshogy szocializálódtunk; nekünk a tapéta általában rossz emlék, nekik az otthonosság és az elegancia fokmérője. Minél több hasonló képet látok, annál inkább értem, miért.

  VálaszTörlés
 3. Számomra ijesztő ez a sok lepke és zavaró is ezért csak 5 pontot adok viszont ha nem lenne lepkével behuzva és a tapéta sem akkor 10 menne:)

  VálaszTörlés
 4. Éva White Vintage: akkor sima világoskék fallal és kárpittal te 10 pontot adsz rá?

  VálaszTörlés