2013. február 22., péntek

HÉTvége II.

Hét darab fotó, ami innen-onnan származik, megmaradt a gépemen, és nem került a törlendők közé, mert kellemes rájuk nézni, eszembe juttatnak valami jót: ez a HÉTvége rovat.

Hogy vagytok, mi történt a héten? 

Én három napig a beteg gyereket ápoltam itthon, és többnyire nagyon élveztem, ahogy játszik-dalolászik (egyik zsenge: "ha szereted a gyereked / takaróba betekered" :-)), közben pedig a felszabadult oviba utazási időt a lakás bizonyos pontjainak lomtalanítására fordítottam: megtisztítottam a konyhapultot és a konyhai zsúrkocsit a kacatoktól, és az éjjeliszekrényemre is tettem egy kis kosarat a kézkrémeknek és a többi kozmetikumnak.

Időközben én is jól lebetegedtem, de azért próbáltam nem egész nap az ágyban fetrengeni és azon aggódni, hogy most már két másfél hetet fogok csúszni egy határidős munkával.

Azért ma reggel visszahőköltem a havazástól, és bár elindultam a villamos felé, végül áttettünk jövő hétre egy találkozót, mert nagyon hisztis lettem volna, ha véletlenül lassabb a közlekedés vagy még jobban átázik a csizmám. Fájós torokkal hatványozottan igaz, hogy a hóesés bentről szép!

Mi volt  még jó a héten? Almás-fahéjas tea. Diós kifli csokiba mártva. Édesburgonya-csipsz salátával, "atyavilág, ez mennyire jó"-érzéssel. Édesburgonya-csipsz újra, fegyelmezetlenül, még aznap délután, mert annyira jó volt. Kenyérsütés. Gyerekmondások.3 megjegyzés:

 1. Próbáltam megsaccolni hova valók a képeid még mielõtt megnéztem volna a source információt. Majdnem mindegyik sikerült: a Yorkshirei kis cuki házikóban biztos voltam, hogy angol, a szobában levõ tüzelõsrõl biztos voltam, hogy Skandinávia valahol és a többi is vagy skandináv, amerikai vagy angol, bár azokról nem találtam információt. Csodaszép mindegyik. Én is nagyon le vagyok maradva és ha a posztjaidon keresztül órákig Pinterest képeket nézegetek, akkor ez csak egyre rosszabb lesz! :-) Az én hetemben is volt (még sajnos van is) betegség, de vendég és geoládázás meg opera is. Így nem mondhatom, hogy rossz volt, de azért egy kis pihenés sem ártana. Itt most éppen zuhog a hó, ami tényleg csodaszép bentrõl, és ha sikerül eljutni az e hétvégi vendégeimnek idáig, akkor valószínüleg kintrõl is lesz benne részem. Boldog hétvégét mindenkinek!!

  VálaszTörlés
 2. Nálunk a betegség körbe-körbe száguldozik...És én sem merek arra gondolni, mennyit hiányoztam már a munkahelyről...És mikor lesz még nyár..Mi most pogit sütünk, mert kell egy kis szénhidrát, ha az ember beteg...Meg akkor is, ha nem!:-)

  VálaszTörlés
 3. Jobbulást ! Ilyen pár napos torokfájásos izé nálunk is végigment a családon, ami furcsa volt benne, hogy fogíny gyulladással és enyhe fülfájással társult, reméljük végképp múltidőben.
  Mára elolvadt a hó, esik az eső és egész nap "mindjárt esteledik" hangulat van. Úgyhogy palacsintasütésnek volt ideje. :) Eszter

  VálaszTörlés