2013. február 9., szombat

Anyagok és textúrák gyönyöre

Van az a beállított, természetellenes kép, amiért meg lehet őrülni. A Ralph Lauren Home galériáját végigböngészve teljesen elvesztem; bár tudom, hogy kimeríti a design porn meg a státuszszimbólum fogalmát, ráadásul a kettőt egyszerre, iszonyúan tetszik. Az elegancia, az érett színvilág és a natúr anyaghasználat olyan elegyét testesítik meg ezek a bútorok és fotók, amely valódi esztétikai élményt nyújt. Vigyázat! Nagyon tudják, mitől döglik a légy.
Apropó, még egy kérdés: mi a véleményetek az egye szélesebb körben terjedő gyakorlatról, amikor lakberendezési üzletek marketingcélra használnak állatokat: cuki? okos? tisztességes? tisztességtelen? rafinált? bájos? gusztusos? gusztustalan?

(forrás)

3 megjegyzés:

  1. Két kedvenc: farakásos tapéta és az az újrahasznosított fából készült asztal az almákkal. Bár nem vagyok biztos benne, hogy nem-e kicsit túl ‘in your face’ az a tapéta. De azért jó. Állatok használata izlés kérdése. Itt az a kis kövér mopsz nagyon cuki volt, de azért nekem nem adott semmi lényegeset a kép hangulatához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. emiGrants, én mindig tanulok tőled valamit - angolul is :). Jé, az tapéta lenne? Az állatoktól mindig ellágyulok, de azért elvileg ellenzem az ilyesmit.

      Törlés