2013. január 11., péntek

Nulla forintos dekoráció exkluzív tapétából

Gratu a Falusi Libáknak; szinte biztos, hogy tudat alatt ez a poszt adta a löketet :-)

Még nyáron, amikor a dekooderes cikkem után megtudtam, hogy van itthoni forgalmazója a Farrow and Ball-festékeknek és -tapétáknak, éltem a lehetőséggel és rendeltem 5 db A4-es méretű tapétadarabot, ingyen.

Vannak, akik sportot űznek a dologból, és így patchwork-tapétázzák ki a műhelyüket:

forrás
Szóval, fél éve rakosgattam a szépségeket, a szűkös és hideg január pedig nálam nagyon kedvez a rendrakós-újrahasznosítós projekteknek, úgyhogy tegnap végül 15 perc alatt készítettem egy képet belőlük.

A történet "nulla forintosságához" hozzátartozik, hogy kb. két éve a szomszédunk nagytakarítást tartott, és mi pont elkaptuk a lomok kipakolását a lépcsőházba, mielőtt eljutottak volna a kukáig. A teljesség igénye nélkül felsorolom, mi mindent találtunk és kaptunk meg: játékmackó, baba, hatvanas évekbeli társasok, mágneses kirakó, réz olvasólámpa, régi képkeretek... az utóbbiak közül való egy ikeás hármas keret, amelynek hiányzik a hátlapja. Először családi fotókat szántam bele, végül azonban a tapétákat vágtam méretre, és létrejött az a dekoráció, amit még én is képes vagyok elkészíteni:

1. 


2.
 

3.


2 megjegyzés: