2012. szeptember 18., kedd

Tenger: missing

Idén nyáron több ismerőssel beszélgettünk arról, hogy a tenger látványa mennyire sokat számít a lelkünknek. Annyira sokat, hogy többen vagyunk, akik, ha az utazás alatt egy hétig májkrémes kenyeret kell enni, akkor is elutazunk a tengerpartra. Legalábbis megpróbáljuk összehozni. Ilyen időket élünk.

A legújabb, és a közeljövőben nyilván nem teljesülő álmom az, hogy az őszi-téli időszakban láthassak valamilyen északi partot, ahol csak sétálni és bámuldozni meg fotózni lehet. De éppen azért jó álomnak, mert nem teljesül egykönnyen...

Kommentben várom, ha jártál olyan tengerparton, ahol a látvány kárpótolt a hidegért, a szélért, satöbbi. Gyűjtöm az álom-úticélokat. :-)
(forrás)

7 megjegyzés:

 1. Kullaberg, Svédország...a személyes kedvencem...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, Évi! A fotóidra máig emlékszem, nagy

   Törlés
 2. ...hatással voltak rám. (az előbb véletlenül lenyomódott az enter :))

  VálaszTörlés
 3. Treshnish Isles a Hebridákban (Skócia); Lunga a legnagyobb sziget, ahol tavaly nyáron voltam egy hajókiránduláson Oban-ból. Mindenféle tüneményes madarat fotóztam, meg a tengert, meg a sziklafalakat. Ahhhhh! Fel is raknám, ha volna hova, de nem tudok a Te blogodra képet felrakni.

  VálaszTörlés
 4. Hát..Skóciába és Norvégiába szivesen elmennék..mégha hideg is van!....Imádom olyankor a tengert..sajnos télen még nem voltam..de EL TUDOM KÉPZELNI!<3

  VálaszTörlés