2012. szeptember 17., hétfő

Egy boldog család otthona Londonban

Semmi különös nincs a házban, csak látszik rajta, hogy boldogok a benne élő emberek.

Miből következtetek erre?
Abból, hogy bár nyilván kőgazdagok, mernek a berendezést tekintve egyszerűek, sőt, egyes helyeken szakadtak lenni (zöldségesláda gyerekkönyveknek!).
Abból is, hogy az eredeti képaláírások szerint az anyuka egyik nagy öröme a nagy mosogató a háztartási helyiségben, amelyben a három koszos-sáros gyerkőcöt le lehet mosdatni, ha úgy adódik.
Abból, hogy imádnak főzni, enni és mesélni.


Több se kell.

(forrás)

4 megjegyzés:

 1. Jaj de csodálatos ez az egész: és biztos, hogy igazad van, kiegyensúlyozott, boldog és persze kõgazdag ez a család amelyik itt él. London általában méregdrága, de Highgate Village az kizárólag a felsõ 5% játszótere. Megnéztem a forrást és valószínüleg amerikaiak, de Angliában élnek. Ugyanakkor nincs bennük semmi megjátszás, és bár drága és nívós minden ami lényeges, az a letisztult egyszerüség amiben élnek lenyügözõ. Sõt, megreszkíroznám, hogy azt mondjam: kizárólag felnõtt, érett, intelligens és jómódú emberek tudnak csak így élni. Imádom a pala padlólapokat az elõszobában, azt a konyhát az IKEA fellépõvel, ahogy a fakanalait a mazsolás bödönben tartja, a két Belfast mosogatót (egyet edényeknek a másikat a maszatos gyerekeknek!!), az öntöttvas kandallókat, az almás ládát (nem zöldséges!), még a sárga kanapét is, pedig utálom a sárgát, és úgy cakkumpack egybe az egészet. És ezt annak ellenére, hogy, mint tudod, nem csípem a túl sok fehéret. Igazad van, ha át tudja az ember érezni, hogy boldogok a bentlakók, akkor valahogy a ház is szebb lesz ettõl. Köszi, hogy megtaláltad!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. emiGrants, nagyon jólesett ismét a válaszod. Tényleg, még tanultuk is angolul, hogy almásláda = APPLE CRATE. :-) Biztosan nem véletlenül tetszett meg nekem is ez a ház: úgy otthonosan vidékies, hogy városban van, és semmit nem visz túlzásba.

   Törlés
 2. Nekem a legjobban a fekete tábla tetszik a végén..már régóta vágyok ilyesmire..amire ráfirkálhatom az álmaimat,terveimet..vagy legujabb ékszermodellemet!..esetleg a mai menüt is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. marta, képzeld, én most találtam egy pici, régi táblát spejztakarítás közben - én is azt tervezem, hogy napokon belül használatba veszem!

   Törlés