2011. december 5., hétfő

Szépségek Kicsiny Boltja: bemutató és JÁTÉK!

Közel két hónapja kellemes estét töltöttünk el a Szépségek Kicsiny Boltjában: pezsgőztünk, beszélgettünk a tulajdonosokkal (plusz végre személyesen is megismertem a Kedvenc Otthon bloggerét, Noémit!:), és.... körbeszimatoltunk. Kénytelen vagyok a félig vicces kifejezést használni, mivel a bolt natúrkozmetikai választéka olyannyira csábító, hogy bár az ember először csupán megilletődötten nézegeti az esztétikus csomagolású termékeket, miután kissé feloldódott, azon kapja magát, hogy illatokat hasonlít össze, miközben a lehetséges kedvenc szappanját/parfümjét keresi, és gondolatban párosítja a fürdőszobája stílusával... a kedvese ízlésével... a Provence-hoz és Toszkánához fűződő érzelmeivel...A kivilágított belvárosban valódi kényeztetés bekukkantani a Nádor utca 14. szám alatti hangulatos boltba, ahol magadnak és a barátnődnek is egészen biztosan találsz valami csodaszép, egészséges és ellenállhatatlanul jó illatú terméket. A kínálat mesés, ugyanakkor hangsúlyozottan a különleges, kisszériás, szinte kézműves minőségű árukra szűkítették - ahogyan az üzlet bemutatkozó soraiból is kiderül:
"Natúr-és biokozmetikumok, parfümök, szoba- és fiókillatosítók, szappanok, biosmink, asztali, kézzel festett kerámiák, gyertyák, mécsesek, lámpák, szezonális termékek (most éppen karácsonyra valók) kerültek a polcokra – minden a természetesség jegyében."


A Szépségek Kicsiny Boltja webáruházában is kínálja termékeit; ha mostanában nem tudsz eljutni a fővárosba, látogass el a www.kozmetikanatura.hu oldalra. De ez is - mint oly sok egyéb élvezet - élőben az igazi... :-)


JÁTÉK:

Négy napon keresztül egy-egy nyertest sorsolunk ki közös követőink közül a Facebookon, akik a Kicsiny Bolt natúrkozmetikai termékeivel lesznek gazdagabbak! Légy szemfüles és gyors, mert a játék képekhez fog kapcsolódni; részletekért figyeld a Facebook-üzenőfalunkat!
A Szépségek Kicsiny Boltjához itt, a Country Komfort csapatához itt tudsz csatlakozni, ha szeretnél részt venni a játékban, amely a Country Komfort 2400. követőjénél indul.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése