Ugrás a fő tartalomra

Szépségek Kicsiny Boltja: bemutató és JÁTÉK!

Közel két hónapja kellemes estét töltöttünk el a Szépségek Kicsiny Boltjában: pezsgőztünk, beszélgettünk a tulajdonosokkal (plusz végre személyesen is megismertem a Kedvenc Otthon bloggerét, Noémit!:), és.... körbeszimatoltunk. Kénytelen vagyok a félig vicces kifejezést használni, mivel a bolt natúrkozmetikai választéka olyannyira csábító, hogy bár az ember először csupán megilletődötten nézegeti az esztétikus csomagolású termékeket, miután kissé feloldódott, azon kapja magát, hogy illatokat hasonlít össze, miközben a lehetséges kedvenc szappanját/parfümjét keresi, és gondolatban párosítja a fürdőszobája stílusával... a kedvese ízlésével... a Provence-hoz és Toszkánához fűződő érzelmeivel...A kivilágított belvárosban valódi kényeztetés bekukkantani a Nádor utca 14. szám alatti hangulatos boltba, ahol magadnak és a barátnődnek is egészen biztosan találsz valami csodaszép, egészséges és ellenállhatatlanul jó illatú terméket. A kínálat mesés, ugyanakkor hangsúlyozottan a különleges, kisszériás, szinte kézműves minőségű árukra szűkítették - ahogyan az üzlet bemutatkozó soraiból is kiderül:
"Natúr-és biokozmetikumok, parfümök, szoba- és fiókillatosítók, szappanok, biosmink, asztali, kézzel festett kerámiák, gyertyák, mécsesek, lámpák, szezonális termékek (most éppen karácsonyra valók) kerültek a polcokra – minden a természetesség jegyében."


A Szépségek Kicsiny Boltja webáruházában is kínálja termékeit; ha mostanában nem tudsz eljutni a fővárosba, látogass el a www.kozmetikanatura.hu oldalra. De ez is - mint oly sok egyéb élvezet - élőben az igazi... :-)


JÁTÉK:

Négy napon keresztül egy-egy nyertest sorsolunk ki közös követőink közül a Facebookon, akik a Kicsiny Bolt natúrkozmetikai termékeivel lesznek gazdagabbak! Légy szemfüles és gyors, mert a játék képekhez fog kapcsolódni; részletekért figyeld a Facebook-üzenőfalunkat!
A Szépségek Kicsiny Boltjához itt, a Country Komfort csapatához itt tudsz csatlakozni, ha szeretnél részt venni a játékban, amely a Country Komfort 2400. követőjénél indul.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…