2011. december 20., kedd

Kedvenc receptjeim karácsonyra

Lehetne elemezni, hogy miért feszülünk rá akarva-akaratlanul a karácsonyi előkészületekre... amikor lazításra és humorra volt szükségem, a legjobb pillanatokat eddig mindig a Google Fordító szerezte. Kedves Fordítógép! Köszönöm, hogy engedsz rálátni saját magam pörgésére, és nevetségessé teszed azt. :-) A receptek azért érthetőek maradtak (remélem). Már választottam is kedvenc mantrát...


Hívja Candy vagy árulás-cukorkát. Hótorlasz sütőformák ezüst és arany 29 SEK 220 db, hófúvás naplók piros-fehér 29 SEK 220 db, SLOM jar fedéllel 15 kr.

CHOCOLATE toffee
Hozzávalók 75 db

2 csésze tejszín
2 csésze könnyű szirup
2 csésze cukor
2 evőkanál kakaó
3 / 4 csésze apróra vágott, pirított mandula
2 evőkanál vaj

Íme:
Keverjük össze a tejszínt, szirup, cukor és kakaó egy nagy serpenyőben.
Forraljuk fedetlen, megkeverve, amíg a hőmérő mutatja, 122 °, vagy ha a tészta kulprovet: öntsünk néhány csepp tészta a jéghideg vízben and roll egy labdát kell cég nehéz. Forraljuk körülbelül 15-30 perc. Adja hozzá a mandulát és a vajat. Osszuk tésztát törés penészgombák. Hagyjuk megszilárdulni. Tárolja hűtőszekrényben.

fahéj toffee
Hozzávalók 50 db

2 csésze tejszín
2 csésze könnyű szirup
2 csésze cukor
1 ½ teáskanál őrölt fahéj
2 evőkanál vaj

Íme:
Keverjük össze a tejszínt, szirup, cukor és fahéj egy nagy serpenyőben.
Forraljuk fedetlen, megkeverve, amíg a hőmérő mutatja, 122 °, vagy ha a tészta kulprovet: öntsünk néhány csepp tészta a jéghideg vízben and roll egy labdát kell cég nehéz. Forraljuk körülbelül 15-30 perc. Adjuk hozzá a vajat. Osszuk tésztát törés penészgombák. Hagyjuk megszilárdulni. Tárolja hűtőszekrényben.

INGE FRISS Naked
Hozzávalók 50 db

2 csésze tejszín
2 csésze könnyű szirup
2 csésze cukor
1 ½ teáskanál őrölt gyömbér
2 evőkanál vaj

Íme:
Keverjük össze a tejszínt, szirup, cukor és a gyömbért egy nagy serpenyőben.
Forraljuk fedetlen, megkeverve, amíg a hőmérő mutatja, 122 °, vagy ha a tészta kulprovet: öntsünk néhány csepp tészta a jéghideg vízben and roll egy labdát kell cég nehéz. Forraljuk körülbelül 15-30 perc. Adjuk hozzá a vajat. Osszuk tésztát törés penészgombák. Hagyjuk megszilárdulni. Tárolja hűtőszekrényben.


Csokoládé minden formája a tudomány, de mindenekelőtt egy szemet gyönyörködtető, és ízlelőbimbók. A tanulmány a Harvard Egyetemen azt mutatja, hogy egy bizonyos fogyasztása a csokoládé meghosszabbítja az életet! Csokoládé tartalmaz hasznos ásványi anyagokat, és azt mondta, hogy még ellensúlyozni szezonális depresszió alapja. Ez volt, amit tudtam, sok jó oka számunkra a szenvedélyes csokoládé Munch, különösen, ebben az évszakban, amikor sötétség esik ...

Lehet mondani, hogy úgy gondoljuk, ahogy egyre inkább egészségtudatos eltűnt étkezési könnyű és édes csokoládé változatos, hogy élvezze egy vagy két darab sötét, ízesített csokoládé magas kakaó százalékos. Kék, ami felnőtt csokoládé! Szerintem a gyerekek. Így tehát, mi itt karácsonykor ajánlatot egy kis kompromisszum, könnyen főtt gazdag és finom csokoládé mousse szolgált a kis szemüveg. Valami, ami kell, csökken az egész család az íze.

Mini Mousse gyalog
4-6 fő

150 g étcsokoládé
2 tojás sárgája
3 evőkanál porcukor
3 csésze tejszín

Melt a csokoládét egy vízfürdőbe, és hagyjuk kissé lehűlni. Habverő a tojás sárgáját, egy olyan időpontban, és keverjük a porcukorral. Whip a krém, de nem túl kemény. Fold fele krémet a csokoládé keveréket. Keverjük jól nélkül verte. Adjuk hozzá a maradék tejszínt. Osszuk a mousse kis vegyes üveg. Hagyjuk állni a hűtőszekrényben legalább egy órát tálalás előtt. Díszítsük egy kis reszelt csokoládéval a tetején!

Boldog karácsonyt!


(forrás)

2 megjegyzés:

  1. :))

    az 1. számú penészgombás toffee eredeti verziója azért érdekelne:)

    VálaszTörlés
  2. A csokoládé az egyik legegészségesebb élelmiszer. Ideális arányban vannak benne a fő tápanyagok. :)
    Mesések a barna árnyalatok a fotókon.
    - Szilvi

    VálaszTörlés