Ugrás a fő tartalomra

Medinilla és CK: JÁTÉK!

      Éppen ma lett fél éves a Country Komfort! Ennek örömére indul a blog történetének negyedik játéka, amelyben partnerünk nem más, mint a Medinilla virágüzlet és webáruház!


      A XIII. kerületi Pannónia utcában, a Vígszínház mögött található üzletben éppen akkor jártam, amikor lázas munka folyt: a közelgő ballagásokra és anyák napjára készültek a szebbnél szebb kompozíciók. Mégis nagyon kedvesen fogadtak, én pedig rácsodálkoztam arra, hogy hol tart ma a virágkötészet: nem egyszerűen szép virágcsokor létezik, hanem az igényekre szabva ezerféle: vagány, romantikus, egzotikus, poénos, nemesen elegáns...  Látni kell a helyet, és az ember azonnal megérti, hogy mit jelent a Medinilla szlogenje: virágművészet

látod a kálák színét? kedvenc.

      
    Még egy jó hír: a Medinilla lakásdekorációi kimondottan a country stílus kedvelőinek szólnak - I. kerületi, Pauler utcai üzletük még a berendezésével is ezt a világot idézi. Szeretik is az arrafelé élők, a lelkes törzsközönség minden évszakban díjazza a hangulatos dísztárgyakat. Ízelítő a Vígszínházhoz közeli boltból:


     Ahogy említettem, a blog féléves születésnapja alkalmából szeretnénk örömet okozni az egyik olvasónak, ezért sorsolást rendezünk!


Amennyiben Te leszel a szerencsés, választhatsz a következő két nyeremény közül:

1) egy gyönyörűséges, egynyári futóvirágokkal beültetett balkonláda

(Figyelem: ez a lehetőség budapesti vagy Budapest környékén élő játékosok számára nyitott, hiszen a Medinilla házhoz is szállítja a balkonládát! Illetve, ha távolabb élsz és vállalod, a Medinilla üzletében átveheted az ajándékot.)vagy

2) egy ötezer forintos vásárlási utalvány, amelyet a Medinilla bármelyik üzletében levásárolhatsz!

 

a fénykép témája: a választás nehézségei :o
Jó, nem? ;-)

Ha szeretnél részt venni a játékban, a következőket tedd:

1. Legyél a Country Komfort követője a Facebookon.

2. "Tetszik"-eld és oszd meg ezt a bejegyzést ismerőseiddel;

ÉS

3. Írj egy e-mailt a countrykomfort@gmail.com címre, amelyben megírod a - Medinilla honlapján található - választ a következő kérdésre: Milyen tippet adnak a Medinilla tapasztalt virágkötői a szülőknek és a nagyszülőknek a ballagási csokrokkal kapcsolatban?  

Figyelem! A játékban azok az olvasók vesznek részt, akik mindhárom pontot teljesítik. Az e-mailben érkező válaszokra egy-két napon belül visszaigazoló e-mailt küldünk. Üdv és izgulás :-) CK

A játék 2011. május 8-án 20 óráig tart!
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…