Ugrás a fő tartalomra

Nyerj táskát tavaszra! Interjú és JÁTÉK a CsiniCsomaggal

UPDATE: Kérünk mindenkit, hogy a bejegyzés alá írt kommentjében a Facebookon használt nevét (is) használja. Így biztosan be tudjuk majd azonosítani a nyertest. Ha esetleg már írtál megjegyzést, monogrammal vagy becenéven, írj hozzá egy választ (közvetlenül a saját megjegyzésedhez, a "Válasz" gombbal!), így egyértelmű lesz a név. Elnézést a bonyodalmakért, jó játékot! (Ha legörgetsz, láthatod a saját minta-válaszomat is a megjegyzések között.)

Jókor jött az ötlet, jókor jön az ajándék: a CsiniCsomag tulajdonosai, Réka és Enikő szeretnék könnyebbé tenni a tavaszi öltözködést, méghozzá tökéletes és személyre szabott kiegészítőkkel.



CsiniCsomag: azonnal beugrott a név, vagy hosszas gondolkodás előzte meg?
Próbáltunk valami különlegesebbet, a hagyományos táskás boltoktól eltérő, de mégis könnyen megjegyezhető nevet keresni, ami tükrözi azt is, mivel foglalkozunk és miben szeretnénk segíteni a vásárlóknak. Hiszen nem csak ékszereket vagy táskákat kínálunk, hanem különböző stílusú csomagokat, amikkel egyszerűen csinosabbá tehetők a hétköznapok vagy az ünnepek. Ha nem is elsőre, de néhány nap múlva egyszer csak beugrott a név, és erre mondtuk azt mindketten, hogy ez az, megvan, ezek igazán "mi" vagyunk :) Szeretnénk a hagyományos webáruházakhoz képest valami pluszt is nyújtani, és mivel régebben mi is sokszor kutattunk egy-egy hiányzó kiegészítő után, ami még hiányzott az aktuális kedvencek közül, ezért döntöttünk úgy, hogy egymással összeillő kiegészítőkből állítunk össze CsiniCsomagokat. 


Meséljetek magatokról: pl. barátnők vagytok-e vagy "csak" üzlettársak?
Gimnázium óta ismerjük egymást, úgyhogy akárhogy is nézzük, több, mint 15 éves a barátnőségünk. Már akkor, talán úgy 16-17 évesen megbeszéltük, hogy lesz egyszer egy táskaboltunk. Ez az álom pihent jó pár évig, munka szempontból is elég különböző területre sodort minket az élet, de nem hagytuk elkallódni az ötletet és szerencsére a barátságunkat sem. Tavaly aztán úgy döntöttünk, hogy belevágunk és teszünk egy próbát. 

Nagyon tetszenek a táskák és egyéb kiegészítők köré alkotott fotómontázsaitok, mert a segítségükkel könnyű elképzelni, hogy melyik stílushoz hogyan passzol majd az összeállítás. A hétköznapi életben milyen öltözködési stílus jellemző rátok? 
Nem a ruha teszi az embert - tartja a mondás, és valljuk mi is, mégis azt gondoljuk, megjelenésünk sok mindent elárul. Öltözködésünket változatosság jellemzi, szélsőséges irányzatokat soha nem követtünk, de fontos számunkra, hogy ruházatunk és kiegészítői összhangban legyenek. Elsősorban egyéniségünkkel, de emellett hangulatunk és az alkalom is meghatározza, hogy mit viselünk, így a sportos-farmerestől egészen a magassarkús-szoknyás összeállításig terjed a skála. Ezekkel a montázsokkal is az volt a célunk, hogy megmutassuk, az egyes kiegészítőket milyen sokoldalúan lehet viselni. 

Vevőitek közül a férfiak, akik barátnőjüknek/feleségüknek választanak ajándékot, könnyen döntenek-e vagy elkél a segítség, tanácsadás?
Vannak, akik nagyon határozott elképzelésekkel érkeznek, vagy épp az ajándékozott ad előzetesen ötletet a választáshoz. Természetesen nagyon szívesen segítünk a tanácstalanabb vásárlóknak is, hogy mindenki olyan CsiniCsomag tulajdonosa legyen, amit szívesen visel, és használ, és ami az ő stílusához, mindennapjaihoz a leginkább passzol. 


Hamarosan költözik a webáruházatok. Milyen újdonságra, kínálatra számíthatunk ott, miért érdemes felkeresni?
Igen, a webáruház most is működik, de a bolthely.hu/csinicsomag oldalról átköltözünk néhány héten belül a csinicsomag.hu-ra! Úgy éreztük, hogy kicsit kinőttük a korábbi webáruházunkat, ezért egy barátságosabb, áttekinthetőbb oldallal készülünk most. Már javában zajlanak a munkálatok, és reméljük, hogy a látogatóink is szeretni fogják. A már megszokott szezonális ajánlatok mellett továbbra is lesznek kisebbeknek való kiegészítők, de bővül a kínálat például pénztárcákkal, sőt, elképzelhető, hogy hamarosan akár a férfiak is válogathatnak maguknak az övek, pénztárcák közül. Továbbra is elérhetőek lesznek ajándékutalványaink, amivel együtt a választás szabadságát is megkapja az ajándékozott. 


+1 kérdés: volt-e vicces jelenet a CsiniCsomag történetében? 
Szerencsére jó hangulatban telik a közös munka, sok vidám pillanattal, nehéz is kiemelni egyet a sok közül. Kedves emlék, mikor Enikő kisfia csent el néhány színes darabot, természetesen csak játék céljából, de azt is érdemes lett volna megörökíteni, mikor a kezdeti készlettel próbáltunk egyensúlyozni a folyosón, majd oldalazva beférni a liftbe. El sem tudjuk képzelni, hogy mire gondoltak azok, akik szemtanúi voltak ennek a jelenetnek (és inkább lépcsőztek a lift helyett :)).

JÁTÉK: 

Most megnyerheted azt a tavaszi táskát (és a hozzá tartozó kendőt), amely a legtöbb szavazatot kapta:


vagy egy ötezer forintos vásárlási utalványt!




Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, a következőket tedd:


1) Legyél a CsiniCsomag és a Country Komfort követője a Facebookon; és


2) röviden írd ide, a bejegyzés alá, hogy milyen összeállításhoz hordanád a táskát (ha az utalványt választanád, írd le, hogy melyik táskára váltanád be)!

3) A megosztást és a lájkolást is nagyon szeretjük :) - és az is jó bennük, hogy közelebb visznek a következő játékhoz!


A játék 2012. március 26-án, hétfőn este 8-kor ér véget.




Megjegyzések

  1. Okvetlenül játszani fogok, nagyon szeretném ezt a szép táskát! :))

    Egyébként gratulálok ehhez a kiváló ötlethez, hogy ilyen kész "csomagokat" kínáltok fel. Sokszor nehéz összehozni a megfelelő darabokat stílusban és színben, itt pedig egy helyen van minden! :)

    VálaszTörlés
  2. Bocsi, a lényeg lemaradt. :)
    Szóval azért is tetszett meg ez a táska, mert nagyon sok mindenhez hordható. Én általában sportosan öltözködöm, de néha kicsit elegánsabb ruhára is szükség van. Úgy érzem,hogy ez mindkét változathoz megfelelne.
    Azt hiszem,hogy hordható lenne farmerhez éppúgy, mint egy bézs, barna, nadrág- vagy szoknyás kosztümhöz egyaránt. Egyéb színekhez is el tudnám képzelni, a bézs elég semleges szín, sok mindenhez megy.

    VálaszTörlés
  3. 1.TELJESÍTVE
    2.A KISLÁNYUNK KERESZTELŐJÉN VETNÉM BE ELŐSZÖR(:
    UTALVÁNYT:Variációk rózsára 1.
    3.TELJESÍTVE

    Szép napot(:

    VálaszTörlés
  4. Szuper!!

    Egy csini bézs-barna ruha összeállításhoz szívesen vinném a tatyót :D

    VálaszTörlés
  5. Mivel imádom a harsány tavaszi színeket én nem hagynám ki a narancssárgát. Mindezt törtfehérrel, barnával, bézzsel kombinálnám, esetleg egy zöldes összeállítást is el tudnék képzelni hozzá.

    VálaszTörlés
  6. A táskát választanám:)Nagyon szép!
    Egy szűk farmer,bézs felső,magassarkú cipellő és ez a gyönyörű táska,tökéletes összhangban lenne:)
    Szakállné Hajni

    VálaszTörlés
  7. Simon Enikő: Nekem is a táska tetszik...szerintem szinte minden tavaszi-nyári szereléshez passzol... Én csak simán farmer-fehér pólóval hordanám...:)

    VálaszTörlés
  8. Bézs, narancs, akár bordó blúz, farmer. Nagyon bejönne! :)))

    VálaszTörlés
  9. Én az utalványt választanám,és a sötét szinű táskára váltanám be,mert univerzális ,minden évszakban használható.

    VálaszTörlés
  10. Én a táskát választanám, vidám tavaszias és tetszik!! :-) Én leginkább farmeros vagyok, így farmerhoz hordanám. :-)
    Horváth Attiláné, Judit

    VálaszTörlés
  11. Németh Nikoletta2012. március 22. 10:37

    Én a táskát választanám, és felvenném szinte mindegyik tavaszi, és nyári ruhámhoz! :-)

    VálaszTörlés
  12. Mindkét oldalt like-oltam már korábban és követem is rendszeresen! :)
    Én a "Drapp-barna sportos változatban" kollekcióra váltanám be, bár nehéz a döntés, és ha sikerül a nyelvvizsgám, akkor felavatom az új webshopotokat is és meglepem magam egy összeállítással ;)
    Megosztottam, mert minden barátnőm él-hal a táskákért, pont mint én! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összeállítás: van egy hasonlóan barna átmeneti kabátom, egy korall színű nagy sálam, azonos színű köröm, nagy fa nyaklánc a karkötőhöz és a fülbevalóhoz, drapp nadrág rózsás bőr övvel és fekete, gallér nélküli, anyagában mintás ing. Cipő: fekete hasított bőr elől zárt, enyhén magas sarok.
      Igéző, elégedett tekintet és lehengerlő mosoly! :)
      Egy ilyen kollekciót büszkén viselnék :)

      Törlés
  13. Világos farmer, fehér blúz a kendővel, és a táskával... Orosz Márti

    VálaszTörlés
  14. A pink tavaszi kabátomhoz venném fel. De mivel ilyen natúr színe van, szinte bármihez:)

    VálaszTörlés
  15. Laza barna lenvászon nadrág, drapp lenvászon felső, kagylós nyaklánc és fa karkötők, drapp középmagas cipő lenne rajtam a táskához és a kendő lazán a nyakamban. :)

    VálaszTörlés
  16. Mindkét oldalt már rég lájkoltam....a táskát, sportos öltözetemhez viselném, mert farmer párti vagyok...de bézs színű kiegészítőkkel, mert szeretem a föld színeket:)És a fülbevalóm is madártollas lenne, nyakláncként meg nagy fa gyöngyöket választanék:)

    VálaszTörlés
  17. Az első pont eddig is megvolt. :)
    A második pont: a táskát választanám a sállal, mert nagyon tetszik, mindenhez tudom hordani, és a cipő amit most készülök megvenni pont ilyen színű. Így ha bármilyen színű ruhát, kabátot vagy akár farmert veszek fel, a cipőm, a táska és a sál a lehető legjobb kombináció kiegészítőként tavasszal és nyáron is!
    A harmadik pont: teljesítve! :)

    VálaszTörlés
  18. Első látásra beleszerettem a táskába... :) Itt a tavasz, jön a nyár és ez egy szép, világos táska. A színe miatt bármihez felvenném, én a barna, bézs, rózsaszín árnyalatokat és a pirosat szeretem, ezekhez is jól mutatna. Ráadásul a nagysága és vállpántja is tökéletes méretű.

    VálaszTörlés
  19. Beleszerettem....a színe, a fazonja,a mérete, a variálhatósága miatt minden évszakban hordható megfelelő kiegészítőkkel....ezzel a sállal pedig egyszerűen fantasztikus összeállítás, pl. egy barna vagy keki ruhához :)

    VálaszTörlés
  20. A táskát választanám, annál is inkább, mert én is erre szavaztam :-)! Van egy pont ilyen színű szandálom, amivel tökéletesen kiegészítik egymást. Azért is tetszett meg, mert szinte mindenhez hordható farmertől kezdve a színes vászon ruhákig.

    VálaszTörlés
  21. Nekem a sötétbarna táska tetszett jobban, ezért valószínűleg azu utalványt választanám, hogy arra válthassam! :)

    VálaszTörlés
  22. Nekem is a barna a favoritom, de már tudjuk is, hogy Őt lehet megnyerni! Nagyon örülök, mert rá szavaztam, annyira szép! Ez egy tipikusan olyan táska, hogy minden évszakban hordható, a színe, formája miatt. Nagyon szeretem ezeket a bézses árnyalatokat!

    VálaszTörlés
  23. Régóta szeretnék egy ilyen színű táskát, mert a hozzáillő cipőm már megvan. :) Farmernadrág, illetve dzseki, bézs felső... tökéletes lenne. :)

    VálaszTörlés
  24. Nagyon tetszik a táska, a fehér farmernacimmal, és barna felsőmmel hordanám...

    VálaszTörlés
  25. Ezt a szép táskát választanám, tavaszra tökéletes lenne. Én nagyon szeretem a farmert és ahhoz egy fehér felsőt vennék fel.

    VálaszTörlés
  26. Eredetileg is erre szavaztam és igen sok ruhám van amihez hordhatnám.Mondjuk hosszú farmerszoknya és narancssárga blúz!:))

    VálaszTörlés
  27. Én is erre a táskára szavaztam eredetileg és ezt is választanám. Tegnap vettem egy nagyon szép, kétféle drapp szandálcipőt, melyet ezzel a táskával április 16-i esküvőre, rózsaszín alapszínű kétrészes ruhával venném fel.

    VálaszTörlés
  28. Farmer és egy csini blúz, meg persze egy szép cipő. Ez a táska lenne a hab a tortán. Nekem tökéletes összeállítás. (:

    VálaszTörlés
  29. 1. pipa
    2. krém színű elöl gombos ruha
    3. pipa
    és már készülök a következő játékra

    VálaszTörlés
  30. Szia!
    Szerintem ez a szép táska sportos és nőies csini ruhával is tökéletes választás:)
    Árvainé Zsuzsa

    VálaszTörlés
  31. Én egy csíkos táskára váltanám az utalványt, arra szavaztam első körben.:)
    Üdv: Tóth Bettina Filippa

    VálaszTörlés
  32. Szia!

    A táskát szeretném egy tavaszi bézs szetthez (bézs nadrág, fehér felső) tökéletes választás.
    Nagyon tetszenek egyébként az összeállítások a Facebook oldalatokon.:)
    Köszönöm a lehetőséget!
    Üdv:
    Brigitta

    VálaszTörlés
  33. Szia! nekem a bézs színű táska a kedvencem, azt tudnám munkába és suliba is hordani. barna felsővel szuper lenne :) császár kitti virág

    VálaszTörlés
  34. Az összes nagyon tetszik, de én a zöldvirágos csinicsomagot választanám kislányomnak
    Üdv.: Barnáné Kecskeméty Gabriella

    VálaszTörlés
  35. Helló, a bézs táska a szivemcsücske :) egy fehér nyári felsővel tökéletes lenne! köszi! gabi császár csasziga@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. Húúú, nagyon jó kis játék! Én erre váltanám be az utalványt!

    http://bolthely.hu/csinicsomag/id/00076_Barna_rozsas_taska_-_AJANDEK_gyuruvel

    Üdv, Gabi
    gabus1217_8@hotmail.com

    VálaszTörlés
  37. Utalvány választanám: abból pedig Fűzöld minicsomagot kérném. :)
    Cap

    VálaszTörlés
  38. A türkizzöld gyöngyös csomagot venném meg az utalvánnyal, és egy KFR-hoz hordanám - vagy egy hosszú türkizzöld szoknyához és fehér blúzhoz ;)

    VálaszTörlés
  39. Nagyon tetszik a táska szép és praktikus. Jól mutatna a tört fehér színű varrással díszített barna kosztümömmel. Én a táskát választom.
    Megnéztem a weboldalon a táskákat és egyik szebb mint a másik.

    Varga Kata

    VálaszTörlés
  40. A Bordóságot választanám, mert ez a kedvenc színem, és különösen tetszik az érdekes csat-megoldása :)

    VálaszTörlés
  41. Türkizzöld gyöngyös csinicsomagot választanám, mert imádom a gyöngyöket.:)

    VálaszTörlés
  42. szerintem bármihez hordható-elegánshoz és hétköznapihoz egyaránt..írtó "csini":)

    VálaszTörlés
  43. Én a feleségemnek adnám a 7. házassági évfordulónkra!

    VálaszTörlés
  44. nagyon tetszik a világos táska, szinte minden tavaszi, nyári ruhámhoz passzol és elég nagynak tűnik, hogy elférjen benne a kislányom egy-két játéka is:)

    VálaszTörlés
  45. Mondjuk farmer + drapp kabát összeállításhoz...

    VálaszTörlés
  46. Az ajándékutalványt választanám és a pipacspiros csinicsomagra váltanám be. Egyrészt azért, mert Piroska a keresztnevem, másrészt elhatároztam, hogy idén bátrabb darabokat akarok hordani. Had lássák az emberek, hogy a kisfiam születésével nem adtam fel a csinosságot. Enyhe polgárpukkasztásként még egy piros cipőt is szereznék hozzá.

    VálaszTörlés
  47. Az a helyzet, hogy jobbnál jobb ötleteket adtok a következő összeállításokhoz - köszönjük, és jó játékot mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  48. Az utalványt választanám, és a sötét táskát :)

    Üdv: Izsó Tünde

    VálaszTörlés
  49. A vásárlási utit választom, és a sötétebbik táskára költeném el :D


    Üdv: Dobkowski Letícia

    VálaszTörlés
  50. Ha nyernék, akkor a vásárlási utalványt választanám, és a sötétebbik táskára költeném, mert világosból van itthon egy pár darabom :)

    Szép napot!
    Üdv: Zsigri Irén

    VálaszTörlés
  51. Sziasztok,
    szép ez a csini csomag nagyon. Elképzeltem egy sötét csőfarmerrel, egy szupermagas, csajos bézs magassarkúval és egy fehér inggel. A sálat pedig elöl masniban kötném meg. Olyan kislányosan elegánsan.
    Üdv
    Zala Judit

    VálaszTörlés
  52. Sziasztok! Játszanék én is!
    1, ok. :)
    2, Bárhogy gondolkodom nem tudok csak egy öltözéket kiemelni...bármelyik ruhámmal szívesen felvenném,hétköznap,de alkalomra is kitűnő.Szóval a táskát választanám a kendővel.
    3, ok. :)

    VálaszTörlés
  53. Sziasztok:
    A feleségem imádja a táskákat,bármelyiknek nagyon örülne.
    Köszi:Béla

    VálaszTörlés
  54. Én a barna-drapp lepkés csomagot választanám, ha nyernék. Van egy hasonló színű tavaszi kabátom avval hordanám. Köszi
    Enikő

    VálaszTörlés
  55. Körtvélyessy Andrea2012. március 23. 14:54

    a bézs táskát választanám.Farmerhoz,barna blézerhez.Andi

    VálaszTörlés
  56. Sziasztok!
    Az utalványt választanám, és sötét színű táskát választanék, mert bár ez a táska is csodaszép tapasztalatból tudom, hogy nálam nem sokáig maradna ilyen szép világos. :) Nagyon kényes ez a bézs szín.
    Minden teljesítve. :)

    VálaszTörlés
  57. Az utalványt szeretném ;) a matrózos táskát álmodtam meg, mert van hozzá egy olyan cipőm...meg egy kék ballonom, kendőt meg majd festek hozzá :)

    VálaszTörlés
  58. Szia !
    Nehéz lenne választani, a kendős összeállítás is tetszik, de a kupont is szívesen fogadnám. A Fekete elegáns csinicsomagra vagy a Drapp antik csinicsomagra váltanám be.
    Drapp csíkos nadrághoz és halványlila felsőhöz viselném az ajándékot.

    VálaszTörlés
  59. Én a táskát és a kendőt szeretném! Nagyon imádom az ilyen táskákat, és régóta szeretnék egy ilyet! Farmerhoz és szürke/fekete topphoz hordanám, de ez az, ami mindenhez illik. Nagyon szép!!! :)

    VálaszTörlés
  60. UPDATE: Kérünk mindenkit, hogy a bejegyzés alá írt kommentjében a Facebookon használt nevét használja! Így biztosan be tudjuk majd azonosítani a nyertest. Ha esetleg már írtál megjegyzést, monogrammal vagy becenéven, itt a megoldás: írj hozzá egy választ (közvetlenül a saját megjegyzésedhez, a "Válasz" gombbal!), így egyértelmű lesz a név. Mutatom itt. Elnézést a bonyodalmakért, jó játékot!

    VálaszTörlés
  61. Badenczki Csilla vagyok...nagyon örülök,hogy ez a jó kis táska lett a kiválasztott...szuperül menne a tavaszi ruháimhoz...alkalmas ez a táska egyaránt kosztümhöz és farmerhez is:) nekem ezért is ez tetszett a legjobban:-)Amúgy táskamániás vagyok...:-)))
    ÜDV: Csilla

    VálaszTörlés
  62. A tavaszi táska a kendővel nagyon tetszik. A napokban beszereztem pár új ruhadarabot, ami egészen véletlenül éppen illene hozzá:) Már csak egy hozzá illő cipőt és blézert kell vennem, és tökéletes is lenne a szett:)

    VálaszTörlés
  63. Oszvald Éva - egy világos farmer, szürke trikó és barna blézer. de bármihez felvenném ezt a táskát, suliba, stb.

    VálaszTörlés
  64. Én biztos,hogy valamilyen barna árnyalatú rucihoz venném fel,mert azok a színek jönnek be nekem.Úgyhogy a táskát választom.Az utalványt is táskára váltanám be!

    VálaszTörlés
  65. En az ajandek utalvanyt valasztanam, mert a taska es a sal nem illenek egyik ruhadarabomhoz sem.
    Ellenben a halvanylila rozsas csomag nagyonis a kedvemre valo, mert sok lila ruham van, amihez tudnam hordani :)
    Egyebkent nagyon tetszenek az osszeallitasok, igazan jo otlet, hogy ossze vannak valogatva :)
    Udvozlettel:

    Majsler Veronika

    VálaszTörlés
  66. Kovács Timea:A barna-bézs nadrágkosztümömhöz épp jól jönne...

    VálaszTörlés
  67. Én egy laza, csajos estéhez venném fel :) csinos, elegáns :)

    VálaszTörlés
  68. A tavaszi táskát választanám, nagyon tetszik! A kedvenc színeim a Föld színek, tehát szinte mindenhez használhatnám ami a ruhatáramban fellelhető. gratulálok hozzá!

    Üdv: Pohnert ZsuZsa

    VálaszTörlés
  69. Én az utalványt választanám, krémszínű csinicsomagot vennék rajta, amihez gyöngysor van, lenvászon nyári nadrághoz meg egy klasszikus stílusú blúzhoz.
    facebook: Bekényi Eleonóra

    VálaszTörlés
  70. Nagyon tetszik a táska, imádnám, ilyen táskára vágyom már régóta!

    Üdv. Juhászné Musa Tübnde

    VálaszTörlés
  71. A vásárlási utalványt választanám és a Kék cipőmánia nevű csomagra fordítanám, hiszen nyáron fehér ruhával igazán látványos összeállítás, de farmerokkal is remekül nézhet ki!

    Csala Angéla

    VálaszTörlés
  72. Vásárlási utalványt választanék, és a testvéremnek adnám. Jól ismerve ő valami narancssárga színű táskát választana.
    Somogyi László

    VálaszTörlés
  73. A táskát szeretném, nagyon tetszik :) Én farmernadrághoz és drapp színű blúzhoz hordanám a hozzá illő kiegészítőkkel :)
    Köszönöm a lehetőséget!
    Üdvözlettel,
    Nagy Regina

    VálaszTörlés
  74. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  75. Csík Tímea: Fekete nadrág, drapp trikó, narancssárga/szürke kardigán és ez a csodás kendő + táska!:)A húgom ballagására tökéletes viselet lenne.

    VálaszTörlés
  76. Vajszínű Converse, barna bőrdzseki, khaki nadrág... Tökéletes lenne a hétvégi városnézős kirándulásunkhoz! :)
    Üdv.
    Páder Zsófia

    VálaszTörlés
  77. Mindenféle szetthez jól lehetne viselni a táskát!
    Mezei Éva

    VálaszTörlés
  78. A táskát szeretném mindegy h melyik a Páromnak! :)

    VálaszTörlés
  79. Megosztva!
    Farmerhoz, drapp hosszú blúzhoz hordanám a táskát és kendőt.
    Az ajándék utalványt pedig sötéttürkiz csinicsomagra váltanám be. :-D
    Üdv: Bakonyiné Gröb Veronika

    VálaszTörlés
  80. Szerintem sok mindenhez fel tudnám venni, legyen az egy farmer, lenge nyári felsővel vagy kiskosztüm. Nagyon jól néz ki.

    VálaszTörlés
  81. Szuper!!! A táskát választanám,és egy farmer és bézs felső társaságában viselném!!! Üdvözletem:Prágai Iza

    VálaszTörlés
  82. A szép táskát választanám.Szerintem,színben és nagyjából stílusban is mindenhez passzol.

    VálaszTörlés
  83. Szerintem nagyon szép a táska és imádom a kendőket meg a táskákat,főleg ha színben harmonizálnak,de szerintem bármilyen összeállításban hordható,bármilyen ruhához,amiben az ember jól érzi magát :) Egy csodás tavaszi napon egy könnyed lenge öltözet és ez a táska ,kendő összeállítás csodás lenne!Egyszer Emanuel Ungaro(a világ egyik legfantasztikusabb tervezője) azt mondta egy csodás divatbemutatója után,hogy:"Mindenkinek az a divat,amiben jól érzi magát!" Szerintem ez csodás szállóige,és akármilyen alkalomra csodás lenne,főleg a húgom bérmálására,főleg,hogy engem kért föl bérmakeresztanyjának és ez nagy megtiszteltetés,és jó lenne méltón elengánsan öltözködni eme szép alkalomra :)
    Csik Henrietta

    VálaszTörlés
  84. Én a táskát választanám, nagyon szép. Farmer és fehér vagy bézs felsővel nagyon jól nézne ki. :)

    VálaszTörlés
  85. Nagyon tetszik ez az összeállítás, el tudom képzelni elegánsabb, és kicsit lazább, farmeres szerelés kiegészítéseként is. Különösen jól nézne ki a barna nadgágomhoz és a bézs-virágmintás blúzomhoz. Szívesen hordanám!
    Kristóf Kinga

    VálaszTörlés
  86. A fekete táskát. Pásztohy Panka

    VálaszTörlés
  87. Farmerhez hordanám..örülök hogy ez a táska nyert,erre szavaztam én is!!Szeretném megnyerni!!! :)

    VálaszTörlés
  88. Nagyon tetszik a táska! :-) Bézs nadrággal és piros blúzzal hordanám. Pados Zsuzsanna

    VálaszTörlés
  89. Én ezt a gyönyörűséges táskát szeretném! Nagyon!!! :-) Mindennel (ahogy a facen is írtam) még a pizsamámmal is ezt hordanám aludni :-D Papp Brigitta

    VálaszTörlés
  90. A táskát szeretném, a páromat lepném meg vele :)
    Nagyon szereti a drapp színvilágot :) Farmerrel és drapp vagy bézs színű blúzzal hordaná :) Köszönöm a lehetőséget!
    Üdv, Antanek Péter

    VálaszTörlés
  91. Egy szép kendővel, vagy egy jól kiválasztott cipővel, karkötővel, nyaklánccal, övvel... haj de jó volna megnyerni! Akárkit is pártoljon Fortuna, biztosan nagyon jól fog állni neki! Egyszerű, kellemes tavaszi színe van, sok oldalú. Nem is kell ennél több!(Azért a csajt, akinek a pasija szeretné megnyerni, szörnyen irigylem :)Lehet, hogy nekik jobban szorítok! :)

    Hajrá!
    Ábrók Andrea
    abrokandi@gmail.com

    VálaszTörlés
  92. Másik táskát választanék. Pl. a csíkos az jobban tetszik. Egyébként farmert hordok legtöbbször valamilyen blúzzal. Horváth Tünde

    VálaszTörlés
  93. A táskát választanám, nagyon szeretem a meleg színeket, a ruhatáram is a barna különböző árnyalataiból van összeállítva, és azokhoz kiválóan használható a táska, és a kendő is. Egyébként sok színhez hordható ez a táska, nem hiába kapta a legtöbb szavazatot. Egy alkalmi viseletnek is gyönyörű kiegészítője lehet.
    Szabóné Gere Erika

    VálaszTörlés
  94. A bézs táska a feleségemnek nagyon tetszik! Meglepném vele! :-)
    Köszönöm
    Üdv. Juhász Gábor

    VálaszTörlés
  95. az a helyzet, hogy szeretem a fekete színt - megy hozzá a táska....
    szeretem a bordót - megy hozzá......, és a földszíneket.... meg a fehéret...., meg a kékeket is szeretem - és megy hozzá....maximálisan ki tudnám használni!:)
    (Storcz Erzsébet)

    VálaszTörlés
  96. Ha az utalványt nyerném,vagy ezt a bézst, vagy a fekete táskát választanám! Nálam hangulatfüggő, hogy melyik nap éppen milyen stílusban öltözködöm, de mindkettő az én ízlésem! A feketét fekete farmerral, vagányabb felsővel, a bézst világosabb barnás holmikkal :)
    Örülnék neki nagyon!
    Üdv
    László Orsi :D

    VálaszTörlés
  97. Szia! A bézs táska nagyon tetszik. Azt választanám!:)
    Ujvári Annamária

    VálaszTörlés
  98. Ruzicska Sára: azért játszom mert a táska és a kendő tökéletesen passzolna a kord kabátomhoz :D
    de ha az utalványt nyerném, akkor a 2012-es kollekcióból a "drapp-barna" táskát, álomszép! :)

    VálaszTörlés
  99. én nagyon vágyom a színekre, és a kék-zöld kombináció a kedvencem., így nem kétséges , melyikre voksolok. Egész nyáron nem jönne le a vállamról, azt hiszem, mert az általában viselt farmeros összeállításaimhoz nagyon menne.

    VálaszTörlés
  100. Beherovszki Brigitta!Én tuti ezt a szuper csini színes tatyót választanám!Itt a tavasz és jönnek a szép színes rucik!Ez a táska vidám és mindenféle rucihoz szívesen viselném!Nagyon nőies!Nagyon örülnék neki!:))

    VálaszTörlés
  101. Mindkét oldal követője vagyok a facebook-on!:-) megosztottam és lájkoltam is!:-)
    Nagyon tetszik a nyeremény ,ezért ezt a táskát és a hozzáillő sálat szeretném!
    a táskát egy bézs színű ruhával és egy ugyanilyen színű magassarkúval hordanám !(ez most a kedvenc színem) :-)
    Kovács Renáta

    VálaszTörlés
  102. A táskát szeretném:)Farmeres cuccoshoz hordanám:)

    VálaszTörlés
  103. Páromnak szeretném a színes táskát!Húsvétra biztos nagyon örülne neki!Váci Csaba

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Regénybe illő - vidéki házriport

Learning to let go ... (zene bekapcs.) Nagyon régóta várok arra, hogy bemutathassam ezt a házat. Gyerekkoromban egyszer jártam benne (akkoriban lakatlan volt), és máig emlékszem a színes üveggel kirakott padlásablakra. Már akkor, öt-hatévesen arról álmodoztam, hogy hasonló otthonom lesz egyszer. A ház másé lett, a lehető legértőbb kezekbe került, én felnőttem, az álmaim egy részét feladtam, és visszatértem. A visszatérés azért nem ment egykönnyen. A tulajdonosok ugyanis először vonakodtak - nem beengedni , kiváló vendéglátók és nagyszerű emberek, hanem: megjelenni . A házat megjeleníteni. A magazinoknak eddig sikerrel ellenálltak, Kos-természetemmel mégis rávettem őket, hogy a publikum elé tárják az otthonukat. Egy blogon. A látogatás után több hónapig a gépemben pihentek a fotók - féltve őriztem őket, és próbáltam más fórumra ajánlani a képriportot. A körülmények nem engedték, hogy máshol jelenjen meg. Nagyon boldog vagyok, hogy végül a saját blogomon lett a helye. Fr

Teázós

Totálisan összefüggéstelen lesz, amit ma írok; vegyük úgy, hogy az esőt nézve virtuálisan együtt iszunk valamilyen finom teát ( te-ázás, hahaha ), és van nálam tíz noteszlap mindenféle témában. Tegnap elkezdett poszt. 1. Aki szokott a Rossmann-tól rendelni, és szereti a szakácskönyveket, annak szerintem érdemes most élnie azzal az akcióval, amelyikben bio élelmiszerek mellé Stahl Judit-szakácskönyvet adnak ajándékba. Nem tudom, miért van így, mert a stílusa néhol elképesztően modoros, mégis ő tudja azt, amitől kb. önálló olvasmány lesz a receptgyűjtemény, de mint receptgyűjtemény önmagában is vérprofi. Továbbajándékozni szintén jó. 2. Azt hiszem, el kell fogadnom, hogy az érvényesülés és kapcsolatépítés címén végzett tevékenységek 9/10-e nekem nem megy -- és nem is tartom őket ízlésesnek (biztosan azért, mert kompenzálok). Magamat pedig gyakran tartom bénának, amiért nem építek és nem érvényesülök. Ami még rettenetesen irritál, az a  "ki kinek a kije"  nevű társadalmi társ

Lomtalanítás 2020

Megint visszafelé haladok az időben: ez a szuper gyűjtésünk még akkor történt, amikor nem világméretű járványról volt szó. Az egyik utolsó gondtalan esténk volt, mondhatni. A kerületünkben minden évben figyelem az évente egyszer legálisan utcára hordott tárgyakat (bútormániásként nem bírok nem odanézni), de egyrészt nekem is volt egy minimalista fordulatom, és óvatosabb lettem az esztelen halmozással kapcsolatban, másrészt emlékeim szerint az elmúlt pár évben az egyre erősödő tendencia az volt, hogy napokkal előbb megjelentek a lomisok, krétával felrajzolták a felségterületüket, a lomtalanítás napján pedig kiváló érzékkel, hangos perpatvarok közepette lefoglalták a legmenőbb cuccokat, majd azokat tőlük lehetett megvásárolni .    A gyerekeknek gyártottam is elméleteket arról, hogy végtére is társadalmilag - vagy mit tudom én, milyen szempontból - jól van ez így, hadd éljenek meg belőle, ez nekik így is egy _megalázó, durva_, sokat utazós, hosszú, munkás nap, a mi lakásunk p