2012. március 13., kedd

Osztott poszt II.: Country is meg nem is

"A blogger is ember: olykor takarékos megoldásokra vetemedik ötletekhez folyamodik.
Azt a képanyagot például, amit zseniálisnak talál, kettéosztja a két általa is írt blog között." - így kezdtem a dekooderen pár perce megjelent mai cikkemet, ami a "hányfelé szakadjak?!" kifejezéssel leírható, mindannyiunk számára ismerős helyzetben íródott, és ami ennek a bejegyzésnek a párja. Nézzétek meg!

Az itt látható ház Nyugat-sussexi Nemzeti Parkban található, és eladó.

Modern country, ipari és retro elemeket ötvöztek a berendezésében. Nagyon tetszik, hogy levegős, így nem jellemzi az a mintakavalkád és avíttasság, ami a country-t sokszor elrontja.

A kedvenc mondatom a hirdetésből:

"a legközelebbi szomszéd fél mérföldre lakik..." :-)
 

Eléldegélnék itt. És te?

(forrás)

10 megjegyzés:

 1. Én is. Lehet, ki is veszek a számlámról pénzt...:) Álmodozom.:)

  VálaszTörlés
 2. Egy hétig tudnék ülni a teraszon levő hintaszékben....Senkit sem vinnék magammal....Mondjuk éjszaka a frász törne ki egyedül...:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kinga, éjszakára be köll menni! Amúgy jó program, tetszene.. :-)

   Törlés
 3. Jaj de szep. Nekem leginkabb az a kobol levo padlo tetszik. Azt angolul ugy hivjak, hogy "flagstone". Gondolom a Southdowns National Park-rol van szo, ami ugy kelet mint nyugat Sussex-ban is van, de ez a haz biztos, hogy nyugat Sussex-ban van, mert arrafele vannak az ilyen sok millios hazak. Azaz, hogy fontban talan csak egy-ket millio lehet. Nagyon szeretnem elolvasni a hirdetest meg az arat is, ird meg hol lattad!! Legyszi!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. emiGrants,

   majd egyszer meséld el, hogy mi a slate floor és a flagstone közötti különbség, mert én csak az előbbi elnevezést ismertem. És köszönöm. No, hát az úgy van, hogy West Sussex National Trust - mert megnéztem nem rohanva is. Tehát műemlékvédelem alá eső épület/tájvédelmi körzet? A linket is küldöm majd.

   Törlés
 4. Ez ..Nagyon de nagyon jó!..egyedül a zuhanyzó üvegfala nem tetszik..valahogy...hmm..nem passzol ide!..:)Jól gondolom?..a hálószoba aranyos..és minden amugy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen, a(z egyik) fürdő nagyon modern akar lenni!

   Törlés