2012. március 8., csütörtök

Kenti ház. Trendi szóval: kell.

Az elmúlt több mint egy évben, amióta fut a blog, rájöttem, hogy a country stílus vágyaim netovábbja, de nagyon fontos, és őszintén szólva mindig is fontos volt, hogy van benne egy jó adag elérhetetlenség számomra. Nagy bajban lennék (lelkileg), ha egyszer csak minden vidékies lakberendezési tárgy elérhető közelségbe kerülne, és potom pénzekért lehetne kunyhókat meg AGA tűzhelyeket venni. Jobb így, mert megszépíti a messzeség.

Ettől függetlenül,

valamikor, 

úgyis

lesz egy

ilyen házam. 


nőnapi virág
Ha tetszett, oszd meg akár ezt a posztot, akár magát a Country Komfort-Facebook-oldalt, mert 3000 követőnél új játék indul! Több is. :)

(forrás)

4 megjegyzés:

 1. Négy éve élünk új építésű házikónkban.Imádom! Mégis van legalább öt kedvenc házam, köztük fehér-rusztikus, fehér elegáns, színes rusztikus, színes angolszász, nagyon rusztikus, nagyon mediterrán, fehér fürdőszobás, nem fehér fürdőszobás, rongyszőnyeges, nem rongyszőnyeges,fehér gerendás, sötét gerendás, csak fenyőbútoros, csak parasztbútoros... Ja! Ez már több mint öt! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kinga: a lényegre tapintottál! és - bizonyos szempontból - mind a tiéd, igaz? ;)

   Törlés
 2. Nem szeretem a feheret, akarmennyire jol nez ki, mert az ilyesmit kizarolag tobb fos szemelyzettel lehet tisztan tartani es majdnem, hogy evente kell karbantartani. I.e.: csak magazinban nezegetni jo. Mondjuk ennek is van jogosultsaga, almodozasra isteni, de ugyse lesz soha semmi belole a valosagban. Mig en az ilyen lakberendezesi szepsegeket akkor tudom igazan elvezni, ha neha-neha nekem is sikerul otleteit megvalositanom. A fenti kepekbol a kandallos tetszik a legjobban. Olyan csodasan hangulatos, hogy csak. Jol latom, hogy a furdoszobaban szalag parketta van? Ha igen, az is csak szep, de nem praktikus. Bar lehet, hogy az angol laminalt padlo jobb minosegu, mint amit itthon lehet kapni, mert az itthoni nincs tul joban a vizzel. Volt rola informacio, hogy Kentben hol van ez a haz?

  VálaszTörlés
 3. Ez a ház olyan, mint régen a Chokito: kívül ronda, belül finom. A második kép: mmmmh! :)

  VálaszTörlés