2012. február 19., vasárnap

Zászlócskák papírból: újra itt a bunting!

Kétszer is írtam arról, hogy mennyire bírom a zászlófüzért, más nevén a buntingot, sőt: amikor a Country Komfort betöltötte az első évét, a blogszülinapi torta és sütemények is ilyen díszítést kaptak, emlékeztek? Arról is beszéltünk, hogy minimális munkával meg lehet varrni a saját zászlófüzérünket. Igen ám, de mi a helyzet, ha a minimálisnál is kevesebb időnk van szabni, vagy esetleg egyáltalán nem tudunk varrni...?

Akkor kell papírbuntingot készíteni. Újságpapír van? Olló van? Madzag van? Ragasztó van? Akkor nincs kifogás, indulás! Meg is jött a kedvem...

Klassz leírást találhatunk a munka menetéről itt

Külön jó a buntingban, hogy számtalan lehetőséget ad a papír-újrahasznosításra!

Ha kedvetek lett papír- vagy textilbuntingot készíteni, és meg is valósult az alkotás, küldjétek el a fotóját a countrykomfort@gmail.com címre! (Hű, ez titokzatosan hangzik... - maradjunk annyiban, hogy ha elegendő fénykép érkezik, kitalálunk valami jót. Nagyon jót. :-)

Inspiráló képözön, a végén cukker sablonnal: 
Bunting-poszt I.
Bunting-poszt II.

2 megjegyzés:

  1. Hát nagyon aranyos minden...de.....itt nem akarok rosszat nmondani.....nekem a háromszögletü zászlócskák tetszenek....de nagyon fájna a fogam arra a kis akasztósra..amelyen a piros szivecskék csüngenek..alá....:)))de nagyon.....arra a faragottra...hmmm....

    VálaszTörlés
  2. Pont a napokban gondolkoztam, hogy is hívhatják ezeket a zászlócskákat angolul. Köszi, jókor jött! :)Én színes háromszögesek szeretnék készíteni felirattal.

    VálaszTörlés