2012. február 29., szerda

Belgiumi barangolások II.

Pár percem van csak, úgyhogy ismét a képeknek kell mesélniük. Székesegyház és biciklikölcsönző Antwerpenben. Kacsák Bruges-ben. Régiségkereskedés Molban. Hú, de jó volt!6 megjegyzés:

 1. Hu de izgalmas ut lehetett. Imadom ezeket a kaosz szeru regiseg uzleteket. En is utazgattam februarban, azert voltam kicsit hallgatag a blogon. En Angliaban es Portugaliaban jartam, de nem volt idom regisegkereskedoknel jarni. Az a haz a felig cserep, felig zsupp fedelevel nagyon jol nez ki.

  VálaszTörlés
 2. Portugáliaaa! Én is szeretnék! Képzeld, ezek a régiségüzletek ráadásul szemtelenül olcsók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Angliaban sok helyen nagyon halvany a hatarvonal az "antique" draga uzletek es a "junk" uzletek kozott. Ezek a belgiumi uzletek amiket felraktal is olyan fele-fele junk es antique-nak latszanak,ahol ha ugyes vagy nagyon jo cuccot lehet osszeszedni potom arert.
   Sajnos jelenleg agyban betegeskedem - kitort rajtam a nemletezo influenza jarvany!! :-( De azert a Country Komfort-ot igy is olvasom!! :-)

   Törlés
  2. Akkor általános jelenség lehet a jóléti társadalmakban a levetett dolgok ilyetén újrahasznosítása. Nekem (is) nagyon tetszik!

   Jobbulást!

   Törlés
 3. Mennyire érezhető a hangulat a képeken!! Jó neked, hogy ott lehettél. Bruges-be különösen vágyom a film óta, nagyon tetszett a városka, meg a film is. (In Bruges-2008)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kinga, kösz a filmajánlást - te vagy a második két napon belül, úgyhogy meg is nézem a napokban. Nagyon-nagyon jó volt, Bruges-ben amúgy a hajókázós városnézés (is) kötelező!

   Törlés