Ugrás a fő tartalomra

Az első Country Komfort-JÁTÉK!

Kiegészítés: a játékban való részvételhez mind a négy pontot teljesíteni kell! (Ha valaki csak lájkol, de nem rajongója a CK-nak - és itt most nem a Calvin Klein nevű, hozzánk képest jelentéktelen márkára gondolok  - , akkor a FB - és itt a Facebookra gondolok - szabályzata szerint nem is fogom látni, hogy ki ő, amennyiben nem ismerősöm, tehát a nevét sem tudja kisorsolni majd a random.org!)    
 ***
     Pár hónapja nem gondoltam volna, hogy a novemberi indulás után januárban azon töröm majd a fejem, hogy mivel köszönjem meg a vidéki lakberendezési stílusról írt blogom olvasóinak, hogy olvasnak, illetve hogyan próbálok majd még több olvasót a bloghoz vonzani. De eljött ez is. Tegnap délután megtaláltam az ajándékot. Azt, ami kedves, vidékies, megnyugtató, hasznos, esztétikus és könnyen postázható :). Itt:     Lehetséges, hogy vannak olvasók, akik azonnal rávágták, hogy melyik boltban jártam, amikor meglátták az utcatáblákat és azt a bizonyos sarkot. Az is lehet, hogy sokan még nem ismerik a helyet. Szabad a gazda? Veronika Lakásdekor. 

      
      Naponta elsétálok előtte. Kétszer. Ékszerdoboz, kincsesbánya, hely, amelynek lelke van. Egy boltocska, ahol nyugodtan válogathatsz. Óvodások és iskolások köszönnek be nap mint nap "csak úgy", és senki nem szól rájuk, hogy levernek valamit az iskolatáskájukkal, hanem kedvesen meghallgatják őket. Talán elég, ha elmondom, hogy tegnap, miután "öt percre, egy kicsit körülnézni meg egy gyors ajándékvásárlásra" tértünk be, fél óránál is többet diskuráltunk, válogattunk, játszottunk - és khm, elkéstem a saját órámról... 

Az ajándék pedig nem más, mint:      Egy hamisítatlan tea towel, amit barbárság lenne "konyharuhá"-nak fordítani... (Pedig tényleg egy magyar-angol szótárra téve fotóztam, a történések hevében...) Klassz mintával, gyönyörű színekkel, kis teafiltertartó porcelánnal, ahogy kell.
       Azt ígértem, hogy egy kis könyv is az ajándék része lesz. Bizony. Hogy miért pont ezt választottam? Mert állítom, hogy a 101 sorozatnak ez a legjobb kötete. Mert rengeteg inspirációt kaptam tőle. Mert mindenkinek, akit érdekel a lakberendezés, kell egy példány belőle. Mert passzol a konyha-tea-tematikához.


***
Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a két ajándékot? (Mivel ezt más, tapasztalt bloggerek nagyszerűen kidolgozták az elmúlt években, így fogjuk csinálni:)

1. Legyél követője (rendszeres olvasója) a Country Komfort blognak itt; és
2. Legyél rajongója a Country Komfort Facebook-oldalának; és
3. Oszd meg a hírt (=ezt a bejegyzést) a Facebookon; és végül, de nem utolsósorban:
4. Like-old a hírt.

A játék 2011. február 13. (vasárnap) éjfélig tart!
Megjegyzések

 1. Teljesítettem minden feltételt, szurkolok - magamnak ;o))

  VálaszTörlés
 2. Akkor.. hogy ne bontsam meg a sort.. Hajrá nekem :DD

  VálaszTörlés
 3. Én is itt vagyok, játékra jelentkezem:)

  VálaszTörlés
 4. Jöttem, láttam, győzök!!! : )

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a lelkesedést! Már csak öt nap, és sorsolás :)

  VálaszTörlés
 6. én is mindent megcsináltam, játszok:))

  VálaszTörlés
 7. Bebi, Móni: nektek is hajrá, kezd nagyon izgalmas lenni!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…