2011. február 1., kedd

Az első Country Komfort-JÁTÉK!

Kiegészítés: a játékban való részvételhez mind a négy pontot teljesíteni kell! (Ha valaki csak lájkol, de nem rajongója a CK-nak - és itt most nem a Calvin Klein nevű, hozzánk képest jelentéktelen márkára gondolok  - , akkor a FB - és itt a Facebookra gondolok - szabályzata szerint nem is fogom látni, hogy ki ő, amennyiben nem ismerősöm, tehát a nevét sem tudja kisorsolni majd a random.org!)    
 ***
     Pár hónapja nem gondoltam volna, hogy a novemberi indulás után januárban azon töröm majd a fejem, hogy mivel köszönjem meg a vidéki lakberendezési stílusról írt blogom olvasóinak, hogy olvasnak, illetve hogyan próbálok majd még több olvasót a bloghoz vonzani. De eljött ez is. Tegnap délután megtaláltam az ajándékot. Azt, ami kedves, vidékies, megnyugtató, hasznos, esztétikus és könnyen postázható :). Itt:     Lehetséges, hogy vannak olvasók, akik azonnal rávágták, hogy melyik boltban jártam, amikor meglátták az utcatáblákat és azt a bizonyos sarkot. Az is lehet, hogy sokan még nem ismerik a helyet. Szabad a gazda? Veronika Lakásdekor. 

      
      Naponta elsétálok előtte. Kétszer. Ékszerdoboz, kincsesbánya, hely, amelynek lelke van. Egy boltocska, ahol nyugodtan válogathatsz. Óvodások és iskolások köszönnek be nap mint nap "csak úgy", és senki nem szól rájuk, hogy levernek valamit az iskolatáskájukkal, hanem kedvesen meghallgatják őket. Talán elég, ha elmondom, hogy tegnap, miután "öt percre, egy kicsit körülnézni meg egy gyors ajándékvásárlásra" tértünk be, fél óránál is többet diskuráltunk, válogattunk, játszottunk - és khm, elkéstem a saját órámról... 

Az ajándék pedig nem más, mint:      Egy hamisítatlan tea towel, amit barbárság lenne "konyharuhá"-nak fordítani... (Pedig tényleg egy magyar-angol szótárra téve fotóztam, a történések hevében...) Klassz mintával, gyönyörű színekkel, kis teafiltertartó porcelánnal, ahogy kell.
       Azt ígértem, hogy egy kis könyv is az ajándék része lesz. Bizony. Hogy miért pont ezt választottam? Mert állítom, hogy a 101 sorozatnak ez a legjobb kötete. Mert rengeteg inspirációt kaptam tőle. Mert mindenkinek, akit érdekel a lakberendezés, kell egy példány belőle. Mert passzol a konyha-tea-tematikához.


***
Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a két ajándékot? (Mivel ezt más, tapasztalt bloggerek nagyszerűen kidolgozták az elmúlt években, így fogjuk csinálni:)

1. Legyél követője (rendszeres olvasója) a Country Komfort blognak itt; és
2. Legyél rajongója a Country Komfort Facebook-oldalának; és
3. Oszd meg a hírt (=ezt a bejegyzést) a Facebookon; és végül, de nem utolsósorban:
4. Like-old a hírt.

A játék 2011. február 13. (vasárnap) éjfélig tart!

8 megjegyzés:

 1. Teljesítettem minden feltételt, szurkolok - magamnak ;o))

  VálaszTörlés
 2. Akkor.. hogy ne bontsam meg a sort.. Hajrá nekem :DD

  VálaszTörlés
 3. Én is itt vagyok, játékra jelentkezem:)

  VálaszTörlés
 4. Jöttem, láttam, győzök!!! : )

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a lelkesedést! Már csak öt nap, és sorsolás :)

  VálaszTörlés
 6. én is mindent megcsináltam, játszok:))

  VálaszTörlés
 7. Bebi, Móni: nektek is hajrá, kezd nagyon izgalmas lenni!

  VálaszTörlés