2011. február 7., hétfő

Újrahasznosítás à la Nigella

avagy tavaszváró bejegyzés!     

      Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok kézműveskedő alkat. Ami másoknak idegnyugtató felhőjáték: üvegfestés, ablakmatrica, dekupázsolás, az nekem idegőrlő, lomtermelő foglalatosság, amin, ha egyszer rákényszerítenek, szeretek minél hamarabb túlesni. Gipszöntés, karácsonyfadísz-készítés, dekopírfűrészelés otthon, ne is mondd.
      Talán ezért vagyok kiéhezve minden olyan dekorációs ötletre, amely nulla kézügyességet igényel, és semennyi szétgurulós-ragacsos-csillámos cuccot nem kell venni hozzá a hobbiboltban.
      Az alábbi videón ismét Nigella dekorálja otthonát. Persze, előbb ott az obligát kajavásárlás, pici flört a minimum húsz évvel fiatalabb péksráccal, illetve az elmerengés: melyik fémdobozban milyen ennivaló volt...


     A tennivalónk egyszerű: ha bármilyen formásabb befőttes üveg vagy szebb címkéjű konzervdoboz kerül a kezünkbe, tegyük el, és egy vendégség alkalmával töltsük meg vízzel és különféle - lehetőleg egyforma színű - virágokkal. Lehet még vázába tenni néhány baguette-et is, hogy fokozzuk a lazaságot. Én megvettem az ötletet. Ma annyira szép idő van, hogy szívesen borítanám virágba a lakást. Lehet, hogy meg is teszem.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon eredeti, egyszerű és nagyszerű:))

  VálaszTörlés
 2. Móni: igen, és bárki megvalósíthatja. :)

  VálaszTörlés
 3. Nigella alapból is a kedvencem,megvan szinte az összes főzős műsora nekem,emlékszem erre a részre,és a karácsonyi lakásdekorációjára is!Ííííímádom!

  VálaszTörlés
 4. ....bocsi,Évi voltam :-)

  VálaszTörlés