Ugrás a fő tartalomra

JÁTÉK - Nyerj professzionális tanácsadást az Andrea-Design Interiors tervezőjétől!Merész kijelentéssel kezdem: nincs olyan, hogy ideális lakás/ház. Megközelítőleg tökéletes van, de szinte minden lakótéren lehet javítani, az adott élethelyzethez jobban illeszteni - ehhez pedig hozzáértés, professzionális tudás kell. Ugyan sokan szeretünk elmerülni a lakberendezésben mint hobbiban, az igazán fontos kérdéseket érdemes szakemberrel megvitatni. Most itt a lehetőség, hogy ajándékba kapd az értékes megoldást: ha beküldöd a problémád-kérdésed, képes megoldási javaslatot nyerhetsz Szakos Andreától, az Andrea-Design Interiors lakberendezőjétől, 20.000.- forint értékben!


Jól jönne egy hasonló, átgondolt terv, ugye?

Teendők (most egy kicsit több, mint általában):

1. Legyél a Country Komfort és az Andrea-Design Interiors követője a Facebookon;
2. Készíts maximum három fotót otthonod egyik problematikus helyiségéről - például egy szobáról, ha nem jól férnek el benne a szükséges bútorok, a konyháról, ha nem lett eléggé praktikus, egy gyerekszobáról, ha nem jött össze a színvilága, a nappaliról, ha hiányzik belőle valami, amitől otthonos lenne!
3. Küldd el a képeket az artslabor@gmail.com címre (lehetőleg egy e-mailben, megfelelően lekicsinyítve). Az e-mailben röviden írd le, hogy te mivel vagy elégedetlen, szerinted min kellene változtatni. Az e-mail tárgya ez legyen: "750. JÁTÉK!"
4. Ha neked kedvez a szerencse, Szakos Andrea lakberendező személyre szabott, könnyen megvalósítható, pénztárcabarát ötletekkel teli, képekkel illusztrált megoldási javaslatot készít neked (a tanácsadás értéke: 20.000.- forint)!
5. Oszd meg minél több barátoddal ezt a bejegyzést - a sorsolást az Andrea-Design Interiors 750. követőjének megérkezésére időzítjük.Lehet a kiválasztott helyiség bármilyen apró, zsúfolt, messze a tökéletestől - itt a nagyszerű alkalom, hogy halogatás helyett rendbehozd és megszépítsd, ráadásul a szakértő tanácsát ingyen kapod hozzá!

Jó kis játék, ugye? Kicsit sajnálom, hogy én nem nyerhetem meg... :-) De te igen!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…