2012. augusztus 27., hétfő

JÁTÉK - Nyerj professzionális tanácsadást az Andrea-Design Interiors tervezőjétől!Merész kijelentéssel kezdem: nincs olyan, hogy ideális lakás/ház. Megközelítőleg tökéletes van, de szinte minden lakótéren lehet javítani, az adott élethelyzethez jobban illeszteni - ehhez pedig hozzáértés, professzionális tudás kell. Ugyan sokan szeretünk elmerülni a lakberendezésben mint hobbiban, az igazán fontos kérdéseket érdemes szakemberrel megvitatni. Most itt a lehetőség, hogy ajándékba kapd az értékes megoldást: ha beküldöd a problémád-kérdésed, képes megoldási javaslatot nyerhetsz Szakos Andreától, az Andrea-Design Interiors lakberendezőjétől, 20.000.- forint értékben!


Jól jönne egy hasonló, átgondolt terv, ugye?

Teendők (most egy kicsit több, mint általában):

1. Legyél a Country Komfort és az Andrea-Design Interiors követője a Facebookon;
2. Készíts maximum három fotót otthonod egyik problematikus helyiségéről - például egy szobáról, ha nem jól férnek el benne a szükséges bútorok, a konyháról, ha nem lett eléggé praktikus, egy gyerekszobáról, ha nem jött össze a színvilága, a nappaliról, ha hiányzik belőle valami, amitől otthonos lenne!
3. Küldd el a képeket az artslabor@gmail.com címre (lehetőleg egy e-mailben, megfelelően lekicsinyítve). Az e-mailben röviden írd le, hogy te mivel vagy elégedetlen, szerinted min kellene változtatni. Az e-mail tárgya ez legyen: "750. JÁTÉK!"
4. Ha neked kedvez a szerencse, Szakos Andrea lakberendező személyre szabott, könnyen megvalósítható, pénztárcabarát ötletekkel teli, képekkel illusztrált megoldási javaslatot készít neked (a tanácsadás értéke: 20.000.- forint)!
5. Oszd meg minél több barátoddal ezt a bejegyzést - a sorsolást az Andrea-Design Interiors 750. követőjének megérkezésére időzítjük.Lehet a kiválasztott helyiség bármilyen apró, zsúfolt, messze a tökéletestől - itt a nagyszerű alkalom, hogy halogatás helyett rendbehozd és megszépítsd, ráadásul a szakértő tanácsát ingyen kapod hozzá!

Jó kis játék, ugye? Kicsit sajnálom, hogy én nem nyerhetem meg... :-) De te igen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése