2012. augusztus 30., csütörtök

Dekooder-búcsútrilógia: I. rész

Bár tök jól nagyszerűen éreztem magam szerkesztőtársaim között, most abba kell hagynom, legalábbis fel kell függesztenem a dekooderre való cikkgyártást: egyszerűen nem lesz rá időm, és szeretnék a saját "gyerekemmel", a Country Komforttal rend(szer)esen foglalkozni.

Visszatekintésképpen áthozom ide a kedvenc cikkeim bevezetőjét. 

Egy kis nosztalgia: általában a megjelenés előtt, kedd hajnalban készültek a posztjaim, hosszas képkeresgélés után, a reggeli kávé utáni-óvoda és munka előtti időszak sprintjében, a család "hol van a...?"-kérdéseinek figyelmen kívül hagyásával...

Legyen az első az egyik "kis" szerelmem, az AGA tűzhely. Direkt idemásolom az elejét, úgy, ahogy van.

Súlyos stílusikon: AGA

Álmodoztál már angol vidékies stílusú konyháról? Ha igen, biztosan láttad magad előtt minden részletét: a bútort, a fogantyúkat, a színeket, a pultot, az edényeket és a mosogatót. De beszéljünk a legfontosabbról! Mekkora tűzhelyt képzeltél a vágyott rusztikus konyhádba: kicsit, közepeset, nagyot vagy... egy AGA-t? Na, ugye.


Az AGA rövidítés az 1904-ben alapított svéd energiatársaság, az Aktiebolaget Svenska Gasaccumolator nevéből származik. A kortalan klasszikusnak számító tűzhely a Nobel-díjas fizikus, Gustaf Dalén tervei alapján született, és világkarriert futott be; az ügyes marketingnek köszönhetően pedig ma már nemcsak az autentikus country stílusú konyhák elmaradhatatlan kelléke, hanem modern összeállításokban is megtalálja a helyét.
Olvassátok a folytatást a dekooderen!

2 megjegyzés:

  1. Drága Judit! Nagyon örülök, hogy így döntöttél. Az idei nyáron néha több, mint egy hetet is kellett várnunk a következõ posztodra és az túl hosszú. Remélhetõleg mostantól gyakrabban élvezhetjük csodás képeidet, jópofa játékaidat és a country stílusról írt elképzeléseidet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, emiGrants! Mindig is azt szerettem volna, hogy legyenek olvasóim, legyen párbeszéd. Belehúzok.

      Törlés