2011. január 4., kedd

Írtam volna az IKEÁ-ról

...és karácsonyi kínálatáról, illetve arról, hogy az ünnep közeledtével van-e értelme beengedni a skandináv dizájnt otthonainkba, de esélyem sem volt beszerezni - már november végén sem - a jobb darabokat. Dühömben vettem néhány képeslapot, egy-két csillagos fémdobozt és egy tök jó piros üvegtálat a Fynd részlegen (mert csak ott voltak már, ott is elvétve). A kis folkmintás desszertes szalvétákat mindenki megdicséri azóta is, nem mintha decemberben lehetett volna kapni őket.

   Alapvetően egyetértek azzal a blogszerzővel, aki az Egyesült Államok július 4-i ünnepségeinek színvilágához hasonlította az idei kollekciót. Mi tagadás:


     Nekem sokkal jobban bejött a 2008. évi összeállítás (talán emlékeztek, skandináv folk ihlette csíkok, kacskaringók és figurák, sok zölddel, naranccsal, feketével).


     Biztosan nagyon kekec vagyok, de 2010-ben nekem az alábbi cuccok tetszettek, és valamiért éppen a gyerekkötényt, a 3 db-os hengeres papírdobozt, a kisebbik kecskét, a textil tányéralátétet és a szürke csillagos paplant/hálózsákot nem lehetett kapni az ünnepek előtt és alatt.


      Így viszont nincs is kedvem filozofálni arról, hogy illik-e country stílusú vagy éppen városi lakásba az efféle dekoráció. Egyébként szerintem mehetne, ügyesen kiválasztva egy-egy hangsúlyos darabot. Persze, ahhoz az is kellene, hogy meg lehessen vásárolni őket.

      Ezzel a párnával nyugtattam meg magam. Én, a pirosszín-ellenes.(A képek az IKEA magyarországi honlapjáról származnak.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése