2014. január 17., péntek

Magazinmánia: Marie Claire Idées

A kézügyesek lapja. A francia Praktika. Az etalon, ha DIY-ötletekről van szó.


Ismét volt szerencsém egy kupac magazin közé vetni magam, 


és saját magam számára is meglepő módon (sokszor írtam itt, a blogon is, mennyire ügyetlen vagyok a kézműves-hobbi-kreatív-gyöngyfűzés-dekupázs etc. tematikában) közülük elsőként a Marie Claire Idées váltott ki belőlem komoly rajongást. 

Leginkább életérzés-magazin, de valami egészen gyönyörűséges.

A jubileumi 100. szám (2014. jan.-febr.) alkotók és műveik bemutatásával indul, azután egy elképesztően jó összeállítás következik, amelynek a betű-dekorok állnak a középpontjában. Például:


A divat-rovat témája: a hideg. :-) Komolyan mondom, hogy ezt is csak a franciák tudják ilyen szofisztikáltsággal körbejárni: milyen kézkrémet válasszunk? milyen hegyi házikóba menjünk telelni? milyen plédet tekerjünk magunk köré? Szuper.


Hogyan dekoráljunk számokkal, papírból/textilből kivágott kezekkel, milyen bulit rendezzünk? Ezekre a kérdésekre is nagyon igényes, néha meghökkentő, vicces válaszokat kapunk, rengeteg fotóval.


Ha megtetszett a magazin, nézz körül a Hungaropress webshopjában, ahol továbbra is jelentős kedvezménnyel rendelheted meg a lakberendezési magazinokat is! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése