2010. december 10., péntek

Nigella receptjei karácsonyi enteriőrökre II.

1. Üdv a blog első követőjének! Szia, Á!
2.  I am a morning person. An early bird. Megvannak ennek a hátrányai is, de most a pozitívumokról: hajnalban kicsit úgy érzem, hogy sikerülhet minden, ami a karácsonyi "to do" listán szerepel, hogy menni fog az... Mint a Házi Istennőnek, Ms. Lawsonnak. Ahogy az alábbi kép is sugallja: minden bútordarab és kiegészítő csillogó-villogóan nett, a szekrényre idejében felkerültek a piros szalaggal és égőkkel díszített fenyőágak. Reggelire meglesz a hívogató illatú sütemény. Világos, hogy  még a keverőtálak is teljesen christmasy színösszeállításban pompáznak.
     Nigella a legőrültebb karácsonyi hajrá idején is idegesítően jól néz ki. Bögréjén apró figyelmesség. Ja, tényleg, nem szabad pánikolni! Jók együtt a köntös piros csíkjai, a piros konyharuhák és az a csillagos cucc. Mindez természetesen fehér, semleges konyhában, üvegszerű hópehelydíszekkel mutat jól, így nem válik zsúfolttá.

innen

     Ez a manír a testtartásban, ami nekem nagyon nem jön be Nigella fotóinak egy részén: túl sok  a fejbillentés, a poénos kandallódísz és a csicsás gyertyatartó együtt.
innen
      És most következik a humoros Nigella:

     A férfiak teljesen eszüket vesztik ettől a képtől (tessék megnézni a megjegyzéseket Nigella Facebook-oldalán!). Érteni vélem, hogy miért, de most a dévaj rénszarvas-nézést nem elemezném. Ez a fotó már abban a korszakban készült, amikor Nigellára pont az a tíz kiló kúszott fel, amelynek következtében csak feketében lehetett fotózni. A karácsonyfa díszei nem különösebben szépek, nagyon jól sikerült viszont a visszafogott skandináv-angol vidéki atmoszférára alapuló styling: fehér lambéria a falon, keresztöltéses párnák, piros-zöld kompozíció. 
     Végezetül egy fotó, amelyen női szemmel is gyönyörű a nő. Emlékeztek még a videóra? Akkor jó, ott szerepeltek hasonló belógatott sütiformák. Számomra az idei év legkedvesebb karácsonyi dekorációs ötlete ez. És ma hajnalban, a kávé után jutott eszembe, hogy rénszarvasos tésztából is lehet füzért készíteni. 
innen
(A sorozat harmadik, befejező részében Nigella videói alapján nézünk körül a lakásában. Az lesz a legizgalmasabb!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése