2014. szeptember 15., hétfő

Gyerekszoba repülő-dekorációval, I. rész

Olyan, amelyik sem a Disney-, sem a military vonalat nem erősíti. Kicsit "játék anno", kicsit klasszikus, kicsit rusztikus stílusú. Most éppen ilyen szobát szeretnék a fiamnak.


Vettem is hozzá egy kissé összefirkált, de szép farepülőt ötszáz forintért, 
illetve még korábban néhány akrilfestéket egy ezresért. 


Mindkettőt a helyi online börzén. (Azért írom ki az összegeket, mert büszke vagyok a zsákmányra a végén majd tudni  akarom, mennyiért dekoráltam.)


Oké, azt most hagyjuk, hogy
  • nincs is igazi, funkcióját tekintve kizárólagos gyerekszoba a lakásunkban;
  • hazánkban nem nagyon kapni szuper repülős textileket;
  • lehet, hogy csak múló fellángolás a téma iránti lelkesedés;
  • igazából a repülő adta az ötletet, és nem az ötlethez kerestem a repülőt;
  • többszáz megkezdett otthonszépítő projektem van.
Azt mondtam magamnak, hogy maximum tíz inspirációs képet gyűjtök a Pinterestről, aztán elkapott a gépszíj, és közel harminc fényképnél álltam meg. Nézzük most ezeket, és ígérem, lesz II. rész, amelyben bemutatom, hogy nálunk mi lett az eredmény.
Nektek melyik jön be? És mi a véleményetek a tematikus gyerekszobákról?

(forrás)

2 megjegyzés:

  1. Nnnnaggggyon jók! A kék és piros színek együtt sztem majdnem kötelezők egy fiúszobában. Az előre gyártott figurás dolgok (pl. Disney) nekem sem tetszenek. Nem segíti a kicsik fantáziájának a fejlődését, de ha ismeri és tetszik neki nem tudom majd megtiltani biztos. Én hajós-kalózos témát gondoltam a kisfiamnak, de még csak egy kalózhajós szőnyeg és egy halacskás keresztszemes hímzett kép jött össze belőle. Valami kerek hajóablakos megoldást is tervezek valahova, de ez még csak az én fejemben létezik. A kicsinyemnek a rakétás dolgok tetszenek, szerintem ez is jó téma, de ezen még nem veszünk össze :)
    Tetszenek a tematikus gyerekszobák, ha nem túlzóak. Sok motívumot én sem tehetek majd a szobába, mert állati pici és még tetőtéri is. Nem akarom töményre.
    Ai

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Ai, kösz a megjegyzést, nagyon tetszenek az ötleteid! Még én is jövök jármű-témában :-)

      Törlés