2012. május 24., csütörtök

Vidéken pihenni volna jó

"Egy csipetnyi luxus" - hú, de utálom az ilyen szépítő, elcsépelt címeket! Mégis eszembe jutott, mert a mai vidéki szálló pontosan a sokunk számára elérhetetlen nívót testesíti meg, árfekvése pedig nyilván majdnem a kifizethetetlen kategóriába tartozik. Miért jók mégis az ilyen képek, a képzeletbeli kirándulások? Mert elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy mitől érezzük magunkat igazán jól, mi is a luxus nekünk - mondjuk, egy hosszú hétvégén. Vigyázat! Az én kis közhelyeim és személyes apróságaim jönnek. Imádom őket, és egyre jobban tudom őket értékelni.

A fő kényeztetésfaktorok:

- együtt lenni életem értelmeivel;
- nem a városban;
- internet nélkül, még ha - valljuk be őszintén - nehéz is néha;
- jó könyv (most van kettő: ez és ez);
- kedvenc sorozatom kedvenc részeinek újranézése este;
- házas magazinok;
- úszás;
- rántott gomba + majonéz + saláta :-);
- csoki;
- új hobbi kipróbálása (a blognak köszönhetem, és nagyon izgulok... részletek később). 

Kellemes hétvégét!
 
6 megjegyzés:

 1. Kényeztetésfaktor... Ez nagyon jó!
  Én ide szeretnék menni:
  http://catherinesvineyardcottages.com/
  Nem tudom ismered-e, de számomra elképesztő, hogy ez magyarországon található.....Egyerűen tökéletes mindegyik aprtman...Mmmmmm

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira azért mégse!Mi amikor megnéztük előzetes belövésre,kiderült,hogy jóval lelakottabb,mint ahogy a képeken látni.Másrészt zavarja az ellazulást,hogy csíkos-pőttyös-kockás-virágos csicsa-csicsa-hátán közegben vagy.Nem gondoltam volna,hogy az angoloknak ennyire rossz a stílus-érzéke!De épp most nézd meg az olimpiájuk kabala-figuráit,hihetetlenül gagyik!

   Törlés
  2. Szűrik és törlik a válaszokat,véleményeket!

   Törlés
  3. Majd én is nyilatkozom, d emost még nincs rá alapom. Érdekes, amit írtok!

   Törlés
 2. Kinga..itt van Csákberényben..és én láttam őket..kicsi és kemény a bors..na ez egy ilyen hely!Jó választás..és ügyes ez a Catherine..van egy klassz keramikus is ott SZMOLA EDINA!..pár méterre..isteni sütő-edényei vannak..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na persze nekem is csak feltételes mód a "szeretnék"...Nem hiszem, hogy a mi pénztárcánknak való, de a képeiben is jól esik gyönyörködni....

   Törlés