2014. október 20., hétfő

4. blogszületésnap: interjú és JÁTÉK a Decor Projecttel


Pár napon belül négy éves lesz a Country Komfort, a blogom... Mindarról, ami a születésnap kapcsán eszembe jutott, külön bejegyzésben írok majd, most koncentráljunk az ünneplésre! A jeles alkalomból ajándékozás is lesz ám, előbb azonban ismerkedjetek meg a hazai dekorpaletta legújabb, gyönyörű, színpompás papírtermékeivel. A Decor Project megálmodóival, Vágó Dorottyával és Balogh Eszterrel beszélgettem.


Csak annyit mondok: papír szívószál. Ezzel a mániámmal indultam el a netes keresőben, így találtam rátok. Mi a ti mániátok, mi indított arra, hogy megalapítsátok a Decor Projectet?

Nem lesz nehéz kitalálni, a mi mániánk a papír :-). Mindketten nagy rajongói vagyunk a DIY irányzatnak, régóta hobbink a kreatív alkotás. Korábbi munkáink során is sokat dolgoztunk papír- és nyomdatermékekkel, így a hobbi és a szakmai ismeretek összehozásával jött létre a Decor Project ötlete. Igazából tényleg egy projektnek indult, egy barátunk kislányának szülinapi dekorációját készítettük el. Ott, akkor született meg a gondolat, hogy mi ezzel szeretnénk foglalkozni, alkotni a papír világában. Fél évig terveztük és gyártottuk az ötleteket és írtuk a blogot, majd augusztusban elindítottuk a Decor Project webshopot.


Tematikus szülinapi bulik, romantikus esküvők... számtalan eseményt tudok társítani a termékeitekhez. Ti is adjatok néhány konkrét ötletet: hol, milyen alkalmakkor mutatnak jól a DP-dekorációk?

Hiszünk abban, hogy egy esküvő, családi vagy baráti esemény arculata és dekorációja szinte kizárólagosan papírból is megoldható. Tehát úgy gondoljuk, hogy nincs olyan esemény, ahol ne mutatna jól például egy-egy selyempapír pompom vagy karton girland.
Az ünnepi pillanatokban sokan gondolnak különleges dekorációra, és mi is ehhez kapcsolódóan kapjuk a legtöbb felkérést, ugyanakkor nagyon örülünk, hogy egyre többen választják termékeinket a gyerekszoba vagy a lakás más részeinek dekorációjához is. Nemrég kaptunk egy felkérést legénylakás dekorációra, amit nagy lelkesedéssel tervezünk :-), de most voltunk például egy babafotózáson is, ahol selyempapír pompomokkal, girlandokkal és papírvirágokkal díszítettük a helyszínt. Szóval a papírdekoráció bárhol megállja a helyét, ahol csak dekoráció elképzelhető.


Az anyag nagyon sok előnyt hordoz magában. Rengeteg fajtája létezik (selyem-, krepp-, karton-, pausz-), amelyek más-más tulajdonságaik miatt különbözőképpen használhatóak fel. Ehhez még jönnek a különböző színek, minták és struktúrák, így a variációs lehetőségek szinte korlátlanok. A kreatív alkotáshoz, így egy dekoráció elkészítéséhez is pedig pont ilyen anyagra van szükség. A dekoráció terén még nagy előnye a papírnak, hogy könnyű, így a rögzítéshez semmilyen drasztikus megoldás nem szükséges. Emellett fontos szempont nálunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek lebomlanak és hulladékként sem terhelik a környezetet.Nagyon szép és abszolút megfelel a nemzetközi színtrendeknek egyik újdonságotok, az ombre pompom. Terveztek még bevezetni valamit mostanában, ami már publikus?

Ez legyen meglepetés, de minden hónapban igyekszünk valami újat kitalálni. :-)

Ősszel hogyan dekoráljunk papírral? Említsetek néhány terméket, amely passzol az évszakhoz.

Terveink szerint minden termékünknél figyelünk arra, hogy megtalálható legyen az évszaknak megfelelő színekben. Most, ősszel több esküvői dekorációt is készítettünk és ehhez őszi színeket igazítottunk: a barnák árnyalatait, narancsot, halványsárgát. Az ombre pompomok közül két színkombináció (ez és ez) is őszi hangulatot hordoz.


A blogotok klassz ötlettár. Honnan inspirálódtok leginkább, milyen DIY-oldalakat szerettek a legjobban?

Abszolút kedvenc a képmegosztó közösségi oldal, a Pinterest. Naponta több órát is képesek vagyunk ezen az oldalon böngészni, inspirálódni, gyűjtögetni. A Pinterestnek köszönhetően találtunk rá a kedvenc bloggereinkre is, mint az Oh Happy Day vagy az Oh So Beautiful Paper, a magyar bloggerek közül pedig Juditu bloga és az Otthon, édes a kedvenc. Fanni, az Otthon, édes (öko)otthon blog írója pedig több jeles eseményen is választott már tőlünk dekorációt (itt és itt), aminek nagyon örülünk.


JÁTÉK!

Egy szerencsés követőnk megnyeri a Decor Project újdonságát, a konfetti függőt.

A nyertes választhat, hogy púder vagy cukorka színben kéri a papírdekorációt. Íme, a lehetőségek:

Púderszínű konfetti függő:


Cukorka színű konfetti függő:


Tennivalók, ha játszani szeretnél:

1. Kövesd oldalainkat a Facebookon (itt és itt); és

2. Írd ide, a bejegyzés alá kommentben, a Facebookon is használt neveddel, hogy melyik a kedvenc terméked a Decor Project webboltból!

3. Lájkold/oszd meg a bejegyzést, így hozzásegítesz bennünket ahhoz, hogy még több színvonalas játékot szervezhessünk. 

A játék a Country Komfort blog negyedik születésnapjáig, 2014. november 2-án éjfélig tart. 

Sorsolás, eredményhirdetés: 2014. november 3-án, hétfőn!

A képek a Decor Project tulajdonai.
A nyereményt magyarországi címre tudjuk postázni.

8 megjegyzés:

 1. Égi-Matus Judit2014. október 20. 15:19

  Selyempapír PomPomok és a papír szívószálak :)

  VálaszTörlés
 2. piros pöttyös pohár és pompomok!!

  VálaszTörlés
 3. Rojtos girland Gold

  VálaszTörlés
 4. az ombre pomponok a kedvenceim Keresztfalvi Erika néven követlek.

  VálaszTörlés
 5. A pastel mix fonál a kedvencem a termékek közül és a púderszínű konfetti függő tetszik. :D
  Agnes Szabo néven vagyok a követőtök FB-on. :)

  VálaszTörlés
 6. A rózsaszín pékzsineg tetszik nagyon. :) Lara Horváth néven vagyok követőtök és megosztottam a játékot. :D A pasztel konfetti függő a nyerő. :)

  VálaszTörlés