2014. március 21., péntek

Magazinmánia: Country Homes & Interiors (újra meg újra)

De jó lett ez a szám is! 


Továbbra is, sőt, gyanítom: mindig is ez lesz az a lap, amit elsőként választok az újságosnál. Ez az, aminek a legjobban örülök, ha ajándékba kapom, mert mindig inspirál, lenyűgöz, megnyugtat, és nem utolsósorban: elrepít az angol vidéki házak világába. De tényleg.
 

A fenti, kutyás kép az egyik kedvenc oldalpárom a magazin 2014. márciusi számából. Apróság, mégis szuper ötlet a kalaptartó polc mint tűzhely fölötti edénytároló, meg is fogom valósítani a nyáron.

A csíkos cornwall-i kerámiák tárlata egy másik házriportban szintén zseniális.


A kertszekció is erős, mint mindig.


Mutatok még pár oldalt, de inkább azt javaslom, vegyétek/rendeljétek meg (kedvezményesen a Hungaropressnél itt lehet), kérjétek húsvétra vagy bármilyen más apropóból, mert igazán megéri!
(Korábbi olvadozások pl. itt és itt.)

2 megjegyzés:

  1. Jaj, én is imádom ezt az újságot, sajnos mióta hazaköltöztünk, nem engedhetem meg magamnak, de mindjárt elő is kotrom a régebbi számokat ;)

    VálaszTörlés
  2. Roy ötlete: szervezzünk egy country magazin klubot. Mindenki vásárol egyet és ahogy elolvasta továbbadja valakinek. Így aztán annyi olvasnivalónk lenne, ahányan vagyunk a klubban. Jó ötlet? Én felajánlom, hogy beszállok. És ti?

    VálaszTörlés