2014. március 11., kedd

Green Gate és más szépségek: tavaszi Skandi Trend-interjú (+játék...)

A vidéki stílus minden évszakban szép, de talán tavasszal és nyáron ragyog a legszebben: a "kiülős" idő, a piknikezés, a balzsamos esték mind megérdemlik a lágy színű kiegészítőket, a szezonális textileket, az ízléses edényekben tálalt ételeket. Az utóbbi időben a vidékies stílus rajongói könnyedén hozzájuthatnak a legdivatosabb északi country-ságokhoz: a Skandi Trend webáruház számos skandináv kedvencünket hozta elérhető közelségbe. Pleván Ádámmal beszélgettem.  - Idén nyáron lesz három éves a www.skanditrend.hu webáruház. Milyen volt az elmúlt több mint két év, hogyan változott a hazai lakberendezési kultúra? - Az elmúlt két évünket rengeteg munkával töltöttük. Szerencsére egyre többen ismerik a webshopunkat és az általunk forgalmazott termékeket. Azt látjuk, hogy a lakberendezési kultúrában a country, “nagymamás” stílus kezd újra előtérbe kerülni, így a mi termékeinket is sokan kedvelik.
  
     Ugyanazok maradtak a legnépszerűbb termékek, mint az induláskor? Melyek a személyes kedvencei a kínálatból? 
- Az indulásnál négy gyártó termékeit forgalmaztuk, azóta ez a szám kilencre bővült, tehát eléggé nagy a termékválasztékunk, de azt látjuk, hogy még mindig a Green Gate gyártó termékei a legkedveltebbek. Személyes kedvencet nem tudok mondani, mert minden gyártónknál van olyan termék, amit nagyon szeretek. Ilyenek a Madam Stoltz, Krasilnikoff, vagy akár a Hübsch egyedi country stílusú kiegészítői, a Maileg textilfigurái, a LaFinesse retro táblái, vagy az Ib Laursen, Bloomingville kerámiatermékei, de nagyon szeretem az új gyártónk, a Willow Tree különleges szobrait is.
        - Milyen újdonságokat várhatunk idén tavasszal és nyáron a skanditrend.hu-n? 


- A gyártóink folyamatosan újítják a kínálatot, ezek az új termékek részben már megtalálhatóak nálunk. Érdemes ellátogatni a honlapra, mert az idei tavaszi / nyári kollekció véleményem szerint igen jól sikerült.
- Végül játsszunk el a gondolattal, hogy valaki a skanditrend.hu-ról kívánja berendezni lakása egyes helyiségeit. Milyen kiegészítőket ajánlana a következő vevőknek? 

a) fiatal pár vidéki kisvárosban, lakóparki lakásban: Madam Stoltz, Bloomingville, Hübsch, Krasilnikoff termékei tökéletes választás lennének.
b) középkorú házaspár, felújított parasztházban: az Ib Laursen termékei vagy akár a Green Gate termékei egyaránt megfelelőek lennének ehhez a stílushoz.
c) egyedülálló fiatal hölgy fővárosi bérházban: mindenképpen a Green Gate termékeit,  
d) kisgyermekes család kertes házban: Maileg textile figuráit és az egyedi La Finess termékeit, vagy a Willow Tree szobrait ajánlanám.MEGLEPETÉS-JÁTÉK!

Ha ez a blogbejegyzés legalább ötven lájkot kap, akkor játékot indítunk ezért a szép bögréért:


Jól mutatna a te polcodon is? Akkor kérünk egy "tetszik"-et és egy megosztást! Határidő: 2014. március 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése