Ugrás a fő tartalomra

Green Gate és más szépségek: tavaszi Skandi Trend-interjú (+játék...)

A vidéki stílus minden évszakban szép, de talán tavasszal és nyáron ragyog a legszebben: a "kiülős" idő, a piknikezés, a balzsamos esték mind megérdemlik a lágy színű kiegészítőket, a szezonális textileket, az ízléses edényekben tálalt ételeket. Az utóbbi időben a vidékies stílus rajongói könnyedén hozzájuthatnak a legdivatosabb északi country-ságokhoz: a Skandi Trend webáruház számos skandináv kedvencünket hozta elérhető közelségbe. Pleván Ádámmal beszélgettem.  - Idén nyáron lesz három éves a www.skanditrend.hu webáruház. Milyen volt az elmúlt több mint két év, hogyan változott a hazai lakberendezési kultúra? - Az elmúlt két évünket rengeteg munkával töltöttük. Szerencsére egyre többen ismerik a webshopunkat és az általunk forgalmazott termékeket. Azt látjuk, hogy a lakberendezési kultúrában a country, “nagymamás” stílus kezd újra előtérbe kerülni, így a mi termékeinket is sokan kedvelik.
  
     Ugyanazok maradtak a legnépszerűbb termékek, mint az induláskor? Melyek a személyes kedvencei a kínálatból? 
- Az indulásnál négy gyártó termékeit forgalmaztuk, azóta ez a szám kilencre bővült, tehát eléggé nagy a termékválasztékunk, de azt látjuk, hogy még mindig a Green Gate gyártó termékei a legkedveltebbek. Személyes kedvencet nem tudok mondani, mert minden gyártónknál van olyan termék, amit nagyon szeretek. Ilyenek a Madam Stoltz, Krasilnikoff, vagy akár a Hübsch egyedi country stílusú kiegészítői, a Maileg textilfigurái, a LaFinesse retro táblái, vagy az Ib Laursen, Bloomingville kerámiatermékei, de nagyon szeretem az új gyártónk, a Willow Tree különleges szobrait is.
        - Milyen újdonságokat várhatunk idén tavasszal és nyáron a skanditrend.hu-n? 


- A gyártóink folyamatosan újítják a kínálatot, ezek az új termékek részben már megtalálhatóak nálunk. Érdemes ellátogatni a honlapra, mert az idei tavaszi / nyári kollekció véleményem szerint igen jól sikerült.
- Végül játsszunk el a gondolattal, hogy valaki a skanditrend.hu-ról kívánja berendezni lakása egyes helyiségeit. Milyen kiegészítőket ajánlana a következő vevőknek? 

a) fiatal pár vidéki kisvárosban, lakóparki lakásban: Madam Stoltz, Bloomingville, Hübsch, Krasilnikoff termékei tökéletes választás lennének.
b) középkorú házaspár, felújított parasztházban: az Ib Laursen termékei vagy akár a Green Gate termékei egyaránt megfelelőek lennének ehhez a stílushoz.
c) egyedülálló fiatal hölgy fővárosi bérházban: mindenképpen a Green Gate termékeit,  
d) kisgyermekes család kertes házban: Maileg textile figuráit és az egyedi La Finess termékeit, vagy a Willow Tree szobrait ajánlanám.MEGLEPETÉS-JÁTÉK!

Ha ez a blogbejegyzés legalább ötven lájkot kap, akkor játékot indítunk ezért a szép bögréért:


Jól mutatna a te polcodon is? Akkor kérünk egy "tetszik"-et és egy megosztást! Határidő: 2014. március 18.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…