Ugrás a fő tartalomra

Green Gate és más szépségek: tavaszi Skandi Trend-interjú (+játék...)

A vidéki stílus minden évszakban szép, de talán tavasszal és nyáron ragyog a legszebben: a "kiülős" idő, a piknikezés, a balzsamos esték mind megérdemlik a lágy színű kiegészítőket, a szezonális textileket, az ízléses edényekben tálalt ételeket. Az utóbbi időben a vidékies stílus rajongói könnyedén hozzájuthatnak a legdivatosabb északi country-ságokhoz: a Skandi Trend webáruház számos skandináv kedvencünket hozta elérhető közelségbe. Pleván Ádámmal beszélgettem.  - Idén nyáron lesz három éves a www.skanditrend.hu webáruház. Milyen volt az elmúlt több mint két év, hogyan változott a hazai lakberendezési kultúra? - Az elmúlt két évünket rengeteg munkával töltöttük. Szerencsére egyre többen ismerik a webshopunkat és az általunk forgalmazott termékeket. Azt látjuk, hogy a lakberendezési kultúrában a country, “nagymamás” stílus kezd újra előtérbe kerülni, így a mi termékeinket is sokan kedvelik.
  
     Ugyanazok maradtak a legnépszerűbb termékek, mint az induláskor? Melyek a személyes kedvencei a kínálatból? 
- Az indulásnál négy gyártó termékeit forgalmaztuk, azóta ez a szám kilencre bővült, tehát eléggé nagy a termékválasztékunk, de azt látjuk, hogy még mindig a Green Gate gyártó termékei a legkedveltebbek. Személyes kedvencet nem tudok mondani, mert minden gyártónknál van olyan termék, amit nagyon szeretek. Ilyenek a Madam Stoltz, Krasilnikoff, vagy akár a Hübsch egyedi country stílusú kiegészítői, a Maileg textilfigurái, a LaFinesse retro táblái, vagy az Ib Laursen, Bloomingville kerámiatermékei, de nagyon szeretem az új gyártónk, a Willow Tree különleges szobrait is.
        - Milyen újdonságokat várhatunk idén tavasszal és nyáron a skanditrend.hu-n? 


- A gyártóink folyamatosan újítják a kínálatot, ezek az új termékek részben már megtalálhatóak nálunk. Érdemes ellátogatni a honlapra, mert az idei tavaszi / nyári kollekció véleményem szerint igen jól sikerült.
- Végül játsszunk el a gondolattal, hogy valaki a skanditrend.hu-ról kívánja berendezni lakása egyes helyiségeit. Milyen kiegészítőket ajánlana a következő vevőknek? 

a) fiatal pár vidéki kisvárosban, lakóparki lakásban: Madam Stoltz, Bloomingville, Hübsch, Krasilnikoff termékei tökéletes választás lennének.
b) középkorú házaspár, felújított parasztházban: az Ib Laursen termékei vagy akár a Green Gate termékei egyaránt megfelelőek lennének ehhez a stílushoz.
c) egyedülálló fiatal hölgy fővárosi bérházban: mindenképpen a Green Gate termékeit,  
d) kisgyermekes család kertes házban: Maileg textile figuráit és az egyedi La Finess termékeit, vagy a Willow Tree szobrait ajánlanám.MEGLEPETÉS-JÁTÉK!

Ha ez a blogbejegyzés legalább ötven lájkot kap, akkor játékot indítunk ezért a szép bögréért:


Jól mutatna a te polcodon is? Akkor kérünk egy "tetszik"-et és egy megosztást! Határidő: 2014. március 18.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Új ház - új élet!

Pontosabban: régi ház, új élet...


Több mint két évvel ezelőtt írtam utoljára, mert a blogírás mellett/helyett annyi örömöt találtam a családi életben és mindenféle másban, hogy úgy éreztem, nehezen fogom csak tudni folytatni - ráadásul, ha az írás nem munka, hanem kedvenc időtöltés, akkor érezzem is úgy, gondoltam.
Tudtam, hogy bezárni viszont nem fogom a videkistilus.blogspot.hu-t.
Éreztem, hogy a folytatásához kell az újabb muníció. És meg is találtam.
Új házunk van.Egy nagyon régi, összetetten problémás, és máris eléggé szeretni való darab. Sok munka jár vele, és még nem vagyunk biztosak abban, hogy bírni is fogjuk.Lesz miről írni - gépelem, és közben újra érzem az izgatottságot, a motivációt meg a várakozást.
Természetesen nem azért vesszük meg a házat, hogy legyen tárgyam a blogra, ha-ha, de már a megvételéről is van mit mesélnem... 


Mit szóltok hozzá?
Hogyan vegyünk házat? - 10 + 1 tipp

Disclaimer: ez az én szubjektív listám. A legutóbbi bejegyzésben leírtam, hogy milyen szűk keretek között mozoghattunk, amikor házat kerestünk, és úgy érzem, hatalmas szerencse, hogy magunktól, ingatlanos szakember bevonása nélkül egyáltalán sikerült. Most azokat a tapasztalataimat gyűjtöttem össze, amelyek kellettek ahhoz, hogy ilyen... szerencsések legyünk. :-)


1. Tartsd észben: Location. Elhelyezkedés. 
A mi esetünkben konkrétan négy megye jöhetett szóba, és a mai napig úgy gondolom, hogy - az ár mellett - ez a legfontosabb és legjobb szűrő. A többi szép ház sajnos nem számít. Amikor keresés közben szembejönnek, olybá tekintjük őket, mintha nem lehetne rájuk kattintani a térképen.
2. Feküdj rá a keresésre! 
Állítsd be az ingatlanfigyelőt a rád vonatkozó paraméterekkel, de ne várd, hogy biztosan az e-mail fiókodba fog érkezni az igazi, és csak rá kell bökni. Tapasztalatom szerint nem lehet megúszni az órákig tartó, ínhüvelygyulladást okozó online keresést.
3. Ne csak az ingatlan.com-ot…