2013. június 11., kedd

Magazinmánia: Wohnenträume

A Wohnenträume első száma, amely a kezembe került, máris meggyőzött: a romantikus lakberendezés kedvelőinek való egyik legjobb magazin a piacon. Nézzük, mi mindent találunk benne!


 • Arisztokratikus enteriőröket, sőt királyi birtokokat mai lakóikkal együtt (azok a fantasztikusan tágas, úri konyhák!).

 • Útmutatót és inspirációt a "krétatónusok" festéséhez, más szavakkal: milyen technikákkal érhetünk el kopottan elegáns hatást régi bútorok restaurálásakor. Macaron- és pezsgőszínek tobzódása, nagyon jó.


 • Pazar piknik-kellékeket: régi ernyő, virágok, szalaggal átkötött antikvár könyvek (?!?), szalmakalap, s.k. ribizlis joghurt, málnás-vaníliás tortácska.


 • Lakást és egyben műtermet a ligúr tengerpartról, ami egy ahhh-kategóriás mediterrán csoda.


 • Vagány képriportot, melynek ötlete a következő: menjünk végig az Amalfi-parton... egy Vespával!


 • A Dolce Vita dicsérete és a fagylaltkalauz után egy "északi gyöngyszemet", ami bolt és családi ház mindenféle skandi szépséggel. Ezen a ponton máris megdupláztuk a hazai magazinok élvezhető lakásriportjainak átlagos számát - fontos szempont, amikor a magazin árát nézzük!


 • Biciklis összeállítást -természetesen romantikus stílusban maradva.


 • És még nincs vége: következik egy hagyományos grazi parasztház, lekvárfőzés Christine-nel, egzotikus terítékek és afrikai stílus, végül pedig a hab a tortán: egy toszkán szálló. Utóbbiakról már nem készítettem fotót, de mind megérnek egy misét. 

Ismét kijelentem: ez a magazin - a Magazinmánia rovat eddigi szereplőihez hasonlóan - nagyon megéri az árát. Tökéletes nyári olvasmány, ráadásul klassz kis német nyelvlecke (persze, némettudás nélkül is élvezhető), amellyel a strandhoz, utazáshoz illő kikapcsolódás garantált!


Ha megtetszett a magazin, csatlakozz a Hungaropress Facebook-oldalához, és nézz körül a számtalan idegennyelvű kiadvány között a webboltban! Ha pedig kérdésed van, írj a hunpress@hungaropress címre.

1 megjegyzés:

 1. De szeretem nézegetni az ilyen újságokat!!!!De már egészen ügyesen lebeszélem magam a vásárlásukról,mert eddig sokat összegyűjtöttem és azokat őrzöm.Nincsen szívem kidobni őket.Szépek.

  VálaszTörlés