Ugrás a fő tartalomra

Sorsolási eredmények, gratulációk, új szabályok

Kedves CK-olvasók!

FRISSÍTVE NOV. 8-án reggel!

Jó sok játék zajlott itt ez elmúlt időszakban, és én szeretem tudni, hogy a nyereménnyel minden rendben van, eljutott a gazdájához, és ő majd' kibújik a bőréből, úgy örül neki.

(Az esetek elenyésző részében kapunk visszajelzést, fotót az adott tárgyról, pedig nagyon jólesne nekem és az alkotóknak is. Köszönjük, ha veszed a fáradságot, és jelzed, hogy megérkezett az ajándék. A mai okostelefonos-fényképküldős világban ez egy apróság, mégis segít abban, hogy a blogközösség tagjai tudjanak egymásról, és örüljenek a másik örömének.)

Kedves kötelességemnek eleget téve, íme, a nyertesek, akiknek a nevét a random.orggal húztuk ki, mint mindig:

- a Judit Vigvári Design alátét-szettjét (a sokadik újrasorsoláskor) Rátonyi Andrea nyerte.

- a Deco Majorelle sütisdobozait (az ikszedik) újrasorsoláskor Csete Borbála nyerte.

- a BeCake' csoda-tortatartóját újrasorsoláskor Bors&Pepper nyerte.
 
- a Boróka Otthonbolt evőeszköztartóját Munzáth-Sóspataki Bianca nyerte.

Szeretettel gratulálunk! Írjatok november 11. éjfélig a countrykomfort@gmail.com címre.

Tudom, hogy a Facebook szabályai miatt esetleg nem mindenkinek a hírfolyamában jelenik meg az összes CK-információ, de ezt egyrészt be lehet állítani (jelöld be a "Get Notification"-t a Tetszik fül alatt), másrészt a sorsolás napját előre bejelentjük, aznap tehát érdemes odatekinteni.

ÚJ SZABÁLYOK (hatszor aláhúzva, morgással aláfestve):

- mostantól a nyertesek nevét blogbejegyzésben is közzéteszem;
- az egyes nyereményeket egyszer sorsolom újra.

Nem új szabály, de ismételten: addig nem érvényes a nyerés, amíg a szerencsés játékos nem teljesíti a feltételeket, pl. nem ír a megadott e-mail címre (nem az alkotónak, nem /csak/ a Facebookra vagy a blogbejegyzés alá, hanem az e-mail címre).

Köszönöm, hogy játszotok velünk! Indulhat a következő...?
Megjegyzések

 1. Ez komoly???? Körbeugráltam a nappalit :))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. másodszor nagyon melléd szegődött Fortuna néni!

   Törlés
 2. Nagyon örülök neki!!! már írtam is emailt :)
  Rátonyi Andrea

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit csalódott vagyok, mert a második soroláson engem sorsoltak ki írtam is mailt és nem érkezett válasz... Réka

   Törlés
  2. Réka, nem érkezett tőled e-mail, ha megjött volna, mindenképp a tiéd! Kérlek, nézd meg, pontosan hová küldted, és küldd el forwardolva ismét az eredetit a countrykomfort@gmail.comra. Ha az én hibámból történt a dolog, megoldjuk.

   Törlés
  3. Andreának természetesen már nem kell aggódnia, ő a hivatalos nyertes. (Réka emailjét keressük. Nincs, eddig. Spamek között sem.)

   Törlés
 3. Nyertem, köszönöm!!
  Írok emailt is, hogy hivatalos legyen. :o)

  VálaszTörlés
 4. kedves Country Comfort, most értesültem a kekszes dobozokról, még találkozhatom velük? Csete Borbála

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. kedves Borbála, sajnos már nem. legközelebb figyeld az eredményhirdetést!

   Törlés
 5. Kedves Komfort! Sajnálom. Legközelebb te is szólsz? (Teljesen mást kerestem a neten, megörültem, hogy erre találtam, volt y.ik sorsolás is?) üdvözlettel.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Házkeresés és -vétel: az úgy volt, hogy... II. rész

Az egyiket elvitték, a másikra lecsaptunk. Folytatás.

A Másik
A miénk.
Lassan egy éve, hogy csalódottan értünk haza életünk első háznéző túrájáról: elvitték a kiszemelt csodát (sőt, azt is sejtettük, hogy nem igazán értő kezekbe került).


Másnap, a szülinapomon, huszonnégy órán át esett az eső. Az abszolút lúzerhangulatom tovább fokozta, hogy ki kellett pakolni a rohadt cuccokat a rohadt kocsiból, de, nem túlzok, olyan idő volt, hogy ez szinte lehetetlenül veszélyes volt.


Mégsem kipakolás közben csúsztam el, hanem a fürdőkádból kiszállva. 
Nem írom le részletesen, milyen forgatókönyvek peregtek le bennem (én itt, meztelenül, mondjuk, könyökzúzódással és kificamodott térddel, a telefonom húsz méterre, a szomszédban vésővel dolgozó munkások nem hallanák meg, ha segítséget kérnék, de így hogyan és minek is kérnék, mekkora égés lenne stb.).
Végül kikászálódtam az előszobán át, felöltöztem, megúsztam a dolgot, de emlékszem az érzésre: oké, akkor innen csak előre és felfelé lehet menni, ennél…

Túlvásárlások(k)

"Nem azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert az otthonunkban zsúfolt 
szekrényeket és fiókokat akarunk látni; 
az ok mélyebben húzódik. 
Azért vásárolunk túl sok mindent, 
mert elégedetlenek vagyunk azzal, 
amerre az életünk tart."  

(Joshua Becker)

Az egyik korábbi bejegyzésben megígértem, hogy írok a külön bejáratú, mára remélhetőleg megszelídített és kordában tartott shopping-dependenciámról. Belemenős-terápiás blogposzt következik. Előre szólok: nem mindenhol lesz szép. Szabad hozzá zenét hallgatni

Úgy kezdődött, hogy pár évvel ezelőtt, egy reklám hatására a kőkeményen célcsoport-tagnak (6-12 év) számító lányomnak vettem egy csomó mindent nagyon akciósan, of course. Mindig online, előre örülve annak, hogy milyen szép lesz a cuccokban.
És, láss csodát, tényleg extracsinos volt mindben.
Azután megvolt az ideológia, hogy miért kell a kisbabakorban lévő fiamnak is rendelnem ruhákat: hogy ne kelljen fizikailag bevásárlókörutakra mennünk, mert így sokkal kényelmesebb. Ez az egyik ha…

Piszkos kis titok

A héten lenyomtunk egy jó intenzív napot a Háznál: három különböző csapat jött felmérni a lehetséges munkákat.* Közben legfeljebb plusz öt fok volt, és hát, nagyjából öt órát töltöttünk kint, a szabadban. Nem nagyon tudtam a végén a szétfagyott ujjaimmal elfordítani a lakatban a kulcsot - de azért: helló, tavasz! 

Az első szakember viszont felfedezett egy hibát, és nekem attól kezdve állati jó kedvem lett. De miért? Imádom, amikor rájövök valamilyen turpisságra. Persze, jobb lett volna ezt is már a megvétel előtt tudni, de annyira röhejes, hogy az eladók megpróbáltak eltitkolni előlünk valamit, aminek előbb-utóbb ki kellett derülnie. 
Szóval, van a Vitorlás szobánk, és az nem akkora, amekkorának látszik.
Hanem nagyobb.
Ööööö.
A lézeres falméréskor ugyanis kiderült, hogy le van falazva egy része. Éreztem én, amikor gondolatban berendeztem a teret, hogy valahogy nem odáig tart, ameddig kellene - a WC-hez vezető folyosó hossza alapján.
Mi úgy tudtuk, hogy az északi fal a hideg ellen "…