2014. április 30., szerda

Magazinmánia különkiadás: Jeanne d'Arc Living (rendelési információkkal!)

Különleges magazinkritika következik, mert ezt a lapot távolról, illetve részleteiben többször láttam már, de most először fogtam a kezembe, ismét a Hungaropressnek köszönhetően. Jelentem, most már megértem a Jeanne d'Arc Livinget övező kultuszt. Kiforrott, biztos kézzel szerkesztett magazin, romantika a köbön.


Elvittem az egyik délelőtti sétánkra, így a fotók is a parkban készültek. :-)


Sosem csináltam titkot abból, hogy nagyon vékonynak tartom a romantikusat a giccsestől elválasztó mezsgyét. Nos, a Jeanne d'Arc Living ezen a mezsgyén egyensúlyoz, többnyire sikeresen.


Gyönyörű kivitelezésben, szépséges fényképekkel illusztrálja, hol tart ma a franciás-északi stílusú lakberendezés. Itt hatványozottan igaz, hogy érezni kell a papír tapintását, a monitor nem adja vissza a kiadvány minőségét, a lapozgatás élményét.


Ha imádod a fehéret, kötelező beszerezned néhány példányt, amelyet később afféle kézikönyvként is használhatsz. Biztos vagyok abban, hogy újra meg újra fellapozod majd a könyvjelzőkkel teleragasztott magazinokat...


Nagyon-nagyon tetszik a letisztultság, a régibútor-kultusz, a kopott felületek használata, az, hogy külön cikket szentelnek a lány- és fiúszobák stílusának (sőt, annak is, hogyan rendezzünk be vintage jellegű boltot a gyerekeknek!), a sok ón-, bádog- és üvegtárgy. Kevésbé jönnek be a csipkefűzős cipellők, a próbababák és a madonnák, de elismerem, hogy ennek a stílusnak ők is fontos elemei.


Rendelési információk: a Jeanne d'arc magazin egy példányának ára 3490.- forint, és csak előfizetéssel lehet hozzájutni a Hungaropressnél. Választhatsz a negyedéves, a féléves és az éves előfizetés között, megrendelni  pedig az  elofizetes@hungaropress.hu címen tudod. Jó olvasgatást! Mert megérdemled. :-)


Végül, hadd mutassam meg az egyik kedvenc oldalam. Kedves mosókonyha-mániás lelki társaim! Ugye, hogy ugye...?


1 megjegyzés: