2013. november 30., szombat

Country, Christmas, Cottage, Cookbook!

Jó, az első szót én tettem hozzá a magazin címéhez, hadd szóljon az alliteráció négyszeresen... Fenomenális kiadványt kaptam szemlézésre ismét, olyat, aminek szinte karácsonyillata van, és minden egyes receptje vágyakozó sóhajokat vált ki az olvasóból.


Régóta tudjuk, hogy a Cottage lapcsalád időszakos megjelenéseire oda kell figyelni. Az aktuális magazin szerkesztői sem viccelnek: bátran adható ajándékba is, hiszen egy tematikus szakácskönyvével vetekszik a tartalom gazdagsága.

A régi csokoládé- és süteményformák keltette fantasztikus hangulat mellett

 
forró italok melengetik az ember lelkét,miközben vintage terítékeket és használati tárgyakat nézeget.


Már tavaly is vallottam arról, hogy az s.k. gasztroajándékok a fő kedvenceim az ünnepi időszakban. Az a jó, hogy itt hagyományos recepteket és egészen merész ötleteket (paprikás pattogatott kukorica!) egyaránt találunk.Ráadásul karácsony jövőre is lesz, és mekkora könnyebbség lesz akkor újra elővenni ezt a komplett menüterveket prezentáló lapszámot!

Ha megtetszett a magazin, csatlakozz a Hungaropress Facebook-oldalához, és nézz körül a számtalan idegennyelvű kiadvány (könyv és folyóirat) között a webboltban, ahol kedvezményesen rendelheted meg akár az idei karácsonyi ajándékot is. Ha pedig kérdésed van, írj a hunpress@hungaropress címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése