2013. augusztus 13., kedd

Német nyelvű country magazinok: gut! gut! gut!

Tegye fel a kezét, aki tudta, hogy a régóta ismert angol nyelvű vidékies magazinok mellett minimum három tematikus country-magazin létezik német nyelven is... Persze, sejthettük, hogy ők is sokat tudnak mondani a témáról! Mivel nagyon nyár van még, fotóorientált leszek, és csak pár szót írok az egyes címek után, de annyit elárulok: nekem a középső a kedvencem. Szuper, hogy ennyiféle igényt képes kielégíteni a nemzetközi piac!

1. Wohnen & GartenReceptek (házi tészták! gyümölcsös édességek!), tengerparti, kék színre komponált és piknik köré szervezett szépséges fotósorozatok, virágoskertek és egy gyönyörű, fehér country home, Christiane otthona...


2. Country - Lust auf landliche Lebensart


Egy modern, egy abszolút tradicionális tengerparti görög és egy klassz retró-country svéd vidéki ház, itt is gyümölcsös (a júliusi-augusztusi számban barackos) sütemények, a grillezés fortélyai, tengerparti stílus (ahogyan a címlapon is látszik).
 
3. LandLust


Nyári napok a kertben, ringló, gyerekbútor-készítés farönkből, élet és főzés a nyári konyhában, vadvirágok csokorba kötve.
Röviden tehát: bármelyik jó választás - akár a kerti partihoz vitt bor mellé, hogy a háziasszony is örüljön. :-) 

***

Ha megtetszett valamelyik magazin, csatlakozz a Hungaropress Facebook-oldalához, és nézz körül a számtalan idegennyelvű kiadvány (könyv és folyóirat) között a webboltban! Ha pedig kérdésed van, írj a hunpress@hungaropress címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése